Avaliações de Namaskar Utrecht

Avaliações recentes

4.0
Hans
14 abril 2024

Bezorging was - aangenaam verrassend ;) - op tijd. Eten is altijd heerlijk. Deze keer Tandoori Malai Kabab (Kip) besteld, dat wij nog niet eerder hadden besteld. Super lekker! Omdat eerder die dag, iemand de geparkeerde auto van mijn vrouw total loss had gereden (en zelf was doorgereden dus wie? Geen idee!), hadden wij behoefte aan 'troost voedsel'. Namaskar stelt dan niet teleur :) Dankjewel mensen!

Paul
14 abril 2024

Heerlijk gegeten!

Eva
13 abril 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Patrick
9 abril 2024
M
8 abril 2024

Heerlijk, goed rekening gehouden met coeliakie (geen gluten!), zeker vaker bestellen

W.
6 abril 2024

Rond 1900 uur had ik eten besteld met de melding van levering van rond 20.00 uur. De bezorger kwam keurig op tijd en was vriendelijk. Eten was ook erg goed, veelzijdige kruidige smaak. Fantastisch. Ik heb heb er twee keer van gegeten(op dezelfde avond!). Hier ga ik zeker opnieuw bestellen!

Ton van Klaveren
24 março 2024

We hebben er weer van genoten!😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emile
23 março 2024

Eten besteld om 18:45. Bericht dat het eten om 19:45 aan zou komen. 20.30 nog niks ontvangen - Namaskar 8x gebeld (namen niet op of lieten de telefoon naast hen liggen). Toen ik ze eindelijk aan de lijn had gezegd dat ik mijn geld terug wilde - aangezien ik naar de bios ging, ik kon niet meer wachten. Tijdens de film blijk ik te zijn gebeld - om 21:40 - toen was blijkbaar de bezorger bij mij aan de deur. Nee dank je.

Reacção a Namaskar

Goedemiddag, Allereerst de welgemeende excuses voor alle ellende gisteren. Er ging van alles fout tijdens de spits van ongelukken tot lekke banden. Degene die de bestellingen in de gaten houdt (en de telefoontjes beantwoord) hebben we met de auto weggestuurd om alle vertragingen in te halen. Wij hadden toen u belde rond 8 uur al aangekondigd dat wij uw maaltijd gratis wilden afleveren omdat we toen al wisten dat het nog erg lang ging duren. Het geld is naar u teruggeboekt. De dag was gisteren helaas te ver uit de hand gelopen waardoor we niet meer normaal konden presteren, helaas komt zo een dag F en toe voor. Neem het ons niet kwalijk en neem een keer contact met ons op zodat we de geplaatste bestelling opnieuw en kosteloos kunnen bezorgen. Het gaat niet om het geld op dit moment maar dat we uw vrijdag avond negatief hebben beïnvloed willen we graag rechtzetten. U kunt zoeken naar Dey. Bedankt en tot snel

Dyon
19 março 2024

Was weer lekker! :)

cholle bhatura
17 março 2024

altijd delicious namaskar

Y.K.
13 março 2024

Papedam zat er niet bij. Eten is erg lekker. Jammer dat er voor iDEAL extra wordt gerekend en statiegeld rekenen op een normaal blikje kan echt niet.

Katja Goes
12 março 2024

Het eten is lekker, maar de Papadum is altijd in kruimels. De bezorgtijd loopt altijd ver uit zonder melding!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
9 março 2024
Vincent
4 março 2024
Rianne
24 fevereiro 2024

Heerlijk eten! Zeker een aanrader

Robin
24 fevereiro 2024

Curry was lekker maar zat helaas (veel) ui bij de bhindi bhajee. Bezorging was sneller dan eerst aangegeven maarbwe waren gelukkig op tijd :) was allemaal lekker warm.

Patrick
23 fevereiro 2024
Hans
23 fevereiro 2024

Het was weer geweldig! :)

Marjolein
18 fevereiro 2024

Altijd lekker eten voor een goede prijs!

Ton van Klaveren
17 fevereiro 2024

Heerlijk!

Hans
16 fevereiro 2024

Is er nieuw 'management'? Een nieuwe 'aanpak'? Nieuwe chef? Levering 35 minuten te laat door een giechelende bezorger; niet de gerechten waarom ik had gevraagd; botjes in de kipgerechten; ... Slechte beurt van Namaskar! Ach mensen, ik was altijd zo blij met jullie. Dit was een hele slechte levering. Ik zal heus nog eens bestellen maar dan hoop ik dat jullie weer wakker zijn! Deze keer was het echt niet okay!

Reacção a Namaskar

Goedenavond meneer Hans, Excuses, op valentijnsdag was het weer extreem druk. Door de grote drukte is het niet gegaan zoals het hoorde en is ook uw mededeling over de balti chicken niet goed doorgekomen bij het personeel. U bent beter van ons gewend, gebruikt u bij uw volgende bestelling de code “SorryHans” voor 25 procent korting? Excuses vanaf onze kant nogmaals. Met vriendelijke groet, Namaskar

Dyon
16 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten! Alleen jammer dat de papadum's helaas vergeten waren maar dat kan een keertje gebeuren.

Danielle Remmerswaal
15 fevereiro 2024

altijd lekker, en ook eigenlijk altijd snel bezorgd!

Sadé
12 fevereiro 2024
Anne
9 fevereiro 2024

Perfect als altijd

Angela
5 fevereiro 2024

Gelukkig is niet veel kerrie als jullie altijd zo maken. Dan is het 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
3 fevereiro 2024

Eten was heerlijk, maar bezorging duurde wel wat langer dan aangekondigd en ontbrak er een deel van de bestelling (samosa). Ook is het vreemd dat er €0,15 statiegeld wordt berekend voor een (buitenlands) niet-statiegeld blikje. Het gaat niet om het geld natuurlijk maar het wekt een rare indruk. Dat is jammer want zoals gezegd is het eten heel goed.

Ton van Klaveren
3 fevereiro 2024

Heerlijk!

Rianne
29 janeiro 2024

Het eten is heerlijk. Helaas is vier uit vier keer het eten pas na twee uur bezorgd (itt de aangegeven bezorgtijd van een uur), zonder hierover bericht te krijgen. Het eten is wel lekker genoeg om erop te wachten. Maar eerlijkere communicatie zou fijn zijn. Of een extraatje voor erg late bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Y.K.
28 janeiro 2024

Ik kreeg voor de zoveelste keer een wegwerpblikje terwijl jullie al maanden statiegeld blijven rekenen. Ik heb hier al veel vaker iets over gezegd bij eerdere reviewverzoeken. Waarom?

Mirjam
27 janeiro 2024

Bestel hier iedere maand hetzelfde en tis iedere keer weer genieten! Goed verpakt, dus altijd lekker warm.

Beau
23 janeiro 2024

Echt super lekker allemaal! Het dessert was iets minder na onze smaak, maar alle hoofdgerechten waren echt heerlijk, aanrader!

Ton van Klaveren
22 janeiro 2024

Was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marielle
21 janeiro 2024

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd geleverd, prima hoeveelheden en een heerlijke smaak. We hebben genoten! 😄

Robey
16 janeiro 2024
Simon
14 janeiro 2024

Was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam de Wilde
14 janeiro 2024

De beryani was heel lekker,maar de chicken butter massala viel tegen, hebben we wel eens lekkerder gehad. weinig smaak , niet romig. De bezorger was heel vriendelijk,maar de bestelling kwam maar liefst een uur te laat. Dat is niet de eerste keer, echt een tegenvaller.

Jochem
14 janeiro 2024

Eten was prima, maar nier compleet. Bikna 3 uur moeten wachten, drie keer gebeld en zou bijna komen, na 2:45 wachten werd er niet meer opgenomen. Erg slecht, zeker als de indicatietijd 60 min zou zijn.

Utrechts meissie
7 janeiro 2024

Super!!! Niks slechts te melden. Aardige bezorger ook :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniel
7 janeiro 2024

Lekkere curry, goed heet aangekomen en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
6 janeiro 2024
Hans
6 janeiro 2024
Eva
1 janeiro 2024

Helaas erg waterige sauzen dit keer. Daardoor helaas ook weinig smaak t.o.v. normaal. Erg jammer

Asha
31 dezembro 2023

Super lekker!! Complimenten voor jullie. Maar ook aan de bezorger zoals ik aan jullie telefonisch heb doorgeven . ❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. vd Brom
30 dezembro 2023

Zoals gebruikelijk erg lekker eten. De bezorging was snel, maar er ontbrak een nan. Ik probeerde daarover te bellen, maar er werd niet opgenomen.

Harry Jhinkoe
26 dezembro 2023

Jullie zijn heel snel en het eten was heerlijk.

Rocky girl
23 dezembro 2023

Toppiejjj

Hans
23 dezembro 2023

Omdat wij iets anders dan gebruikelijk bestelden, belde Namaskar op om te vragen of ik zeker was van mijn bestelling. Dat vond ik buitengewoon attent!

Frederic Bal
20 dezembro 2023

Jongen aan de telefoon was erg aardig en behulpzaam.

Simon
10 dezembro 2023
Susmita
10 dezembro 2023

Ik kom hier al sinds ik klein ben en ik geniet er elke keer weer van! Heerlijk eten, top kwaliteit en vriendelijke bezorging.

Hans
9 dezembro 2023

Altijd heerlijk eten en - deze keer, gelukkig - helemaal op tijd geleverd. Vaak is (was?) het even wachten en heeft (had?) de levering wat vertraging maar tja... het eten is altijd van de beste Indiase keuken van Utrecht!

Kaldenbach
8 dezembro 2023

Het eten is prima, ook fijn hoe er echt rekening wordt gehouden met de ingevulde opmerkingen bij mijn bestelling. Maar wederom wordt er statiegeld in rekening gebracht voor het blikje cola terwijl ik geen statiegeldblikje ontving. Los van de 15 cent, vind ik dat echt niet netjes. Ook niet meer van deze tijd dat er bij een iDeal-betaling 15 cent aan kosten bij komt.

Mieke Breij
7 dezembro 2023

Een half uur na aangegeven tijd bezorgd. Alles bij elkaar 1 1/2 uur na de bestelling. Dat vond ik wel lang duren! Het eten is verder uitstekend!

Henk Westbroek
6 dezembro 2023

Heerlijk en snel bezorgd

Robin
29 novembro 2023

Bestelling was er op afgesproken tijd :) maar de tikka massallah was ietwat te cremig.. proefde niet goed de cashewbasis en had van mij naast zoet vooral spicy gemogen :) nan was n beetje aangebrand. Vooralsnog zou ik er opnieuw bestellen!

Stefan Boskamp
28 novembro 2023

Goedenavond, Ik wilde in eerste instantie geen openbare recensie plaatsen want daarvoor zijn mijn ervaringen met jullie restaurant te positief maar ik kan op geen enkele manier jullie een e-mail sturen (non reply bezorgdiensr en geen vermeldingen op website. Vandaag helaas een negatieve uitzondering op eerdere ervaringen. Ik was alleen thuis dus lekker eten bestellen…. Via jullie eigen web site. Ik heb Hot wings (de hoofdmaaltijd) + een nan besteld. Ik heb deze keuze vaker bij jullie gemaakt. Het eten viel me erg tegen. de 'groenten was een soort van erwtensoep. De hotwings waren slap en zeker niet hot. het vlees was gaar en gezondheid techniscj niks mis mee hoor maar zo niet wat ik gewend ben. Slap kippen vlees, niet spicy , geen indiase smaak beleving. Snappen jullie zelf hoe dit gebeurd is ? dank en groet, Stefan

Emily
25 novembro 2023

Helaas moesten we meer dan een uur wachten, maar dat was het wel waard en de bezorger was ook aardig

Anna
23 novembro 2023

Heerlijk eten!

Bouchra
19 novembro 2023

Heerlijk eten en goede service! Dikke 10!

Robin
13 novembro 2023

Rap bezorgd, nog sneller dan aanvankelijk aangegeven. Voedsel was warm en lekker spicy :) thanks!! Alleen de naan smaakte iets te 'donzig' en er zat amper knoflook(olie) op, was praktisch naturel. Verder fingerlicking good as always! Thanks peops :)

Dyon
13 novembro 2023

Weer heerlijk gegeten; alleen jammer dat de bestelling laat werd bezorgd. Maar goed, we weten inmiddels dat het vaak wat later wordt dan doorgegeven bij de bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A2938742
13 novembro 2023

Zaterdag om 18:30 besteld. Bezorgtijd was 19:30. Bezorging was om 20:30. Ik heb geen klachten over de persoon die bezorgde, wel over het feit dat ik twee uur heb moeten wachten. Daarom 1 ster. De kip was droog. Daarom 3 sterren voor het eten.

Kester
12 novembro 2023
Olga
11 novembro 2023

Heerlijke mild, licht zoete biryani met geweldige tandoori tikka kip erin. Chicken 65 kwam met fijne warm pittige saus. We misten helaas 2x salade en 1x ladoo van het kindermenu. Dat was een beetje jammer. De raita vonden wij ook voor verbetering vatbaar. Nu meer een kruidig sausje. Bezorging op tijd op een zaterdag. Gratis drankje en papadam met dipsausjes altijd welkom.

Robin
11 novembro 2023

Er is altijd ruimte voor verbetering maar dit maaltje was zoooooo onwijs lekker dat het eigenlijk 5 out of 5 is :)

Nietblijmee!!!
9 novembro 2023

Eten was koud bij bezorging… heb het in de oven warm gemaakt.

Renate
7 novembro 2023

Zat er deze keer verse koriander in de samosa. Hij smaakte anders dan anders.

Martrude
7 novembro 2023

De maaltijden en bijgerechten waren heerlijk kruidig bereid en werden exact op de gevraagde tijd bezorgd. Top!

Kosh
6 novembro 2023

Als ik in het restaurant eet is het eten fantastisch. Als ik een bestelling plaats is het zo veel minder. Hoe kan dat weet ik niet. Ook komt het regelmatig lauw en koud aan.

Ed
4 novembro 2023

Half 7 besteld, half 10 geleverd. Nooit meer.

Marja Zwerver
29 outubro 2023
Ton van Klaveren
24 outubro 2023

Was weer heerlijk. Het bijgerecht (Vegetable Bhajee) was heerlijk, maar wel wat weinig.

Dyon
24 outubro 2023

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tilly Zuidema
21 outubro 2023

Heerlijk was het weer!! En sneller bezorgd dan verwacht, hetgeen heel welkom was.

Anoniem
21 outubro 2023
Lucie Wall
19 outubro 2023

Héérlijk eten, snel bezorgd en grote porties voor dit geld. 👌🏻

Laura
16 outubro 2023

Oei, de bezorging was niet wat we gewend zijn. Bijna 30 minuten te laat en alle sausjes waren vergeten. De papadum was volledig verkruimeld en de samosas hadden klem gezeten waardoor ze open gescheurd waren. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amber
30 setembro 2023

Zoals altijd weer heerlijk. Ik vind het alleen jammer dat alleen de pittige sauzen los bij te bestellen zijn. Ik zou het heerlijk vinden als ik de massala saus los erbij zou kunnen bestellen.

Elisabeth
21 setembro 2023

Heerlijk en op tijd bezorgd

It’s me again.
20 setembro 2023

Ondanks dat het dus écht WEL MIJN FOUT is geweest… zijn jullie ontzettend super , buitengewoon en enorm lief geweest door deze service te bieden. Mijn dank is meer dan groot!! Eten was heerlijk!!

Annemieke Postema
19 setembro 2023

Superlekkere samosa's met heerlijke saus!

Jan
16 setembro 2023

Heerlijk: echt super lekker. Dank je wel.

Iris
16 setembro 2023

Altijd lekker! Bestelling precies op tijd ontvangen.

Henk
15 setembro 2023

Altijd legendarisch

Dyon
15 setembro 2023

Weer heerlijk gegeten! Door de drukte zijn de papadums vergeten dit keer en was de bestelling wat laat, maar de kwaliteit maakt het meer dan goed :)

Anita Brouwer
15 setembro 2023

Wij komen regelmatig bij Namaskar en het is heerlijk eten daar. Online bestellen kan ook makkelijk en wordt op tijd gebracht. Genoeg eten voor 2 dagen.

Anoniem
15 setembro 2023

Eten kwam 20 min te vroeg. Verder heerlijk gegeten, zoals altijd!

Es
13 setembro 2023
Connor
13 setembro 2023
Wouter
11 setembro 2023

Top, zoals altijd

Eva
9 setembro 2023

Zoals altijd heerlijk.

Rivka
7 setembro 2023

Heerlijk! En sneller bezorgd dan vooraf aangegeven.

Connor David Jarred
3 setembro 2023

I have to say that this restaurant is my favorite in Utrecht and the quality of their food is outstanding. The quality of their service is excellent, and if you have any questions about your order they are easily reachable. If you've never tried Indian food before or you are new to Utrecht, I would highly recommend this restaurant as your first choice. Well done all!

Hester
3 setembro 2023

Namaskar maakt altijd heerlijk eten, dit keer vegetarisch menu voor 2 personen, zo lekker! Dank.

Klever M.J.
2 setembro 2023

Niet helemaal warm maar even in micro en perfect maal Fijn dat oplossing werd geboden voor frisdrank

Ton van Klaveren
29 agosto 2023

Was precies op tijd en weer heeeerlijk!

Amar
28 agosto 2023

Wij hadden lam madras, chili naan, seekh kebab en kip biryani besteld, behalve de kip biryani was alles ouderwets lekker. De biryani heeft ervoor gezorgd dat het een 3 ster is geworden.

Reinier
28 agosto 2023

Bezorging was een 1 uur en een kwartier later dan gevraagd, zonder bericht. De bestelling was niet volledig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nvt
23 agosto 2023