Reviews from Namaskar Utrecht

Recent reviews

4.0
Paul
1 December 2022

Ietsje later dan verwacht, maar dat had alles te maken met het WK. En het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! 👍🏼

Lachchi
26 November 2022

Het eten was erg lekker. De nan was iets hard geworden maar was nog te doen. Ook de bezorger was mooi op tijd. We hebben genoten van het eten. Bedankt!

Reeta Ali
16 November 2022

Eten was op tijd bezorgd en heerlijk!

Hans
15 November 2022

Eten was veel later dan aangegeven, maar dat was niet zo'n punt. De smaak viel wel tegen in vergelijking met wat we gewend zijn. Niet direct een reden om hier snel weer te bestellen

RONALD Verstegen
14 November 2022
Neeltje
10 November 2022
Y.K.
9 November 2022

Heerlijk eten, voor de prijs zou het portie iets groter mogen. Qua milieubelasting zou het ook in 1 plastic zakje mogen. Ze zijn bovendien vaak zo dichtgeknoopt, dat je ze lastig los krijgt voor hergebruik, ook het nieten van de bon erop, maakt hergebruik lastiger.

Ton
6 November 2022

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dyon
4 November 2022

Bestelling was een tikkie laat, maar weer heerlijk gegeten!

Giovanni Dammers
4 November 2022

Zoals altijd TOP!

Rohit
29 October 2022

Awesome food

Jorritsma
29 October 2022
Luuk
27 October 2022
Bhartie Mahabier
27 October 2022

Wij bestellen al heel lang Vandaag was het heel erg minder Allereerst alle verpakkingen zijn open gegaan tijdens het bezorgen en alles was doorgelekt Beiden naan verpakkingen waren nat. Rijst bak was open gesprongen Tandoori chicken was taai en niet vers Tandoori paneer was dit keer mer 1 stukje paprika? Onion bhadjie was doorweekt in de verpakkingen Enige wat goed was de filet. Dit zijn we niet gewend van jullie + het feit jullie waren niet telefonisch bereikbaar

Kazem Khazer
27 October 2022

Heerlijke eten en de bezorger was erg vriendelijk. Een fijne ervaring.

Y.K.
24 October 2022

Eten is lekker als altijd (Tandoori Malai Kababi Curry Kip), portie van de Tandoori (dus niet zozeer de gele rijst) zou nog iets groter mogen of in ieder geval wat meer kipstukjes. Het is nu vooral saus.

Sonja
23 October 2022

Heerlijk eten, aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
22 October 2022

Als wij iets te vieren hebben, dan bestellen we bij Namaskar. Gisteren was weer zo'n dag. Het was weer heerlijk!

Matthijs
21 October 2022

Vegetable bahji was niet geleverd. In plaats daarvoor kregen we een bakje groente. De hoofdgerecht curry's bevielen niet echt. Ik verwachte een diep kruidige smaak maar dat was helaas niet zo. Het bakje groente was uiteindelijk nog het lekkerst... De bestelling kwam 50 minuten later aan dan verwacht. We hadden om 18:30 de bestelling geplaatst en deze kwam pas om 20:45 aan!

Anoniem
19 October 2022

Het eten was niet heet en ook niet warm. Koud!!! Ik heb het zelf nog moeten opwarmen. Het bakje met salade dat was geen salade te noemen. Zat nog niet voor de helft vol! Heel jammer.

anna
17 October 2022

Heerlijk gegeten. Dank je! Een tip: Het zou fijn zijn als jullie milieubewuste verpakkingen kunnen gebruiken, in plaats van plastic bakjes.

Famke
16 October 2022
Wim
15 October 2022

Het eten van Namaskar is heerlijk alhoewel de porties iets kleiner lijken te worden (prijs hetzelfde voor een paar scheppen minder ihkv bezuinigingen?). Bezorging onder de maat! Bijna een half uur na afgesproken tijd zonder enig excuus

Richard
8 October 2022

Heerlijk zoals altijd

Veerle
7 October 2022

Het eten was lekker maar als ik voor 4 uur 's middags een bestelling doorgeef om te laten bezorgen om half 6 snap ik niet hoe het kan dat jullie die een uur later pas bezorgen. Ik snap dat het druk kan zijn maar deze bestelling geef ik niet voor niks zo vroeg al door...

JW
5 October 2022

Aanrader ! Supertop curries. Zalig. Snel en warm bezorgd. Goed verpakt. Snelle aardige bezorger. Bedankt aan de koks! Heerlijk.

Dyon
2 October 2022

Heerlijk gegeten; bestelling is helaas alleen anderhalf uur later bezorgd dan aangegeven, nadat we hadden gebeld toen ze 3 kwartier te laat waren. Ze hadden het erg druk... Wel fijn dat we drankjes cadeau hebben gekregen :).

Patrick
1 October 2022
Paul
30 September 2022

Heerlijk. Maar ik ben niet anders gewend van Namaskar!

Anoniem
27 September 2022
Lara
24 September 2022

Heerlijk eten, duurde erg lang voor het er was. Maar het was het wachten waard

Krista
24 September 2022

Het eten is altijd goed, echt waar. Dit keer vond ik wel de champignons tegenvallen. Ik heb die eerder besteld en dan kreeg ik ook echt champignons. Nu was het bakje erg karig gevuld en het meeste was paprika! Dus er waren wel champignons maar erg weinig. Als ik champignons bestel wil ik ook graag champignons en niet bijna alleen paprika. Dus zowel de inhoud als de hoeveelheid vond ik echt tegenvallen.

Monique
21 September 2022

1 gerecht was helemaal top, andere tandoori tikka massala was de saus beetje waterig, smaak verder prima

Suzan
21 September 2022

Eten was heerlijk!! Bezorging duurde wel erg lang waardoor het erg afgekoeld was.

Huib
20 September 2022
Saskia
19 September 2022

Het was erg lekker en t eten werd goed beoordeeld door mijn familie .

Anoniem
19 September 2022

Zelden malse stukken kipfilet bij jullie gehad. Het eten was heerlijk! Voor de zondag nog best op tijd bezorgd. Ongeveer 10 minuten later, voor mij geen probleem .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
18 September 2022

Relatief lange bezorgtijd maar wel binnen 1.5 uur die vooraf werd aangegeven. Smaak goed maar helaas niet zo warm meer. Verkeerde dessert geleverd bij de rijsttafel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
11 September 2022

Eten was heerlijk zoals gebruikelijk. Bezorger was op tijd!

Ton
10 September 2022

Het was weer heerlijk!

Nanni
5 September 2022

Heerlijke smaken, vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theresa
4 September 2022
Patrick
29 August 2022
Angela
28 August 2022

De bezorging werd door een enthousiaste bezorger op tijd bezorgd en het eten was heerlijk, net als wanneer je in het restaurant eet! Bedankt, we hebben weer genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sadé
26 August 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Nieuwe gerechten van de kaart geprobeerd, lekker romige zoete curry. Een aanrader!

Marchien Smith
22 August 2022
Paul
19 August 2022

Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk

Giovanni Dammers
19 August 2022

Toppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Piet
19 August 2022

Eten was te laat en smaak was te zoet voor een curry

Jeroen Kummer
14 August 2022
RONALD Verstegen
13 August 2022
Van Alphen
7 August 2022

Heerlijk gegeten en ben blij dat ik extra saus kan bestellen. Tot de volgende keer 🤗

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton van Klaveren
2 August 2022

Het was weer genieten!

Marlieke
31 July 2022

We bestellen graag bij namaskar maar zijn dit keer niet geheel tevreden. De bestelling duurde maar liefst 1,5u tot bezorging, de onion bahjee was ontzettend zout, er zat weinig kip bij de tikka massala (andere keren veel meer), naan en papadum waren taai en het blikje cola dat erbij zat was niet light (zoals besteld) en over de datum, met een bedorven smaak. Zo’n cola hebben we de vorige keer ook al ontvangen. Erg jammer. De saag en rijst waren prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jana Smirnova
29 July 2022

De bestelling ging goed, binnen drie kwartier stond het eten op tafel. Het systeem dat je geïnformeerd wordt over de status van je bestelling is zeer prettig. De porties (ik had 1 rijsttafel tali voor 1 persoon) zijn groot. Het enige minpunt is het hoofdgerecht: lam achari was het zoet, en er zat meer ananas in dan lam (4 kleine stukjes). Een teleurstelling.

Penelope
27 July 2022

Voor de 1e keer laten bezorgen. Bestelling was compleet en werd warm en op afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Giovanni Dammers
22 July 2022

Smaakte weer top! ga zo door :-)

Chantal Tukker
22 July 2022

Het was weer heerlijk! Altijd goed, veel vegetarische gerechten! 👏

Anoniem
22 July 2022
M
20 July 2022

Lekker lekker lekker!

Suzan
20 July 2022

Het eten was weer verrukkelijk en dan ook nog thuisbezorgd ondanks de hitte van vandaag. Dank jullie wel!

Daniël
19 July 2022

Eten was volledig smakeloos; een enorm contrast met hoe het normaal is. De Rogan Josh leek niets meer dan wat gepureerde tomaten met wat lamsvlees, enige smaak ontbrak. Ook de mushroom bhaji had geen smaak. Erg jammer, temeer omdat het altijd gesmaakt heeft tot op heden.

Patrick
12 July 2022
cholle bhatura
9 July 2022

i've been ordering from namaskar for years. enough said

Reaction from Namaskar

Thank you for these words even after receiving your order delayed today. See you next time!

Curry
4 July 2022

Wij waren net te laat thuis voor de bezorger. Hij belde op om te vragen waar we waren en heeft toen het eten op onze aanwijzing aan de deur gehangen. Dus toen we thuiskwamen konden we meteen aan tafel. Bedankt bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maddy
2 July 2022

Zoals altijd topkwaliteit eten. Voortreffelijk! Beste van de stad 😍

anoniem
2 July 2022
RONALD Verstegen
2 July 2022
Richard
1 July 2022

Heerlijk zoals altijd

Kees
27 June 2022

Heerlijk eten!

Geert Mulder
27 June 2022

Het eten was prima, maar werd ruim een half uur later bezorgd dan in de e-mail werd aangegeven. Daarnaast had ik aangegeven geen gratis drankje te willen ontvangen maar deze werd toch bijgeleverd. Geklungel met de bezorger bij het afrekenen. Dit alles ben ik niet gewend bij Namaskar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samira
26 June 2022

Het eten was super lekker en de service super goed. Dank!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sadé
20 June 2022

Eten was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dyon Keupink
19 June 2022

Weer heerlijk gegeten, jammer dat de bezorging wat lang duurde maar da’s niet zo gek op zondagavond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joris
17 June 2022

heerlijke Indiase tikha massala, perfect voor een warme avond.

Theresa
16 June 2022
Vale
13 June 2022

Heerlijke eten!!

Harmen Greven
11 June 2022

Namaskar is India zoals het hoort en dan in flinke hoeveelheden. Spicy Zo goed!

Jacco
9 June 2022
Sabar
8 June 2022

Ik bestel altijd graag bij jullie, maar de rijst vandaag was helaas niet te eten. Kreeg smakeloos plakrijst.

S DADI
7 June 2022

We ordered for Paneer Makhani and delivered shahi paneer, Naan's are not good it's not Indian Naan. Delivery within Utrecht 3 KM radius took 90 mins

Wisse van der mee
7 June 2022

altijd heerlijk

Tijn
3 June 2022

Heerlijk en genoeg eten en snel bezorgd.

Sabrina
2 June 2022

Eten was lekker zoals altijd minpuntje is dat ik een verbrande naan kreeg, jammer vandaar 1 ster minder

Ton van Klaveren
2 June 2022

Het was weer heerlijk. En lekker op tijd!

Marlous
1 June 2022
Coriene
1 June 2022

Voor de eerste keer bij Namaskar besteld. Het was erg lekker en prima bezorging. Gaan we zeker vaker doen!

Sadé
30 May 2022

Lekker eten en bezorging netjes op tijd

Reda Mansouri
30 May 2022

Delivery never arrived!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Else
29 May 2022

Om 19:15 eten besteld, de hele avond gewacht maar niks gekregen. 20x gebeld maar ze zijn totaal onbereikbaar. Erg vervelend en jammer, want heb er eerder wel lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F. Hendriks
29 May 2022

Ik ben zeer ontevreden: mijn bestelling is nooit geleverd!! Na 3 kwartier na de afgesproken tijd probeerde ik maar eens te bellen maar geen gehoor. Dus: wel betaald, geen eten gekregen en alsnog naar de supermarkt om 2 diepvriespizza's te halen. Hoe kan dit zo gegaan zijn??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mimi
29 May 2022

Hebt genoten Was heerlijk super lekker

Chris
27 May 2022

Bestel hier vaker en het eten was weer goed. Enige is dat er nog botjes in de kip kunnen zitten. Goed om daar op te letten. Helaas zat de papadam er niet bij. Voor nu hebben we dat laten zitten. Bezorging zou 1,5 uur duren, maar was er al na 35 min, dus top. Goed dat we tussendoor niet weg waren. Kreeg wel pas na 1,5 uur een melding dat de bezorging er aan kwam, dus dat ging niet goed.

Iris
26 May 2022

Heel veel en smaakvol eten. Wij zijn fan!

Erik
24 May 2022

Heerlijk gegeten

Teun
24 May 2022

Wij hadden de Soy Chunk Curry en Paneer Makhani; allenbei enorme aanraders, passen ook erg goed bij elkaar. De Samosas waren ook heel erg lekker! Voor de rest was het personeel heel aardig bij afhalen en was het precies klaar op de aangegeven tijd.

Bart
20 May 2022
Ram
11 May 2022
Marlieke
10 May 2022
M&S
9 May 2022

Viel enorm tegen (weer). Er zit enorm qei ig snaak aan de (bij) gerechten. En ook weer een salade (nu zelfs ook zonder dressing) vergeten. Zeker geen aanrader. Dan ook besloten om hier niet meer te bestellen.

Sadé
8 May 2022

Super lekker eten. Netjes op tijd bezorgd. Was een succes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Winnifred
7 May 2022
Anoniem
5 May 2022
Ron Verstegen
1 May 2022
David
24 April 2022

Snel en zeer smakelijk. Zou de bezorger graag een tip willen geven, dat kon alleen niet digitaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
23 April 2022
Sofie
21 April 2022

Altijd heeeeel erg lekkere curry’s! Alleen jammer dat er maar 7 hotwings in het bakje zaten voor €16 :(.

anoniem
19 April 2022
Mandar K
17 April 2022

Er was geen hoofdgerecht. Alle gerechten waren klein.

Theresa
11 April 2022
Maria
10 April 2022

De bezoegrijd was niet accuraat. Ze zijn doorgaans veel sneller.

Y.
7 April 2022

Bestelling was te laat, maar ik werd er keurig over gebeld. Wel wat weinig kopstukken, de bak was half gevuld. Het eten is altijd eeg lekker! Wel jammer dat de plastic tasjes zo stevig en ingewikkeld geknoopt worden, waardoor ik ze altijd moet open knippen en niet kan hergebruiken. Zonde voor het milieu want het zijn stevige tasjes.

J
3 April 2022

Heerlijk eten en waar voor je geld. Je besteld voor 2 personen en je kan er 3 avonden van eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
2 April 2022

Het eten is heerlijk. Ik hou alleen echt niet van koriander en heb gisteren de groenteballetjes gegeten, daar zat het in ondanks dat het niet in de beschrijving stond. Daardoor minder van mijn eten kunnen genieten.

Hilda
29 March 2022

Heerlijk eten. Bezorging is snel en vriendelijk. En als je via de site bestelt krijg je een gratis drankje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard van der Vlist
29 March 2022

Snelle en correcte afhandeling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
29 March 2022

Lekker als altijd!

Rania
26 March 2022

Besteld om 19.55, verwachte bezorgtijd 21.25. Hellaas was het eten er nog niet dus besloot ik even te bellen. Echter geen gehoor na meerdere malen te bellen. Gezien het restaurant 22.00 zou sluiten volgens hun site heb ik een bezorger van ons die kant op gestuurd om te vragen of het eten nog zou komen. Hij heeft het meegenomen, naan was hard en koud, eten maar weggegooid. Jammer gezien wij vaker bij jullie bestellen. Vooral vervelend dat de telefoon niet opgenomen word en ik me eten eigenlijk nieteens bezorgd heb gekregen

Syl
23 March 2022

Het was heerlijk. Sausen waren vers gemaakt en vond alles beter klaar gemaakt dan n paar maanden geleden.

Lotte Groen
21 March 2022

Heerlijk en veel! heel aardige bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
20 March 2022
anoniem
20 March 2022
Reinier
20 March 2022

Zoveel lekkerder dan het eten van IK.

Paul
20 March 2022

Ietsje later dan verwacht, maar zolas altijd weer heerlijk gegeten

Willie
20 March 2022

Het duurde wel anderhalf uur voor de bestelling kwam, veel te lang. Het eten was oké maar niet geweldig

Anoniem
13 March 2022
Anoniem
10 March 2022

Mijn lievelings!!! Chicken makhani en Malai kupta!

Rina
9 March 2022

Vandaag ook de vega soep geprobeerd.

Anoniem
8 March 2022
Rikje Maria Ruiter
7 March 2022

Het is zoals altijd...... Eten van de hoogste kwaliteit.....! Met veel Zorg en Liefde toebereid!

Marta
5 March 2022

Super! We always love it, thanks! And generous portions!

Bart Jan
28 February 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten tot het eten bezorgd was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ada
26 February 2022
Anoniem
23 February 2022
L
22 February 2022

Bezorgtijd was erg lang maar begrijpelijk in het weekend en met slecht weer. In een van de kipgerechten zat echter rauwe kip wat teleurstellend was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB van den Berg
19 February 2022

De bezorger was een half uur te laat, twee uur nadat we bestelden. Pas nadat ik zei dat ie erg laat was gaf hij aan dat het erg druk was en in een file zat. Erg onwaarschijnlijk allemaal, zo in de stad zaterdagavond.

Carlijn
16 February 2022
Fedde
15 February 2022

Wij bestellen de ik al ruim 10jaar bij Namaskar. Zo goed als tijd naar volle tevredenheid, soms is perfect soms is het goed en heel zelden matig. Uiteraard in al deze jaren veranderen dingen, zijn er goede tijden en slechte tijden. De meegeleverde salade is voor mij altijd een kenmerk hoe het gaat… vaak hebben wij grappen gemaakt over de groene olijf bij de curry, maar vandaag miste ik deze toch wel. Mag ik jullie adviseren om de salade gewoon te laten vallen als dit op dit moment het beste is wat jullie kunnen me leveren. Gewoon niet meer vragen, het is goed zo. De curry’s zijn als vanouds geweldig, geen komkommertje met wat wortel nodig. Ik blijf bij jullie bestellen maar denk nu twee keer om het gratis boxje salade aan te klikken. Dank en tot de volgende keer.

Krista
14 February 2022

Het eten kwam pas 2 uur nadat ik besteld had en 45min na de door mij opgegeven tijd (30 minuten na de tijd die als verwachte bezorgtijd werd aangegeven). Lang gewacht dus! Helaas was alles ook koud geworden. Ik vond de bakjes niet zo riant vol zitten als anders. Voor die prijs wil ik toch wel een goede volle bak eten krijgen. Het eten smaakte zoals altijd goed. De bezorger was vriendelijk en belde me netjes zoals ik gevraagd had omdat de deurbel het niet doet. Altijd een leuke actie van dat gratis drankje. Alles bij elkaar voldoende, maar vandaag geen perfecte ervaring vanwege een paar minpunten.

M
14 February 2022

Lekker eten en het eten kwam op het tijdstip dat door hen was aangegeven!

Cameron
14 February 2022

We have been supporting Namaskar for years and been happy with the quality of the food. Sometimes it varies but overall it's been good. The delivery times have always been an issue and it's frustrating not knowing when your food will arrive. On this occasion the food was very bland, not up to the usual standard. Even the rice was overcooked. In addition it took 2 hours to arrive and was 1 hour later than we scheduled. We ordered early to make sure Namaskar had plenty of time to get close to our scheduled time. Disappointing on the food and delivery front.

Hestee
7 February 2022

Heerlijk eten, rijk van smaak en prima op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loet Kuipers
5 February 2022

Bestelling kwam een uur later binnen dan verwacht. Op zich verder correct

Sarina Riet
5 February 2022

Eten was heerlijk, maar had ruim van te voren voor een specifieke bezorgtijd gekozen (en deze was per mail bevestigd) en toch werd het meer dan een half uur te vroeg bezorgd. Was maar net op tijd thuis.

De jongh
5 February 2022

Superlekker. Vegetarische rijsttafel is een aanrader. Voor ons zijn al die minisausjes bij de papadum een beetje teveel, die gaan nooit op en ik zou wel de optie van zilvervliesrijst willen. Maar ik ga sowieso nog heel vaak bestellen, want heerlijk gegeten!

Janneke Heetvelt
4 February 2022

Heerlijk eten en goed op tijd bezorgd, wat voor onze groep belangrijk was, aanrader!

Patrick
3 February 2022
Rikje Maria Ruiter
1 February 2022
Mieke
30 January 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Satish
29 January 2022

Eten is perfect! En heerlijk

Hans Post
29 January 2022

Bij de bestelling aangegeven dat wij die dag ons 10-jarig huwelijk vierden. Dit ter verklaring voor het bestellen van een gerecht uit het restaurant dat niet op de online kaart stond. Bij de bezorging zat een fles wijn. Wat attent! Het eten was weer heerlijk.

Paul
28 January 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

S
26 January 2022
Lisa
24 January 2022

Wij hebben hier al zo’n tiental keren besteld, het blijft de beste Indiase restaurant in Utrecht en omgeving!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
22 January 2022

Omdat de bezorging een half uurtje te vroeg was konden we eerder beginnen aan het heerlijke eten! Echt genoten van de smaak van de Indiaase gerechten.

Milou
22 January 2022

Ik kom hier al zolang meer dan 20 jaar mijn favo indisch restaurant

Bob Barlag/Alexander Wentzel
19 January 2022

Ons favoriete Indiase restaurant! Dit was de 5e keer dat we er bestelde. Eten was zoals altijd mega lekker en bezorging was deze keer erg snel (40m)! Meneer aan de telefoon en bezorger was super vriendelijk.

Marijke Boot
15 January 2022
Patrick
15 January 2022
Wieb
15 January 2022

Altijd goed!!

Julia
15 January 2022

Heerlijk eten, communicatie heel fijn, 10/10!

Esther
14 January 2022

Het eten was weer heerlijk. Ik weet dat het druk kan zijn in het weekend, maar 2,5 uur vindt ik echt veel te lang om te wachten. Als ik dat had geweten had ik doordeweeks een keer besteld. Jullie site gaf aan 1,5 uur wachttijd en om er dan nog een uur aan te plakken vindt ik niet oke. Neem mijn bestelling dan niet aan of meld dat het heel erg druk is. Ik heb gebeld waar het bleef en of mijn eten nog kwam, werd vriendelijk te woord gestaan. Bezorger was vriendelijk.

Suzan
11 January 2022

Zoals altijd top. Fijn dat de vegetarische gerechten ook zo heerlijk zijn. En vriendelijke bezorger.

Jo
8 January 2022

Heerlijk

RONALD Verstegen
6 January 2022

Een standaard hoge kwaliteit, elke keer weer. Ook nu dus. Heerlijk gegeten en mijn bezoek was onder de indruk van deze heerlijke maaltijd!

Anoniem
4 January 2022
Casper
3 January 2022
Bart
1 January 2021
Ton van Klaveren
1 January 2021

Het was weer heerlijk!

Hans
31 December 2021

prima service en top kwaliteit

Simon van Esch
30 December 2021

In één woord: heerlijk!

Arjen
30 December 2021

Bezorging duurde helaas bijna twee uur. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik daarnaar informeerde. Het eten was lekker maar - ongetwijfeld door de lange bezorgtijd - lauw geworden.

Rune
28 December 2021

Het eten was perfect en de service goed, heel erg bedankt!

JS
28 December 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging was zeer laat en eten was niet helemaal warm. Bestelling gedaan om 16.00 met bezorgtijd om 17.45. eten kwam pas na 18.30, dat vind ik niet ok als je de bestelling al om 16.00 uur hebt gekregen.

C van beek
28 December 2021

Goede smaak en kwaliteit van het eten. Voor smaak liefhebbers zeker een aanrader!

Ram
23 December 2021

Waardeloos

YK
22 December 2021

Héérlijk eten! Bezorging was wel bijna 2 uur na bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling zou ik eigenlijk graag voor het bevestigen de verwachte bezorgtijd zien (nu koos ik zo snel mogelijk, maar rekende ik om 6 uur niet erop dat ik pas rond 8 uur zou eten). iDeal-betaling zou ik geen €0,25 voor rekenen, zeker niet in coronatijd.

Marleen
20 December 2021
Fauzia
20 December 2021

Eten was echt super lekker. We hebben enorm van genoten. Hartelijk dank

Marleen
20 December 2021
Lisa
20 December 2021

Altijd weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nina
17 December 2021
Richard
16 December 2021

Heerlijk! Elke keer weer een feest

Hans de Maar
13 December 2021
henk westbroek
13 December 2021

Het duurde langer dan gebruikelijk, was kouder dan gebruikelijk maar nog steeds erg lekker. Prima Indiaas restaurant.

Brenda
13 December 2021

Bezorging was op de afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Versteeg
10 December 2021

Ongelooflijk lekker! En mooi op tijd bezorgd. Blij dat dit restaurant naar ons komt, zolang wij niet naar het restaurant kunnen

henk@henkwestbroek.nl
10 December 2021
Jim R. Tewarie
7 December 2021

Top kwaliteit. Vegetarisch eten.

Andrea
5 December 2021
Maggie
5 December 2021

Eten was lauw en alles smaakte hetzelfde. Erg jammer. In de zaak hebben we lekkerder gegeten. Was dus een beetje teleurgesteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adel
5 December 2021

Erg lekker en goede grote porties!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harmen Greven
5 December 2021

Fantastisch. Indiaas zoals de keuken bedoeld is. Let dus op dat heet ook heet is ^_^ Je krijgt alleen veel meer dan je normaal zou krijgen in een restaurant

Devi
4 December 2021

Super lekker

Chris
3 December 2021

Niet zo goed als altijd. Het eten was koud toen het bezorgd werd en de naam was taai. Daarnaast 1,5 uur op deze bezorging moeten wachten wat pas duidelijk was na bestelling. Nu 2e keer mindere ervaring op rij. Jammer!

kanchan
29 November 2021

8 x mix gril besteld, 8 x in de prullenbak. echte en teleurstelling, 1 keer nooit meer

Onno
28 November 2021
Ton van Klaveren
26 November 2021

Het was weer verrukkelijk!

Bastiaan
21 November 2021
A
20 November 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging meer dan een half uur te laat. Maar na de uitleg begreep ik waarom. Misschien de volgende keer als dit gebeurt fijn om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Mendel
19 November 2021

Bezorging Ruim een uur later dan aangegeven zonder daar over te communiceren . Dat is dus duidelijk een verbeterpunt. Niet duidelijk wat wat is en wat waar bijhoort

Anoniem
16 November 2021

Alles was heel lekker. Bedankt voor de service!

Ton van Klaveren
13 November 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn
12 November 2021

3u gewacht…

Vgeen
6 November 2021

Later dan afgesproken.

Paul Versteeg
6 November 2021

Ongelooflijk lekkere vegetarische rijsttafel! Daarbij al vroeg in de middag besteld en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Aanrader 👍🏼

Dyon
6 November 2021

Weer heerlijk gegeten, dank!!! :)

noor
5 November 2021

Er zat een stukje folie in t bakje van de chicken tikka en ook bot nog in de kip, ook geen salade erbij gekregen. bezorging duurde 70 min.

Gast
2 November 2021

Bellen naar de klant dat de bestelling 45 minuten later komt is handiger dan het maar op zijn beloop laten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzan
2 November 2021

Vlot bezorgd en ontzettend lekker eten! Wederom top.

Henriette
1 November 2021

Wij bestellen heel vaak bij Namaskar. Maar de bezorging... we hebben letterlijk 2,5 uur moeten wachten in plaats van de toegezegde 1 tot 1,5 uur, wat al lang was. Het eten was inmiddels lauw toen het aankwam. Vandaar de vier sterren in plaats van vijf, want het eten is daar zoals altijd voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
31 October 2021

Helaas, vanavond ging het mis. Eten een uur later bezorgd dan geland. Besteld om 17:15 en pas om 20 uur eten gekregen dat ook niet hellemaal warm meer was. Al lang goede ervaringen met namaskar, maar vanavond even niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma
31 October 2021

Het was weer lekkerrrrrrr!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophie
31 October 2021

Dit was de lekkerste maaltijd, en veel ook, die ik ooit voor deze prijs heb gekregen. Hartelijk dank!

Eva
30 October 2021
Brenda
29 October 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Klever M.J.
26 October 2021
Steffan
26 October 2021

De Rogan Josh was heel heet en de kip in de Tandoori was behoorlijk droog. We hebben wel eens beter van Namaskar gehad en bestellen ook zeker wel weer een keer.

M faqi Ali
25 October 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Meer
24 October 2021

Het eten was ok maar niet bijzonder en helaas lauw. Ook was de naan niet vers, leek me meer van de dag ervoor.

Lineke
24 October 2021

Heerlijk eten, het wachten waard. Maar een uur is wel lang.

Ton van Klaveren
23 October 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
23 October 2021
Ouiam
22 October 2021

Super vers en lekker. Het eten was warm bij aankomst en de bezorger was vriendelijk. De hotwings waren echt hot. Als je van pittig houdt, raad ik ze zeker aan.

Mirjam
19 October 2021

Lekker eten, stond op tijd klaar.

Jeanne
15 October 2021

Keurig op tijd. Heerlijke gerechten.

Richard
10 October 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd

Peter
8 October 2021

Flexible approach (instead of pickup ask for delivery after the order was placed) and very tasty food.

Rina
6 October 2021

Weer heerlijk gegeten. Neem altijd het veg menu voor 1 persoon. Met 1 extra naan kan je er bijna 3 dagen van eten!

Martens
5 October 2021

De bezorger was snel en heel vriendelijk

Gvdberg
4 October 2021

goed eten en goede bezorging.

Dyon Keupink
4 October 2021

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Eline
1 October 2021

Bezorging duurde zonder bericht 2 uur, wel met excuses van de bezorger. Eten smakelijk, helaas zelf wel op moeten warmen.

A
29 September 2021

Duurde heel lang, zeker 30 minuten later dan beloofd waardoor het eten koud was. Naan was helemaal zwart.

Caro
27 September 2021

Bezorging was netjes op tijd, eten was lekker. Jammer dat de naan al koud was...

Karuna
26 September 2021

Super lekker!

Benjamin
14 September 2021

De kaas naan zat helemaal geen kas op. En de boter kip was niet warm maar lauw en kwa smaak viel het erg tegen. En de gratis cola erbij die was warm dus daar had ik ook niks aan.

Patrick Greve
14 September 2021

Het eten is niet meer zo pittig als het ooit is geweest. Er was een tijd dat mijn vriendin per ongeluk de vindaloo had besteld en we daar een hele pot youghurt doorheen moesten roeren om het te kunnen eten, nu vind ik hem mild. Idem met de pepper tikka. De hot wings zijn nog wel goed pittig.

Peter Jansen
12 September 2021
MJJ Smith
10 September 2021

Er wordt wat te hard gereden bij ons hofje, op de stoep bij het afleveren en wegrijden. Bestelling is wel mooi op tijd!

ar
8 September 2021

Altijd lekker! Goede bezorging. Tevreden klant

Kate
7 September 2021

Heerlijk eten zoals altijd een mooi op tijd 😊

Saskia
30 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Anoniem
29 August 2021
Hester
28 August 2021

Heerlijk smakelijk eten met lekkere kruiden, bezorger prima op tijd! Hartelijk dank.

RONALD Verstegen
27 August 2021

Zoals gewoonlijk van hoge kwaliteit. Het bijgerecht met tomaten en vruchten was een verrassende goede aanvulling bij de madras en achari.

Martin
23 August 2021

Bezorging was top, maar duurde wel lang voordat het er was. Lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Blanka
22 August 2021

Heerlijk eten!

Margo
22 August 2021

Eten kwam mega laat, maar was tegen verwachting in nog wel warm. Helaas waren alle smaken een beetje nietszeggend, smaakte de gefrituurde dingen naar oud vet en was het brood taai.

Yvette
20 August 2021

Bestel hier al.jaren. Altijd goed van smaak. Top

Jaafar
19 August 2021

De kok van vandaag moet loonsverhoging krijgen. Niet normaal lekker!!

Thijs
18 August 2021

Netjes geleverd. Kwamen iets eerder maar belden vooraf om te vragen of dat kon. Super!

Roekalea
17 August 2021

Vlees was niet mals , maar taai Prijs verhoudinggewijs niet waard om nog een keer te bestellen

Anoniem
16 August 2021

Altijd erg lekker!!! Bezorging zou iets sneller kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
10 August 2021

Er was iets misgegaan, maar dit is super goed opgelost. Lekker eten super service!

Dyon Keupink
8 August 2021

Weer heerlijk gegeten! Eigenlijk is Namaskar altijd lekker! Jammer dat de papadum’s dit keer door de bezorgscooter geplet waren tot kruimels, maar de smaak was er niet minder om ;)

Anoniem
8 August 2021
Eefje
5 August 2021

Echt heerlijk eten!

Dyon Keupink
1 August 2021

Weer erg lekker gegeten! Bezorging was tikkeltje laat maar dat geeft niet. Dank!

Ton van Klaveren
29 July 2021

Was weer geweldig lekker!👍👌

Monika Mazur
29 July 2021

Het was heerlijk!

Ram
26 July 2021

Halve bak rijst?? En saag was ook niet te eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmee
25 July 2021

Eten smaakte weer goed en werd iets later afgeleverd dan gepland, maar daarover werd netjes contact opgenomen met mij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanne
19 July 2021

Heerlijk gegeten weer. Altijd vriendelijke en correcte bezorgers

M Ahmed
18 July 2021

Eerste keer dat ik heb besteld maar echt lekkkkkker en komt het eten echt warm zelf dat je in het restaurant eet .Top !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
17 July 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Denise
14 July 2021

Super goed eten !

Hessel Schaaf
12 July 2021

Super lekker en fantastische service. Ik had per ongeluk dubbel betaald en ze hebben me meerdere keren gebeld om te zorgen dat ik het geld snel terug zou krijgen. Daarna heeeerlijk gegeten. Lobi