Reviews from Namaskar Utrecht

Recent reviews

4.0
Ram
11 May 2022
Marlieke
10 May 2022
M&S
9 May 2022

Viel enorm tegen (weer). Er zit enorm qei ig snaak aan de (bij) gerechten. En ook weer een salade (nu zelfs ook zonder dressing) vergeten. Zeker geen aanrader. Dan ook besloten om hier niet meer te bestellen.

Sadé
8 May 2022

Super lekker eten. Netjes op tijd bezorgd. Was een succes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Winnifred
7 May 2022
Anoniem
5 May 2022
Ron Verstegen
1 May 2022
David
24 April 2022

Snel en zeer smakelijk. Zou de bezorger graag een tip willen geven, dat kon alleen niet digitaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
23 April 2022
Sofie
21 April 2022

Altijd heeeeel erg lekkere curry’s! Alleen jammer dat er maar 7 hotwings in het bakje zaten voor €16 :(.

anoniem
19 April 2022
Mandar K
17 April 2022

Er was geen hoofdgerecht. Alle gerechten waren klein.

Theresa
11 April 2022
Maria
10 April 2022

De bezoegrijd was niet accuraat. Ze zijn doorgaans veel sneller.

Y.
7 April 2022

Bestelling was te laat, maar ik werd er keurig over gebeld. Wel wat weinig kopstukken, de bak was half gevuld. Het eten is altijd eeg lekker! Wel jammer dat de plastic tasjes zo stevig en ingewikkeld geknoopt worden, waardoor ik ze altijd moet open knippen en niet kan hergebruiken. Zonde voor het milieu want het zijn stevige tasjes.

J
3 April 2022

Heerlijk eten en waar voor je geld. Je besteld voor 2 personen en je kan er 3 avonden van eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
2 April 2022

Het eten is heerlijk. Ik hou alleen echt niet van koriander en heb gisteren de groenteballetjes gegeten, daar zat het in ondanks dat het niet in de beschrijving stond. Daardoor minder van mijn eten kunnen genieten.

Hilda
29 March 2022

Heerlijk eten. Bezorging is snel en vriendelijk. En als je via de site bestelt krijg je een gratis drankje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard van der Vlist
29 March 2022

Snelle en correcte afhandeling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
29 March 2022

Lekker als altijd!

Rania
26 March 2022

Besteld om 19.55, verwachte bezorgtijd 21.25. Hellaas was het eten er nog niet dus besloot ik even te bellen. Echter geen gehoor na meerdere malen te bellen. Gezien het restaurant 22.00 zou sluiten volgens hun site heb ik een bezorger van ons die kant op gestuurd om te vragen of het eten nog zou komen. Hij heeft het meegenomen, naan was hard en koud, eten maar weggegooid. Jammer gezien wij vaker bij jullie bestellen. Vooral vervelend dat de telefoon niet opgenomen word en ik me eten eigenlijk nieteens bezorgd heb gekregen

Syl
23 March 2022

Het was heerlijk. Sausen waren vers gemaakt en vond alles beter klaar gemaakt dan n paar maanden geleden.

Lotte Groen
21 March 2022

Heerlijk en veel! heel aardige bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
20 March 2022
anoniem
20 March 2022
Reinier
20 March 2022

Zoveel lekkerder dan het eten van IK.

Paul
20 March 2022

Ietsje later dan verwacht, maar zolas altijd weer heerlijk gegeten

Willie
20 March 2022

Het duurde wel anderhalf uur voor de bestelling kwam, veel te lang. Het eten was oké maar niet geweldig

Anoniem
13 March 2022
Anoniem
10 March 2022

Mijn lievelings!!! Chicken makhani en Malai kupta!

Rina
9 March 2022

Vandaag ook de vega soep geprobeerd.

Anoniem
8 March 2022
Rikje Maria Ruiter
7 March 2022

Het is zoals altijd...... Eten van de hoogste kwaliteit.....! Met veel Zorg en Liefde toebereid!

Marta
5 March 2022

Super! We always love it, thanks! And generous portions!

Bart Jan
28 February 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten tot het eten bezorgd was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ada
26 February 2022
Anoniem
23 February 2022
L
22 February 2022

Bezorgtijd was erg lang maar begrijpelijk in het weekend en met slecht weer. In een van de kipgerechten zat echter rauwe kip wat teleurstellend was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB van den Berg
19 February 2022

De bezorger was een half uur te laat, twee uur nadat we bestelden. Pas nadat ik zei dat ie erg laat was gaf hij aan dat het erg druk was en in een file zat. Erg onwaarschijnlijk allemaal, zo in de stad zaterdagavond.

Carlijn
16 February 2022
Fedde
15 February 2022

Wij bestellen de ik al ruim 10jaar bij Namaskar. Zo goed als tijd naar volle tevredenheid, soms is perfect soms is het goed en heel zelden matig. Uiteraard in al deze jaren veranderen dingen, zijn er goede tijden en slechte tijden. De meegeleverde salade is voor mij altijd een kenmerk hoe het gaat… vaak hebben wij grappen gemaakt over de groene olijf bij de curry, maar vandaag miste ik deze toch wel. Mag ik jullie adviseren om de salade gewoon te laten vallen als dit op dit moment het beste is wat jullie kunnen me leveren. Gewoon niet meer vragen, het is goed zo. De curry’s zijn als vanouds geweldig, geen komkommertje met wat wortel nodig. Ik blijf bij jullie bestellen maar denk nu twee keer om het gratis boxje salade aan te klikken. Dank en tot de volgende keer.

Krista
14 February 2022

Het eten kwam pas 2 uur nadat ik besteld had en 45min na de door mij opgegeven tijd (30 minuten na de tijd die als verwachte bezorgtijd werd aangegeven). Lang gewacht dus! Helaas was alles ook koud geworden. Ik vond de bakjes niet zo riant vol zitten als anders. Voor die prijs wil ik toch wel een goede volle bak eten krijgen. Het eten smaakte zoals altijd goed. De bezorger was vriendelijk en belde me netjes zoals ik gevraagd had omdat de deurbel het niet doet. Altijd een leuke actie van dat gratis drankje. Alles bij elkaar voldoende, maar vandaag geen perfecte ervaring vanwege een paar minpunten.

M
14 February 2022

Lekker eten en het eten kwam op het tijdstip dat door hen was aangegeven!

Cameron
14 February 2022

We have been supporting Namaskar for years and been happy with the quality of the food. Sometimes it varies but overall it's been good. The delivery times have always been an issue and it's frustrating not knowing when your food will arrive. On this occasion the food was very bland, not up to the usual standard. Even the rice was overcooked. In addition it took 2 hours to arrive and was 1 hour later than we scheduled. We ordered early to make sure Namaskar had plenty of time to get close to our scheduled time. Disappointing on the food and delivery front.

Hestee
7 February 2022

Heerlijk eten, rijk van smaak en prima op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loet Kuipers
5 February 2022

Bestelling kwam een uur later binnen dan verwacht. Op zich verder correct

Sarina Riet
5 February 2022

Eten was heerlijk, maar had ruim van te voren voor een specifieke bezorgtijd gekozen (en deze was per mail bevestigd) en toch werd het meer dan een half uur te vroeg bezorgd. Was maar net op tijd thuis.

De jongh
5 February 2022

Superlekker. Vegetarische rijsttafel is een aanrader. Voor ons zijn al die minisausjes bij de papadum een beetje teveel, die gaan nooit op en ik zou wel de optie van zilvervliesrijst willen. Maar ik ga sowieso nog heel vaak bestellen, want heerlijk gegeten!

Janneke Heetvelt
4 February 2022

Heerlijk eten en goed op tijd bezorgd, wat voor onze groep belangrijk was, aanrader!

Patrick
3 February 2022
Rikje Maria Ruiter
1 February 2022
Mieke
30 January 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Satish
29 January 2022

Eten is perfect! En heerlijk

Hans Post
29 January 2022

Bij de bestelling aangegeven dat wij die dag ons 10-jarig huwelijk vierden. Dit ter verklaring voor het bestellen van een gerecht uit het restaurant dat niet op de online kaart stond. Bij de bezorging zat een fles wijn. Wat attent! Het eten was weer heerlijk.

Paul
28 January 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

S
26 January 2022
Lisa
24 January 2022

Wij hebben hier al zo’n tiental keren besteld, het blijft de beste Indiase restaurant in Utrecht en omgeving!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
22 January 2022

Omdat de bezorging een half uurtje te vroeg was konden we eerder beginnen aan het heerlijke eten! Echt genoten van de smaak van de Indiaase gerechten.

Milou
22 January 2022

Ik kom hier al zolang meer dan 20 jaar mijn favo indisch restaurant

Bob Barlag/Alexander Wentzel
19 January 2022

Ons favoriete Indiase restaurant! Dit was de 5e keer dat we er bestelde. Eten was zoals altijd mega lekker en bezorging was deze keer erg snel (40m)! Meneer aan de telefoon en bezorger was super vriendelijk.

Marijke Boot
15 January 2022
Patrick
15 January 2022
Wieb
15 January 2022

Altijd goed!!

Julia
15 January 2022

Heerlijk eten, communicatie heel fijn, 10/10!

Esther
14 January 2022

Het eten was weer heerlijk. Ik weet dat het druk kan zijn in het weekend, maar 2,5 uur vindt ik echt veel te lang om te wachten. Als ik dat had geweten had ik doordeweeks een keer besteld. Jullie site gaf aan 1,5 uur wachttijd en om er dan nog een uur aan te plakken vindt ik niet oke. Neem mijn bestelling dan niet aan of meld dat het heel erg druk is. Ik heb gebeld waar het bleef en of mijn eten nog kwam, werd vriendelijk te woord gestaan. Bezorger was vriendelijk.

Suzan
11 January 2022

Zoals altijd top. Fijn dat de vegetarische gerechten ook zo heerlijk zijn. En vriendelijke bezorger.

Jo
8 January 2022

Heerlijk

RONALD Verstegen
6 January 2022

Een standaard hoge kwaliteit, elke keer weer. Ook nu dus. Heerlijk gegeten en mijn bezoek was onder de indruk van deze heerlijke maaltijd!

Anoniem
4 January 2022
Casper
3 January 2022
Bart
1 January 2021
Ton van Klaveren
1 January 2021

Het was weer heerlijk!

Hans
31 December 2021

prima service en top kwaliteit

Simon van Esch
30 December 2021

In één woord: heerlijk!

Arjen
30 December 2021

Bezorging duurde helaas bijna twee uur. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik daarnaar informeerde. Het eten was lekker maar - ongetwijfeld door de lange bezorgtijd - lauw geworden.

Rune
28 December 2021

Het eten was perfect en de service goed, heel erg bedankt!

JS
28 December 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging was zeer laat en eten was niet helemaal warm. Bestelling gedaan om 16.00 met bezorgtijd om 17.45. eten kwam pas na 18.30, dat vind ik niet ok als je de bestelling al om 16.00 uur hebt gekregen.

C van beek
28 December 2021

Goede smaak en kwaliteit van het eten. Voor smaak liefhebbers zeker een aanrader!

Ram
23 December 2021

Waardeloos

YK
22 December 2021

Héérlijk eten! Bezorging was wel bijna 2 uur na bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling zou ik eigenlijk graag voor het bevestigen de verwachte bezorgtijd zien (nu koos ik zo snel mogelijk, maar rekende ik om 6 uur niet erop dat ik pas rond 8 uur zou eten). iDeal-betaling zou ik geen €0,25 voor rekenen, zeker niet in coronatijd.

Marleen
20 December 2021
Fauzia
20 December 2021

Eten was echt super lekker. We hebben enorm van genoten. Hartelijk dank

Marleen
20 December 2021
Lisa
20 December 2021

Altijd weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nina
17 December 2021
Richard
16 December 2021

Heerlijk! Elke keer weer een feest

Hans de Maar
13 December 2021
henk westbroek
13 December 2021

Het duurde langer dan gebruikelijk, was kouder dan gebruikelijk maar nog steeds erg lekker. Prima Indiaas restaurant.

Brenda
13 December 2021

Bezorging was op de afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Versteeg
10 December 2021

Ongelooflijk lekker! En mooi op tijd bezorgd. Blij dat dit restaurant naar ons komt, zolang wij niet naar het restaurant kunnen

henk@henkwestbroek.nl
10 December 2021
Jim R. Tewarie
7 December 2021

Top kwaliteit. Vegetarisch eten.

Andrea
5 December 2021
Maggie
5 December 2021

Eten was lauw en alles smaakte hetzelfde. Erg jammer. In de zaak hebben we lekkerder gegeten. Was dus een beetje teleurgesteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adel
5 December 2021

Erg lekker en goede grote porties!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harmen Greven
5 December 2021

Fantastisch. Indiaas zoals de keuken bedoeld is. Let dus op dat heet ook heet is ^_^ Je krijgt alleen veel meer dan je normaal zou krijgen in een restaurant

Devi
4 December 2021

Super lekker

Chris
3 December 2021

Niet zo goed als altijd. Het eten was koud toen het bezorgd werd en de naam was taai. Daarnaast 1,5 uur op deze bezorging moeten wachten wat pas duidelijk was na bestelling. Nu 2e keer mindere ervaring op rij. Jammer!

kanchan
29 November 2021

8 x mix gril besteld, 8 x in de prullenbak. echte en teleurstelling, 1 keer nooit meer

Onno
28 November 2021
Ton van Klaveren
26 November 2021

Het was weer verrukkelijk!

Bastiaan
21 November 2021
A
20 November 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging meer dan een half uur te laat. Maar na de uitleg begreep ik waarom. Misschien de volgende keer als dit gebeurt fijn om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Mendel
19 November 2021

Bezorging Ruim een uur later dan aangegeven zonder daar over te communiceren . Dat is dus duidelijk een verbeterpunt. Niet duidelijk wat wat is en wat waar bijhoort

Anoniem
16 November 2021

Alles was heel lekker. Bedankt voor de service!

Ton van Klaveren
13 November 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn
12 November 2021

3u gewacht…

Vgeen
6 November 2021

Later dan afgesproken.

Paul Versteeg
6 November 2021

Ongelooflijk lekkere vegetarische rijsttafel! Daarbij al vroeg in de middag besteld en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Aanrader 👍🏼

Dyon
6 November 2021

Weer heerlijk gegeten, dank!!! :)

noor
5 November 2021

Er zat een stukje folie in t bakje van de chicken tikka en ook bot nog in de kip, ook geen salade erbij gekregen. bezorging duurde 70 min.

Gast
2 November 2021

Bellen naar de klant dat de bestelling 45 minuten later komt is handiger dan het maar op zijn beloop laten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzan
2 November 2021

Vlot bezorgd en ontzettend lekker eten! Wederom top.

Henriette
1 November 2021

Wij bestellen heel vaak bij Namaskar. Maar de bezorging... we hebben letterlijk 2,5 uur moeten wachten in plaats van de toegezegde 1 tot 1,5 uur, wat al lang was. Het eten was inmiddels lauw toen het aankwam. Vandaar de vier sterren in plaats van vijf, want het eten is daar zoals altijd voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
31 October 2021

Helaas, vanavond ging het mis. Eten een uur later bezorgd dan geland. Besteld om 17:15 en pas om 20 uur eten gekregen dat ook niet hellemaal warm meer was. Al lang goede ervaringen met namaskar, maar vanavond even niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma
31 October 2021

Het was weer lekkerrrrrrr!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophie
31 October 2021

Dit was de lekkerste maaltijd, en veel ook, die ik ooit voor deze prijs heb gekregen. Hartelijk dank!

Eva
30 October 2021
Brenda
29 October 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Klever M.J.
26 October 2021
Steffan
26 October 2021

De Rogan Josh was heel heet en de kip in de Tandoori was behoorlijk droog. We hebben wel eens beter van Namaskar gehad en bestellen ook zeker wel weer een keer.

M faqi Ali
25 October 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Meer
24 October 2021

Het eten was ok maar niet bijzonder en helaas lauw. Ook was de naan niet vers, leek me meer van de dag ervoor.

Lineke
24 October 2021

Heerlijk eten, het wachten waard. Maar een uur is wel lang.

Ton van Klaveren
23 October 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
23 October 2021
Ouiam
22 October 2021

Super vers en lekker. Het eten was warm bij aankomst en de bezorger was vriendelijk. De hotwings waren echt hot. Als je van pittig houdt, raad ik ze zeker aan.

Mirjam
19 October 2021

Lekker eten, stond op tijd klaar.

Jeanne
15 October 2021

Keurig op tijd. Heerlijke gerechten.

Richard
10 October 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd

Peter
8 October 2021

Flexible approach (instead of pickup ask for delivery after the order was placed) and very tasty food.

Rina
6 October 2021

Weer heerlijk gegeten. Neem altijd het veg menu voor 1 persoon. Met 1 extra naan kan je er bijna 3 dagen van eten!

Martens
5 October 2021

De bezorger was snel en heel vriendelijk

Gvdberg
4 October 2021

goed eten en goede bezorging.

Dyon Keupink
4 October 2021

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Eline
1 October 2021

Bezorging duurde zonder bericht 2 uur, wel met excuses van de bezorger. Eten smakelijk, helaas zelf wel op moeten warmen.

A
29 September 2021

Duurde heel lang, zeker 30 minuten later dan beloofd waardoor het eten koud was. Naan was helemaal zwart.

Caro
27 September 2021

Bezorging was netjes op tijd, eten was lekker. Jammer dat de naan al koud was...

Karuna
26 September 2021

Super lekker!

Benjamin
14 September 2021

De kaas naan zat helemaal geen kas op. En de boter kip was niet warm maar lauw en kwa smaak viel het erg tegen. En de gratis cola erbij die was warm dus daar had ik ook niks aan.

Patrick Greve
14 September 2021

Het eten is niet meer zo pittig als het ooit is geweest. Er was een tijd dat mijn vriendin per ongeluk de vindaloo had besteld en we daar een hele pot youghurt doorheen moesten roeren om het te kunnen eten, nu vind ik hem mild. Idem met de pepper tikka. De hot wings zijn nog wel goed pittig.

Peter Jansen
12 September 2021
MJJ Smith
10 September 2021

Er wordt wat te hard gereden bij ons hofje, op de stoep bij het afleveren en wegrijden. Bestelling is wel mooi op tijd!

ar
8 September 2021

Altijd lekker! Goede bezorging. Tevreden klant

Kate
7 September 2021

Heerlijk eten zoals altijd een mooi op tijd 😊

Saskia
30 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Anoniem
29 August 2021
Hester
28 August 2021

Heerlijk smakelijk eten met lekkere kruiden, bezorger prima op tijd! Hartelijk dank.

RONALD Verstegen
27 August 2021

Zoals gewoonlijk van hoge kwaliteit. Het bijgerecht met tomaten en vruchten was een verrassende goede aanvulling bij de madras en achari.

Martin
23 August 2021

Bezorging was top, maar duurde wel lang voordat het er was. Lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Blanka
22 August 2021

Heerlijk eten!

Margo
22 August 2021

Eten kwam mega laat, maar was tegen verwachting in nog wel warm. Helaas waren alle smaken een beetje nietszeggend, smaakte de gefrituurde dingen naar oud vet en was het brood taai.

Yvette
20 August 2021

Bestel hier al.jaren. Altijd goed van smaak. Top

Jaafar
19 August 2021

De kok van vandaag moet loonsverhoging krijgen. Niet normaal lekker!!

Thijs
18 August 2021

Netjes geleverd. Kwamen iets eerder maar belden vooraf om te vragen of dat kon. Super!

Roekalea
17 August 2021

Vlees was niet mals , maar taai Prijs verhoudinggewijs niet waard om nog een keer te bestellen

Anoniem
16 August 2021

Altijd erg lekker!!! Bezorging zou iets sneller kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
10 August 2021

Er was iets misgegaan, maar dit is super goed opgelost. Lekker eten super service!

Dyon Keupink
8 August 2021

Weer heerlijk gegeten! Eigenlijk is Namaskar altijd lekker! Jammer dat de papadum’s dit keer door de bezorgscooter geplet waren tot kruimels, maar de smaak was er niet minder om ;)

Anoniem
8 August 2021
Eefje
5 August 2021

Echt heerlijk eten!

Dyon Keupink
1 August 2021

Weer erg lekker gegeten! Bezorging was tikkeltje laat maar dat geeft niet. Dank!

Ton van Klaveren
29 July 2021

Was weer geweldig lekker!👍👌

Monika Mazur
29 July 2021

Het was heerlijk!

Ram
26 July 2021

Halve bak rijst?? En saag was ook niet te eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmee
25 July 2021

Eten smaakte weer goed en werd iets later afgeleverd dan gepland, maar daarover werd netjes contact opgenomen met mij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanne
19 July 2021

Heerlijk gegeten weer. Altijd vriendelijke en correcte bezorgers

M Ahmed
18 July 2021

Eerste keer dat ik heb besteld maar echt lekkkkkker en komt het eten echt warm zelf dat je in het restaurant eet .Top !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
17 July 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Denise
14 July 2021

Super goed eten !

Hessel Schaaf
12 July 2021

Super lekker en fantastische service. Ik had per ongeluk dubbel betaald en ze hebben me meerdere keren gebeld om te zorgen dat ik het geld snel terug zou krijgen. Daarna heeeerlijk gegeten. Lobi

Noraly
12 July 2021
Lisa
3 July 2021

Eten lekker zoals altijd, bezorging was binnen het uur, terwijl het onweerde. Thanks!!

Lars
2 July 2021

Ik had een bestelling geplaatst met bezorgtijd 20:30. Arriveerde echter al om 19:45. Ik was gelukkig iets eerder thuis, anders had ik mijn eten gemist.

Viral Sheth
2 July 2021
Oesha
2 July 2021

Eten was heel slordig verpakt. Bij het bezorgen lag het eten op zijn kop en lekte.

Anoniem
1 July 2021
Ko Geluk
30 June 2021

lekker zoals altijd maar beetje veel rijst en naar verhouding (voor mij) te weinig groenten

Harmen Greven
30 June 2021

Zeldzaaam goed india's curry ^_^

Iris
27 June 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht!

Nikki
26 June 2021

Eten was weer geweldig! Bezorgen duurt meestal wel lang maar het is zeker de moeite waard bij Namaskar.

Lieke
26 June 2021

Altijd heerlijk!

RONALD Verstegen
25 June 2021

zoals gewoonlijk top

Nicoline
20 June 2021

Eten is prima, bezorgtijd was wel lang. Na bestellen kreeg ik mail, eten zou na 1u en 20 min komen. Dat vond ik al lang, maar ja, toen had ik al besteld. Maar het kwam nóg een half uur later. Ik vind dat zo’n lange bezorgtijd vóóraf aangekondigd moet worden, en bij zo veel vertraging mag je ook wel een compensatie geven (korting volgende keer?) of misschien zelfs de optie om te annuleren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bashar Shaat
20 June 2021

Top service en lekker eten

Post
20 June 2021
Peter
15 June 2021

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

chai
14 June 2021

ik heb niet lang moeten wachten op mijn eten.

Adriaan
12 June 2021

Uitstekende vegetarische curry met nan. Was iets aan de late kant, maar het eten maakte het helemaal goed

Dom
5 June 2021

Awesome as always.

Ton van Klaveren
30 May 2021

Weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ve
29 May 2021
Katja Goes
28 May 2021

De smaken zijn altijd heerlijk! Wat wel jammer is dat de naam altijd te hard gebakken is. Dit keer zat er in mijn kipgerecht maar 6 kleine stukjes kip en de rest alléén maar saus. Ondanks alles toch voor herhaling!

Willem
28 May 2021

De hoeveelheden waren voor de currygerechten de helft van normaal. En we hebben de gerechten al heel vaak besteld, maar dit nog nooit meegemaakt. Wel heel veel saus, maar weinig lam en kip. De smaken waren wel zoals altijd prima.

Suzan
27 May 2021

Binnen een halfuurtje bezorgd, en heerlijk eten. Van de eerste geuren krijg je al trek.

Y.K.
26 May 2021

Heerlijk eten, aanrader! De bezorger was hele vriendelijke/aardige jongeman, maar de plastic zakken met eten roken ontzettend naar sigarettenrook, vermoedelijk omdat hij of de man met wie hij in de auto bezorgde, in de auto rookte. Dat was niet zo fris, de geur was ook in het papier en plastic saladebakje getrokken. Verder alles perfect.

Liesbeth
25 May 2021

Kwartiertje later dan besteld is prima voor vrijdagavond, eten was zoals altijd weer heerlijk

Sophie
25 May 2021

Eten was heerlijk! Menu voor 1 persoon is ruim en lekker divers! Bezorging duurde lang (van tijd tot bestellen tot aan levering ongeveer 1 uur en 45 minuten)

jaap Zwart
25 May 2021

correcte bezorging op tijd. de maaltijd was heerlijk en warm

Laura
24 May 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Het viel wel op dat er weinig vulling in de curry’s zat. Te weinig kip in de masala, te weinig aardappel in de jeera aloo, te weinig paneer in de saag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dom
22 May 2021

Best Indian Restaurant in Town. Always delicious and spicy means spicy. LOVE IT

Michèle
22 May 2021

Het is de 2e keer deze week dat ik Namaskar eet!! Dat zegt genoeg ;)

Albert
20 May 2021

Heerlijk eten!

Mariola
20 May 2021
Britt
18 May 2021

Echt overheerlijk gegeten! Veel eten voor je geld en het liefst zou ik hier elke dag wel bestellen;)

Karin
16 May 2021

We hebben heerlijk gegeten. We hadden het menu voor 2 personen, waar we 2 dagen van aten, echt een aanrader! Lekker gevarieerd en echt Indiaas.

Rina
16 May 2021

Weer heerlijk gegeten.

Steffan
14 May 2021

Heerlijke tandoori kip en madras curry gegeten, en vlot bezorgd.

Saskia
13 May 2021

Een aanrader. Heerlijk gegeten. Alles goed bevallen. Tot de volgende keer.

Linda
11 May 2021

Heerlijk gegeten!

Gertrude
10 May 2021

snel bezorgd, erg lekker! Alleen onhandig dat we eerst via de site namaskar-utrecht wilden bestellen en dat dit niet de juiste site blijkt te zijn. Dat is erg verwarrend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelle
8 May 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Bezorging was top, binnen 45 minuten bezorgd.

Ton
7 May 2021

Was weer uitstekend!👍

M. Smith
7 May 2021

Héérlijk 'uit eten thuis' in Corona tijd. Bezorging was op tijd. We hebben er erg van genoten, eten was erg lekker, heel goed van smaak!

Anoniem
6 May 2021

Meestal is de kwaliteit oké maar vandaag was het niet normaal (minder zout en specerijen) :-(

Tamara
6 May 2021

Normaal is de kwaliteit perfect maar vandaag was de naan droog en de sausjes van de pandam waren anders en bakje groentes was een beetje koud. Wel weer de super snelle levering en de andere gerechten waren heerlijk.

Max
5 May 2021

Goede prijs/kwaliteit. Bezorging precies op aangegeven tijd (het mailtje dat de bezorger onderweg was, was ook fijn). Zeer tevreden!

Jasper
2 May 2021

Erg heerlijk vegetarisch gegeten

Anne
2 May 2021

Hoeveelheid vlees in de gerechten was kleiner dan als je in t restaurant krijgt. Daarom vond ik t iets aan de te dure kant. Maar verder was alles erg lekker! Dus dat maakt t weer goed!

de Jonge
28 April 2021

Heerlijk eten, zoals altijd! Bezorging ook vriendelijk en snel.

Pedro
28 April 2021

Tasty food, fast service. Totally recommended.

Hans Post
26 April 2021

Elke keer weer heerlijk!

Dyon
26 April 2021

Was weer heerlijk! Bestelling erg snel bezorgd ook :)

Patrick
20 April 2021
Timo
19 April 2021
Sumeet
18 April 2021

Top, top, top en nog eens top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nora
17 April 2021

We bestellen al meer dan tien jaar bij Namaskar, en dit is ronduit de beste Indier in Utrecht. Wederom super lekker gegeten, Goed op smaak, snel aangekomen en goed warm. Bedankt weer!

Steffan
17 April 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, geen probeem dus. Eten heerlijk! Houden zo!

Smullers
15 April 2021

Heerlijk gegeten!!

Tim
12 April 2021

Super lekker eten zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josefien
11 April 2021

Wij hebben (zoals altijd bij Namaskar) erg lekker gegeten! We wilden het eten ophalen vanwege tijdgebrek maar werden gebeld dat het eten zonder tijdverlies ook gebracht kon worden. Zeer attent en het eten is echt een aanrader!

Jo
11 April 2021

Veel te laat bezorgd, het eten was koud en smakeloos. Bezorging was niet compleet en moest nageleverd worden. Eerder ook enkele keren een dergelijke ervaring meegemaakt. Dit was voor ons wel de laatste keer Namaskar helaas.

Kenneth
10 April 2021

Wat hebben we heerlijk gegeten gisteren! We bestelden samosas, nan broden en een twee persoonsvegetarisch menu. We kregen een heel divers palet aan heerlijkheden. Alles smaakte perfect en overvloedig. Zeer aan te bevelen. En het mooiste was, dat we toch in Bunnik van de bezorging konden genieten aangezien we in de Uithof afspraken, waar ik naar toe was gefietst om het eten op te halen! Aanrader! हर मुस्कुराहट आप बाहर भेजते हैं फिर से आपके पास लौटता है

Tamara
7 April 2021

Wederom een heerlijke maaltijd met zulke heerlijke en diverse smaken en volgens verwachting geleverd.

Joris
7 April 2021

Erg lekker, veel en optijd! Aanrader!

Jeroen
6 April 2021

Bestelling was vertraagd maar daar werd netjes over gebeld. Compliment daarvoor. Eten was zoals altijd goed van smaak. Enig minpuntje: voorgerecht mixed kabab was helaas koud. De rest was wel goed warm.

Inge
5 April 2021
Ekaterina
5 April 2021

Thank you for delivery, super tasty, exceed expectations! Will come back again to order

Peter Pothoven
5 April 2021

We kennen dit restaurant al 20 jaar en altijd goed. Na de verhuizing 14 jaar niet meer gedaan. Nu wel weer en wederom zeer goed. Deze mensen weten wat service, een goede prijs en super lekker eten is. Bravo!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
5 April 2021

Precies op tijd, goede temperatuur en heerlihk6

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Asha
4 April 2021

Het eten werd ruim op tijd bezorgd. Wij hebben weer heerlijk ervan genoten en de porties waren zoals altijd groot en erg lekker. Ook goed qua temperatuur. Tot snel!! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
2 April 2021

Het eten was lekker zoals altijd, goeie nieuwe verpakking voor de nan, helpt echt. Wel jammer dat de curry koud was. De nan was wel heet. Perfect in orde verder.

Jamila
29 March 2021

Er zat geen salade bij, had dit wel aangevinkt bij bestelling. Het was ook niet echt meer warm terwijl afstand heel kort is, moest het opwarmen. Bezorging was binnen een uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jona
29 March 2021

wij hadden besteld met gewenste leverdatum om 18:00 U het eten kwam iets later (18:50) maar dat was het enige min punt. het lambsvlees was lekker ( met een goeie pittige smaak) de kip was heel mals en de paneer was heerlijk. Ik heb voor het eerst de oker esteld en die was ook goed.

Hester
28 March 2021

Namaskar vind ik een van de lekkerste restaurants van Utrecht met een prima service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjon
28 March 2021
Igor
28 March 2021
Y.
28 March 2021
Arjen
27 March 2021
JG te Utrecht
27 March 2021

duurde beetje lang , 1.30 uur :-(

Ron
27 March 2021

Top zoals gebruikelijk

Arjen
26 March 2021

Erg lekkere en gevarieerde Indiase ‘rijsttafel’!

Linda
25 March 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht. Eten was heerlijk en snel bezorgd door eigen bezorgservice .

Didi
22 March 2021
Sofie
22 March 2021

Lekkaaaaaaar!

Floris
22 March 2021

Op zaterdagavond is het altijd druk en duurt de bezorging vaak ruim anderhalf uur. Het eten daarentegen is altijd heerlijk, en er wordt goed naar verzoeken geluisterd

Wilma Thomas
21 March 2021

Het was heerlijk allemaal!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shirley
21 March 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eef
20 March 2021

Helaas een hele kleine portie gekregen en de maaltijd was deze keer erg droog en smaakloos. Erg jammer want ik ben normaliter altijd een tevreden klant.

frank
18 March 2021
L. van Hoogevest
17 March 2021

Veel en lekker

Rina
17 March 2021

Heerlijk eten

Ano
16 March 2021
Anoniem
15 March 2021
Hanne
12 March 2021

Heerlijke gerechten, vriendelijke bezorging.

ANONIEM
8 March 2021

Zeer snelle bezorging, maar eten lauw , aardig van smaak

Jan
8 March 2021

Het eten was verrukkelijk! We hebben ontzettend genoten. Vriendelijke bezorger, die keurig op tijd kwam. We gaan hier zeker vaker bestellen.

P. Borum
8 March 2021

Het eten kwam een half uur te laat en Veel gerechten waren niet meer warm

Anoniem
7 March 2021

Het eten was erg lekker, maar niet meer zo warm. Pas 40 minuten na het bericht dat de bestelling onderweg was, kwam het bij ons aan. Misschien onderweg ook andere bezorgingen gedaan waardoor het eten kon afkoelen? Maar alsnog genoten van de maaltijd!

Katinka
5 March 2021

Ik heb nu een aantal keer eten besteld bij de Namaskar en dit is het beste Indiase restaurant die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heerlijk eten, fantastische balans van smaken, zeker een aanrader. Mijn favoriete gerecht tot nu toe is de vegetable biryani.

Saskia
5 March 2021

Het was weer heerlijk, en conform afspraak op tijd bezorgd.