Bewertungen von Namaskar Utrecht

Neue Beurteilungen

4.0
Ram
11 Mai 2022
Marlieke
10 Mai 2022
M&S
9 Mai 2022

Viel enorm tegen (weer). Er zit enorm qei ig snaak aan de (bij) gerechten. En ook weer een salade (nu zelfs ook zonder dressing) vergeten. Zeker geen aanrader. Dan ook besloten om hier niet meer te bestellen.

Sadé
8 Mai 2022

Super lekker eten. Netjes op tijd bezorgd. Was een succes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Winnifred
7 Mai 2022
Anoniem
5 Mai 2022
Ron Verstegen
1 Mai 2022
David
24 April 2022

Snel en zeer smakelijk. Zou de bezorger graag een tip willen geven, dat kon alleen niet digitaal.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daan
23 April 2022
Sofie
21 April 2022

Altijd heeeeel erg lekkere curry’s! Alleen jammer dat er maar 7 hotwings in het bakje zaten voor €16 :(.

anoniem
19 April 2022
Mandar K
17 April 2022

Er was geen hoofdgerecht. Alle gerechten waren klein.

Theresa
11 April 2022
Maria
10 April 2022

De bezoegrijd was niet accuraat. Ze zijn doorgaans veel sneller.

Y.
7 April 2022

Bestelling was te laat, maar ik werd er keurig over gebeld. Wel wat weinig kopstukken, de bak was half gevuld. Het eten is altijd eeg lekker! Wel jammer dat de plastic tasjes zo stevig en ingewikkeld geknoopt worden, waardoor ik ze altijd moet open knippen en niet kan hergebruiken. Zonde voor het milieu want het zijn stevige tasjes.

J
3 April 2022

Heerlijk eten en waar voor je geld. Je besteld voor 2 personen en je kan er 3 avonden van eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica
2 April 2022

Het eten is heerlijk. Ik hou alleen echt niet van koriander en heb gisteren de groenteballetjes gegeten, daar zat het in ondanks dat het niet in de beschrijving stond. Daardoor minder van mijn eten kunnen genieten.

Hilda
29 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten. Bezorging is snel en vriendelijk. En als je via de site bestelt krijg je een gratis drankje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard van der Vlist
29 MĂ€rz 2022

Snelle en correcte afhandeling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michelle
29 MĂ€rz 2022

Lekker als altijd!

Rania
26 MĂ€rz 2022

Besteld om 19.55, verwachte bezorgtijd 21.25. Hellaas was het eten er nog niet dus besloot ik even te bellen. Echter geen gehoor na meerdere malen te bellen. Gezien het restaurant 22.00 zou sluiten volgens hun site heb ik een bezorger van ons die kant op gestuurd om te vragen of het eten nog zou komen. Hij heeft het meegenomen, naan was hard en koud, eten maar weggegooid. Jammer gezien wij vaker bij jullie bestellen. Vooral vervelend dat de telefoon niet opgenomen word en ik me eten eigenlijk nieteens bezorgd heb gekregen

Syl
23 MĂ€rz 2022

Het was heerlijk. Sausen waren vers gemaakt en vond alles beter klaar gemaakt dan n paar maanden geleden.

Lotte Groen
21 MĂ€rz 2022

Heerlijk en veel! heel aardige bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke
20 MĂ€rz 2022
anoniem
20 MĂ€rz 2022
Reinier
20 MĂ€rz 2022

Zoveel lekkerder dan het eten van IK.

Paul
20 MĂ€rz 2022

Ietsje later dan verwacht, maar zolas altijd weer heerlijk gegeten

Willie
20 MĂ€rz 2022

Het duurde wel anderhalf uur voor de bestelling kwam, veel te lang. Het eten was oké maar niet geweldig

Anoniem
13 MĂ€rz 2022
Anoniem
10 MĂ€rz 2022

Mijn lievelings!!! Chicken makhani en Malai kupta!

Rina
9 MĂ€rz 2022

Vandaag ook de vega soep geprobeerd.

Anoniem
8 MĂ€rz 2022
Rikje Maria Ruiter
7 MĂ€rz 2022

Het is zoals altijd...... Eten van de hoogste kwaliteit.....! Met veel Zorg en Liefde toebereid!

Marta
5 MĂ€rz 2022

Super! We always love it, thanks! And generous portions!

Bart Jan
28 Februar 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten tot het eten bezorgd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ada
26 Februar 2022
Anoniem
23 Februar 2022
L
22 Februar 2022

Bezorgtijd was erg lang maar begrijpelijk in het weekend en met slecht weer. In een van de kipgerechten zat echter rauwe kip wat teleurstellend was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB van den Berg
19 Februar 2022

De bezorger was een half uur te laat, twee uur nadat we bestelden. Pas nadat ik zei dat ie erg laat was gaf hij aan dat het erg druk was en in een file zat. Erg onwaarschijnlijk allemaal, zo in de stad zaterdagavond.

Carlijn
16 Februar 2022
Fedde
15 Februar 2022

Wij bestellen de ik al ruim 10jaar bij Namaskar. Zo goed als tijd naar volle tevredenheid, soms is perfect soms is het goed en heel zelden matig. Uiteraard in al deze jaren veranderen dingen, zijn er goede tijden en slechte tijden. De meegeleverde salade is voor mij altijd een kenmerk hoe het gaat
 vaak hebben wij grappen gemaakt over de groene olijf bij de curry, maar vandaag miste ik deze toch wel. Mag ik jullie adviseren om de salade gewoon te laten vallen als dit op dit moment het beste is wat jullie kunnen me leveren. Gewoon niet meer vragen, het is goed zo. De curry’s zijn als vanouds geweldig, geen komkommertje met wat wortel nodig. Ik blijf bij jullie bestellen maar denk nu twee keer om het gratis boxje salade aan te klikken. Dank en tot de volgende keer.

Krista
14 Februar 2022

Het eten kwam pas 2 uur nadat ik besteld had en 45min na de door mij opgegeven tijd (30 minuten na de tijd die als verwachte bezorgtijd werd aangegeven). Lang gewacht dus! Helaas was alles ook koud geworden. Ik vond de bakjes niet zo riant vol zitten als anders. Voor die prijs wil ik toch wel een goede volle bak eten krijgen. Het eten smaakte zoals altijd goed. De bezorger was vriendelijk en belde me netjes zoals ik gevraagd had omdat de deurbel het niet doet. Altijd een leuke actie van dat gratis drankje. Alles bij elkaar voldoende, maar vandaag geen perfecte ervaring vanwege een paar minpunten.

M
14 Februar 2022

Lekker eten en het eten kwam op het tijdstip dat door hen was aangegeven!

Cameron
14 Februar 2022

We have been supporting Namaskar for years and been happy with the quality of the food. Sometimes it varies but overall it's been good. The delivery times have always been an issue and it's frustrating not knowing when your food will arrive. On this occasion the food was very bland, not up to the usual standard. Even the rice was overcooked. In addition it took 2 hours to arrive and was 1 hour later than we scheduled. We ordered early to make sure Namaskar had plenty of time to get close to our scheduled time. Disappointing on the food and delivery front.

Hestee
7 Februar 2022

Heerlijk eten, rijk van smaak en prima op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loet Kuipers
5 Februar 2022

Bestelling kwam een uur later binnen dan verwacht. Op zich verder correct

Sarina Riet
5 Februar 2022

Eten was heerlijk, maar had ruim van te voren voor een specifieke bezorgtijd gekozen (en deze was per mail bevestigd) en toch werd het meer dan een half uur te vroeg bezorgd. Was maar net op tijd thuis.

De jongh
5 Februar 2022

Superlekker. Vegetarische rijsttafel is een aanrader. Voor ons zijn al die minisausjes bij de papadum een beetje teveel, die gaan nooit op en ik zou wel de optie van zilvervliesrijst willen. Maar ik ga sowieso nog heel vaak bestellen, want heerlijk gegeten!

Janneke Heetvelt
4 Februar 2022

Heerlijk eten en goed op tijd bezorgd, wat voor onze groep belangrijk was, aanrader!

Patrick
3 Februar 2022
Rikje Maria Ruiter
1 Februar 2022
Mieke
30 Januar 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Satish
29 Januar 2022

Eten is perfect! En heerlijk

Hans Post
29 Januar 2022

Bij de bestelling aangegeven dat wij die dag ons 10-jarig huwelijk vierden. Dit ter verklaring voor het bestellen van een gerecht uit het restaurant dat niet op de online kaart stond. Bij de bezorging zat een fles wijn. Wat attent! Het eten was weer heerlijk.

Paul
28 Januar 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

S
26 Januar 2022
Lisa
24 Januar 2022

Wij hebben hier al zo’n tiental keren besteld, het blijft de beste Indiase restaurant in Utrecht en omgeving!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruben
22 Januar 2022

Omdat de bezorging een half uurtje te vroeg was konden we eerder beginnen aan het heerlijke eten! Echt genoten van de smaak van de Indiaase gerechten.

Milou
22 Januar 2022

Ik kom hier al zolang meer dan 20 jaar mijn favo indisch restaurant

Bob Barlag/Alexander Wentzel
19 Januar 2022

Ons favoriete Indiase restaurant! Dit was de 5e keer dat we er bestelde. Eten was zoals altijd mega lekker en bezorging was deze keer erg snel (40m)! Meneer aan de telefoon en bezorger was super vriendelijk.

Marijke Boot
15 Januar 2022
Patrick
15 Januar 2022
Wieb
15 Januar 2022

Altijd goed!!

Julia
15 Januar 2022

Heerlijk eten, communicatie heel fijn, 10/10!

Esther
14 Januar 2022

Het eten was weer heerlijk. Ik weet dat het druk kan zijn in het weekend, maar 2,5 uur vindt ik echt veel te lang om te wachten. Als ik dat had geweten had ik doordeweeks een keer besteld. Jullie site gaf aan 1,5 uur wachttijd en om er dan nog een uur aan te plakken vindt ik niet oke. Neem mijn bestelling dan niet aan of meld dat het heel erg druk is. Ik heb gebeld waar het bleef en of mijn eten nog kwam, werd vriendelijk te woord gestaan. Bezorger was vriendelijk.

Suzan
11 Januar 2022

Zoals altijd top. Fijn dat de vegetarische gerechten ook zo heerlijk zijn. En vriendelijke bezorger.

Jo
8 Januar 2022

Heerlijk

RONALD Verstegen
6 Januar 2022

Een standaard hoge kwaliteit, elke keer weer. Ook nu dus. Heerlijk gegeten en mijn bezoek was onder de indruk van deze heerlijke maaltijd!

Anoniem
4 Januar 2022
Casper
3 Januar 2022
Bart
1 Januar 2021
Ton van Klaveren
1 Januar 2021

Het was weer heerlijk!

Hans
31 Dezember 2021

prima service en top kwaliteit

Simon van Esch
30 Dezember 2021

In Ă©Ă©n woord: heerlijk!

Arjen
30 Dezember 2021

Bezorging duurde helaas bijna twee uur. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik daarnaar informeerde. Het eten was lekker maar - ongetwijfeld door de lange bezorgtijd - lauw geworden.

Rune
28 Dezember 2021

Het eten was perfect en de service goed, heel erg bedankt!

JS
28 Dezember 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging was zeer laat en eten was niet helemaal warm. Bestelling gedaan om 16.00 met bezorgtijd om 17.45. eten kwam pas na 18.30, dat vind ik niet ok als je de bestelling al om 16.00 uur hebt gekregen.

C van beek
28 Dezember 2021

Goede smaak en kwaliteit van het eten. Voor smaak liefhebbers zeker een aanrader!

Ram
23 Dezember 2021

Waardeloos

YK
22 Dezember 2021

HĂ©Ă©rlijk eten! Bezorging was wel bijna 2 uur na bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling zou ik eigenlijk graag voor het bevestigen de verwachte bezorgtijd zien (nu koos ik zo snel mogelijk, maar rekende ik om 6 uur niet erop dat ik pas rond 8 uur zou eten). iDeal-betaling zou ik geen €0,25 voor rekenen, zeker niet in coronatijd.

Marleen
20 Dezember 2021
Fauzia
20 Dezember 2021

Eten was echt super lekker. We hebben enorm van genoten. Hartelijk dank

Marleen
20 Dezember 2021
Lisa
20 Dezember 2021

Altijd weer heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nina
17 Dezember 2021
Richard
16 Dezember 2021

Heerlijk! Elke keer weer een feest

Hans de Maar
13 Dezember 2021
henk westbroek
13 Dezember 2021

Het duurde langer dan gebruikelijk, was kouder dan gebruikelijk maar nog steeds erg lekker. Prima Indiaas restaurant.

Brenda
13 Dezember 2021

Bezorging was op de afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul Versteeg
10 Dezember 2021

Ongelooflijk lekker! En mooi op tijd bezorgd. Blij dat dit restaurant naar ons komt, zolang wij niet naar het restaurant kunnen

henk@henkwestbroek.nl
10 Dezember 2021
Jim R. Tewarie
7 Dezember 2021

Top kwaliteit. Vegetarisch eten.

Andrea
5 Dezember 2021
Maggie
5 Dezember 2021

Eten was lauw en alles smaakte hetzelfde. Erg jammer. In de zaak hebben we lekkerder gegeten. Was dus een beetje teleurgesteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adel
5 Dezember 2021

Erg lekker en goede grote porties!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harmen Greven
5 Dezember 2021

Fantastisch. Indiaas zoals de keuken bedoeld is. Let dus op dat heet ook heet is ^_^ Je krijgt alleen veel meer dan je normaal zou krijgen in een restaurant

Devi
4 Dezember 2021

Super lekker

Chris
3 Dezember 2021

Niet zo goed als altijd. Het eten was koud toen het bezorgd werd en de naam was taai. Daarnaast 1,5 uur op deze bezorging moeten wachten wat pas duidelijk was na bestelling. Nu 2e keer mindere ervaring op rij. Jammer!

kanchan
29 November 2021

8 x mix gril besteld, 8 x in de prullenbak. echte en teleurstelling, 1 keer nooit meer

Onno
28 November 2021
Ton van Klaveren
26 November 2021

Het was weer verrukkelijk!

Bastiaan
21 November 2021
A
20 November 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging meer dan een half uur te laat. Maar na de uitleg begreep ik waarom. Misschien de volgende keer als dit gebeurt fijn om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Mendel
19 November 2021

Bezorging Ruim een uur later dan aangegeven zonder daar over te communiceren . Dat is dus duidelijk een verbeterpunt. Niet duidelijk wat wat is en wat waar bijhoort

Anoniem
16 November 2021

Alles was heel lekker. Bedankt voor de service!

Ton van Klaveren
13 November 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn
12 November 2021

3u gewacht


Vgeen
6 November 2021

Later dan afgesproken.

Paul Versteeg
6 November 2021

Ongelooflijk lekkere vegetarische rijsttafel! Daarbij al vroeg in de middag besteld en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Aanrader đŸ‘đŸŒ

Dyon
6 November 2021

Weer heerlijk gegeten, dank!!! :)

noor
5 November 2021

Er zat een stukje folie in t bakje van de chicken tikka en ook bot nog in de kip, ook geen salade erbij gekregen. bezorging duurde 70 min.

Gast
2 November 2021

Bellen naar de klant dat de bestelling 45 minuten later komt is handiger dan het maar op zijn beloop laten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzan
2 November 2021

Vlot bezorgd en ontzettend lekker eten! Wederom top.

Henriette
1 November 2021

Wij bestellen heel vaak bij Namaskar. Maar de bezorging... we hebben letterlijk 2,5 uur moeten wachten in plaats van de toegezegde 1 tot 1,5 uur, wat al lang was. Het eten was inmiddels lauw toen het aankwam. Vandaar de vier sterren in plaats van vijf, want het eten is daar zoals altijd voortreffelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
31 Oktober 2021

Helaas, vanavond ging het mis. Eten een uur later bezorgd dan geland. Besteld om 17:15 en pas om 20 uur eten gekregen dat ook niet hellemaal warm meer was. Al lang goede ervaringen met namaskar, maar vanavond even niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
31 Oktober 2021

Het was weer lekkerrrrrrr!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sophie
31 Oktober 2021

Dit was de lekkerste maaltijd, en veel ook, die ik ooit voor deze prijs heb gekregen. Hartelijk dank!

Eva
30 Oktober 2021
Brenda
29 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Klever M.J.
26 Oktober 2021
Steffan
26 Oktober 2021

De Rogan Josh was heel heet en de kip in de Tandoori was behoorlijk droog. We hebben wel eens beter van Namaskar gehad en bestellen ook zeker wel weer een keer.

M faqi Ali
25 Oktober 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der Meer
24 Oktober 2021

Het eten was ok maar niet bijzonder en helaas lauw. Ook was de naan niet vers, leek me meer van de dag ervoor.

Lineke
24 Oktober 2021

Heerlijk eten, het wachten waard. Maar een uur is wel lang.

Ton van Klaveren
23 Oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
23 Oktober 2021
Ouiam
22 Oktober 2021

Super vers en lekker. Het eten was warm bij aankomst en de bezorger was vriendelijk. De hotwings waren echt hot. Als je van pittig houdt, raad ik ze zeker aan.

Mirjam
19 Oktober 2021

Lekker eten, stond op tijd klaar.

Jeanne
15 Oktober 2021

Keurig op tijd. Heerlijke gerechten.

Richard
10 Oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd

Peter
8 Oktober 2021

Flexible approach (instead of pickup ask for delivery after the order was placed) and very tasty food.

Rina
6 Oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Neem altijd het veg menu voor 1 persoon. Met 1 extra naan kan je er bijna 3 dagen van eten!

Martens
5 Oktober 2021

De bezorger was snel en heel vriendelijk

Gvdberg
4 Oktober 2021

goed eten en goede bezorging.

Dyon Keupink
4 Oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Eline
1 Oktober 2021

Bezorging duurde zonder bericht 2 uur, wel met excuses van de bezorger. Eten smakelijk, helaas zelf wel op moeten warmen.

A
29 September 2021

Duurde heel lang, zeker 30 minuten later dan beloofd waardoor het eten koud was. Naan was helemaal zwart.

Caro
27 September 2021

Bezorging was netjes op tijd, eten was lekker. Jammer dat de naan al koud was...

Karuna
26 September 2021

Super lekker!

Benjamin
14 September 2021

De kaas naan zat helemaal geen kas op. En de boter kip was niet warm maar lauw en kwa smaak viel het erg tegen. En de gratis cola erbij die was warm dus daar had ik ook niks aan.

Patrick Greve
14 September 2021

Het eten is niet meer zo pittig als het ooit is geweest. Er was een tijd dat mijn vriendin per ongeluk de vindaloo had besteld en we daar een hele pot youghurt doorheen moesten roeren om het te kunnen eten, nu vind ik hem mild. Idem met de pepper tikka. De hot wings zijn nog wel goed pittig.

Peter Jansen
12 September 2021
MJJ Smith
10 September 2021

Er wordt wat te hard gereden bij ons hofje, op de stoep bij het afleveren en wegrijden. Bestelling is wel mooi op tijd!

ar
8 September 2021

Altijd lekker! Goede bezorging. Tevreden klant

Kate
7 September 2021

Heerlijk eten zoals altijd een mooi op tijd 😊

Saskia
30 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Anoniem
29 August 2021
Hester
28 August 2021

Heerlijk smakelijk eten met lekkere kruiden, bezorger prima op tijd! Hartelijk dank.

RONALD Verstegen
27 August 2021

Zoals gewoonlijk van hoge kwaliteit. Het bijgerecht met tomaten en vruchten was een verrassende goede aanvulling bij de madras en achari.

Martin
23 August 2021

Bezorging was top, maar duurde wel lang voordat het er was. Lekker eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Blanka
22 August 2021

Heerlijk eten!

Margo
22 August 2021

Eten kwam mega laat, maar was tegen verwachting in nog wel warm. Helaas waren alle smaken een beetje nietszeggend, smaakte de gefrituurde dingen naar oud vet en was het brood taai.

Yvette
20 August 2021

Bestel hier al.jaren. Altijd goed van smaak. Top

Jaafar
19 August 2021

De kok van vandaag moet loonsverhoging krijgen. Niet normaal lekker!!

Thijs
18 August 2021

Netjes geleverd. Kwamen iets eerder maar belden vooraf om te vragen of dat kon. Super!

Roekalea
17 August 2021

Vlees was niet mals , maar taai Prijs verhoudinggewijs niet waard om nog een keer te bestellen

Anoniem
16 August 2021

Altijd erg lekker!!! Bezorging zou iets sneller kunnen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabrina
10 August 2021

Er was iets misgegaan, maar dit is super goed opgelost. Lekker eten super service!

Dyon Keupink
8 August 2021

Weer heerlijk gegeten! Eigenlijk is Namaskar altijd lekker! Jammer dat de papadum’s dit keer door de bezorgscooter geplet waren tot kruimels, maar de smaak was er niet minder om ;)

Anoniem
8 August 2021
Eefje
5 August 2021

Echt heerlijk eten!

Dyon Keupink
1 August 2021

Weer erg lekker gegeten! Bezorging was tikkeltje laat maar dat geeft niet. Dank!

Ton van Klaveren
29 Juli 2021

Was weer geweldig lekker!👍👌

Monika Mazur
29 Juli 2021

Het was heerlijk!

Ram
26 Juli 2021

Halve bak rijst?? En saag was ook niet te eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmee
25 Juli 2021

Eten smaakte weer goed en werd iets later afgeleverd dan gepland, maar daarover werd netjes contact opgenomen met mij

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanne
19 Juli 2021

Heerlijk gegeten weer. Altijd vriendelijke en correcte bezorgers

M Ahmed
18 Juli 2021

Eerste keer dat ik heb besteld maar echt lekkkkkker en komt het eten echt warm zelf dat je in het restaurant eet .Top !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabrina
17 Juli 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Denise
14 Juli 2021

Super goed eten !

Hessel Schaaf
12 Juli 2021

Super lekker en fantastische service. Ik had per ongeluk dubbel betaald en ze hebben me meerdere keren gebeld om te zorgen dat ik het geld snel terug zou krijgen. Daarna heeeerlijk gegeten. Lobi

Noraly
12 Juli 2021
Lisa
3 Juli 2021

Eten lekker zoals altijd, bezorging was binnen het uur, terwijl het onweerde. Thanks!!

Lars
2 Juli 2021

Ik had een bestelling geplaatst met bezorgtijd 20:30. Arriveerde echter al om 19:45. Ik was gelukkig iets eerder thuis, anders had ik mijn eten gemist.

Viral Sheth
2 Juli 2021
Oesha
2 Juli 2021

Eten was heel slordig verpakt. Bij het bezorgen lag het eten op zijn kop en lekte.

Anoniem
1 Juli 2021
Ko Geluk
30 Juni 2021

lekker zoals altijd maar beetje veel rijst en naar verhouding (voor mij) te weinig groenten

Harmen Greven
30 Juni 2021

Zeldzaaam goed india's curry ^_^

Iris
27 Juni 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht!

Nikki
26 Juni 2021

Eten was weer geweldig! Bezorgen duurt meestal wel lang maar het is zeker de moeite waard bij Namaskar.

Lieke
26 Juni 2021

Altijd heerlijk!

RONALD Verstegen
25 Juni 2021

zoals gewoonlijk top

Nicoline
20 Juni 2021

Eten is prima, bezorgtijd was wel lang. Na bestellen kreeg ik mail, eten zou na 1u en 20 min komen. Dat vond ik al lang, maar ja, toen had ik al besteld. Maar het kwam nóg een half uur later. Ik vind dat zo’n lange bezorgtijd vóóraf aangekondigd moet worden, en bij zo veel vertraging mag je ook wel een compensatie geven (korting volgende keer?) of misschien zelfs de optie om te annuleren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bashar Shaat
20 Juni 2021

Top service en lekker eten

Post
20 Juni 2021
Peter
15 Juni 2021

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

chai
14 Juni 2021

ik heb niet lang moeten wachten op mijn eten.

Adriaan
12 Juni 2021

Uitstekende vegetarische curry met nan. Was iets aan de late kant, maar het eten maakte het helemaal goed

Dom
5 Juni 2021

Awesome as always.

Ton van Klaveren
30 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ve
29 Mai 2021
Katja Goes
28 Mai 2021

De smaken zijn altijd heerlijk! Wat wel jammer is dat de naam altijd te hard gebakken is. Dit keer zat er in mijn kipgerecht maar 6 kleine stukjes kip en de rest alléén maar saus. Ondanks alles toch voor herhaling!

Willem
28 Mai 2021

De hoeveelheden waren voor de currygerechten de helft van normaal. En we hebben de gerechten al heel vaak besteld, maar dit nog nooit meegemaakt. Wel heel veel saus, maar weinig lam en kip. De smaken waren wel zoals altijd prima.

Suzan
27 Mai 2021

Binnen een halfuurtje bezorgd, en heerlijk eten. Van de eerste geuren krijg je al trek.

Y.K.
26 Mai 2021

Heerlijk eten, aanrader! De bezorger was hele vriendelijke/aardige jongeman, maar de plastic zakken met eten roken ontzettend naar sigarettenrook, vermoedelijk omdat hij of de man met wie hij in de auto bezorgde, in de auto rookte. Dat was niet zo fris, de geur was ook in het papier en plastic saladebakje getrokken. Verder alles perfect.

Liesbeth
25 Mai 2021

Kwartiertje later dan besteld is prima voor vrijdagavond, eten was zoals altijd weer heerlijk

Sophie
25 Mai 2021

Eten was heerlijk! Menu voor 1 persoon is ruim en lekker divers! Bezorging duurde lang (van tijd tot bestellen tot aan levering ongeveer 1 uur en 45 minuten)

jaap Zwart
25 Mai 2021

correcte bezorging op tijd. de maaltijd was heerlijk en warm

Laura
24 Mai 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Het viel wel op dat er weinig vulling in de curry’s zat. Te weinig kip in de masala, te weinig aardappel in de jeera aloo, te weinig paneer in de saag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dom
22 Mai 2021

Best Indian Restaurant in Town. Always delicious and spicy means spicy. LOVE IT

MichĂšle
22 Mai 2021

Het is de 2e keer deze week dat ik Namaskar eet!! Dat zegt genoeg ;)

Albert
20 Mai 2021

Heerlijk eten!

Mariola
20 Mai 2021
Britt
18 Mai 2021

Echt overheerlijk gegeten! Veel eten voor je geld en het liefst zou ik hier elke dag wel bestellen;)

Karin
16 Mai 2021

We hebben heerlijk gegeten. We hadden het menu voor 2 personen, waar we 2 dagen van aten, echt een aanrader! Lekker gevarieerd en echt Indiaas.

Rina
16 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten.

Steffan
14 Mai 2021

Heerlijke tandoori kip en madras curry gegeten, en vlot bezorgd.

Saskia
13 Mai 2021

Een aanrader. Heerlijk gegeten. Alles goed bevallen. Tot de volgende keer.

Linda
11 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Gertrude
10 Mai 2021

snel bezorgd, erg lekker! Alleen onhandig dat we eerst via de site namaskar-utrecht wilden bestellen en dat dit niet de juiste site blijkt te zijn. Dat is erg verwarrend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle
8 Mai 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Bezorging was top, binnen 45 minuten bezorgd.

Ton
7 Mai 2021

Was weer uitstekend!👍

M. Smith
7 Mai 2021

HĂ©Ă©rlijk 'uit eten thuis' in Corona tijd. Bezorging was op tijd. We hebben er erg van genoten, eten was erg lekker, heel goed van smaak!

Anoniem
6 Mai 2021

Meestal is de kwaliteit oké maar vandaag was het niet normaal (minder zout en specerijen) :-(

Tamara
6 Mai 2021

Normaal is de kwaliteit perfect maar vandaag was de naan droog en de sausjes van de pandam waren anders en bakje groentes was een beetje koud. Wel weer de super snelle levering en de andere gerechten waren heerlijk.

Max
5 Mai 2021

Goede prijs/kwaliteit. Bezorging precies op aangegeven tijd (het mailtje dat de bezorger onderweg was, was ook fijn). Zeer tevreden!

Jasper
2 Mai 2021

Erg heerlijk vegetarisch gegeten

Anne
2 Mai 2021

Hoeveelheid vlees in de gerechten was kleiner dan als je in t restaurant krijgt. Daarom vond ik t iets aan de te dure kant. Maar verder was alles erg lekker! Dus dat maakt t weer goed!

de Jonge
28 April 2021

Heerlijk eten, zoals altijd! Bezorging ook vriendelijk en snel.

Pedro
28 April 2021

Tasty food, fast service. Totally recommended.

Hans Post
26 April 2021

Elke keer weer heerlijk!

Dyon
26 April 2021

Was weer heerlijk! Bestelling erg snel bezorgd ook :)

Patrick
20 April 2021
Timo
19 April 2021
Sumeet
18 April 2021

Top, top, top en nog eens top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nora
17 April 2021

We bestellen al meer dan tien jaar bij Namaskar, en dit is ronduit de beste Indier in Utrecht. Wederom super lekker gegeten, Goed op smaak, snel aangekomen en goed warm. Bedankt weer!

Steffan
17 April 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, geen probeem dus. Eten heerlijk! Houden zo!

Smullers
15 April 2021

Heerlijk gegeten!!

Tim
12 April 2021

Super lekker eten zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Josefien
11 April 2021

Wij hebben (zoals altijd bij Namaskar) erg lekker gegeten! We wilden het eten ophalen vanwege tijdgebrek maar werden gebeld dat het eten zonder tijdverlies ook gebracht kon worden. Zeer attent en het eten is echt een aanrader!

Jo
11 April 2021

Veel te laat bezorgd, het eten was koud en smakeloos. Bezorging was niet compleet en moest nageleverd worden. Eerder ook enkele keren een dergelijke ervaring meegemaakt. Dit was voor ons wel de laatste keer Namaskar helaas.

Kenneth
10 April 2021

Wat hebben we heerlijk gegeten gisteren! We bestelden samosas, nan broden en een twee persoonsvegetarisch menu. We kregen een heel divers palet aan heerlijkheden. Alles smaakte perfect en overvloedig. Zeer aan te bevelen. En het mooiste was, dat we toch in Bunnik van de bezorging konden genieten aangezien we in de Uithof afspraken, waar ik naar toe was gefietst om het eten op te halen! Aanrader! à€čà€° à€źà„à€žà„à€•à„à€°à€Ÿà€čà€Ÿ à€†à€Ș à€Źà€Ÿà€čà€° à€­à„‡à€œà€€à„‡ à€čà„ˆà€‚ à€«à€żà€° à€žà„‡ à€†à€Șà€•à„‡ à€Șà€Ÿà€ž à€Čà„Œà€Ÿà€€à€Ÿ à€čà„ˆ

Tamara
7 April 2021

Wederom een heerlijke maaltijd met zulke heerlijke en diverse smaken en volgens verwachting geleverd.

Joris
7 April 2021

Erg lekker, veel en optijd! Aanrader!

Jeroen
6 April 2021

Bestelling was vertraagd maar daar werd netjes over gebeld. Compliment daarvoor. Eten was zoals altijd goed van smaak. Enig minpuntje: voorgerecht mixed kabab was helaas koud. De rest was wel goed warm.

Inge
5 April 2021
Ekaterina
5 April 2021

Thank you for delivery, super tasty, exceed expectations! Will come back again to order

Peter Pothoven
5 April 2021

We kennen dit restaurant al 20 jaar en altijd goed. Na de verhuizing 14 jaar niet meer gedaan. Nu wel weer en wederom zeer goed. Deze mensen weten wat service, een goede prijs en super lekker eten is. Bravo!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke
5 April 2021

Precies op tijd, goede temperatuur en heerlihk6

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Asha
4 April 2021

Het eten werd ruim op tijd bezorgd. Wij hebben weer heerlijk ervan genoten en de porties waren zoals altijd groot en erg lekker. Ook goed qua temperatuur. Tot snel!! :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniel
2 April 2021

Het eten was lekker zoals altijd, goeie nieuwe verpakking voor de nan, helpt echt. Wel jammer dat de curry koud was. De nan was wel heet. Perfect in orde verder.

Jamila
29 MĂ€rz 2021

Er zat geen salade bij, had dit wel aangevinkt bij bestelling. Het was ook niet echt meer warm terwijl afstand heel kort is, moest het opwarmen. Bezorging was binnen een uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jona
29 MĂ€rz 2021

wij hadden besteld met gewenste leverdatum om 18:00 U het eten kwam iets later (18:50) maar dat was het enige min punt. het lambsvlees was lekker ( met een goeie pittige smaak) de kip was heel mals en de paneer was heerlijk. Ik heb voor het eerst de oker esteld en die was ook goed.

Hester
28 MĂ€rz 2021

Namaskar vind ik een van de lekkerste restaurants van Utrecht met een prima service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjon
28 MĂ€rz 2021
Igor
28 MĂ€rz 2021
Y.
28 MĂ€rz 2021
Arjen
27 MĂ€rz 2021
JG te Utrecht
27 MĂ€rz 2021

duurde beetje lang , 1.30 uur :-(

Ron
27 MĂ€rz 2021

Top zoals gebruikelijk

Arjen
26 MĂ€rz 2021

Erg lekkere en gevarieerde Indiase ‘rijsttafel’!

Linda
25 MĂ€rz 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht. Eten was heerlijk en snel bezorgd door eigen bezorgservice .

Didi
22 MĂ€rz 2021
Sofie
22 MĂ€rz 2021

Lekkaaaaaaar!

Floris
22 MĂ€rz 2021

Op zaterdagavond is het altijd druk en duurt de bezorging vaak ruim anderhalf uur. Het eten daarentegen is altijd heerlijk, en er wordt goed naar verzoeken geluisterd

Wilma Thomas
21 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk allemaal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shirley
21 MĂ€rz 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eef
20 MĂ€rz 2021

Helaas een hele kleine portie gekregen en de maaltijd was deze keer erg droog en smaakloos. Erg jammer want ik ben normaliter altijd een tevreden klant.

frank
18 MĂ€rz 2021
L. van Hoogevest
17 MĂ€rz 2021

Veel en lekker

Rina
17 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten

Ano
16 MĂ€rz 2021
Anoniem
15 MĂ€rz 2021
Hanne
12 MĂ€rz 2021

Heerlijke gerechten, vriendelijke bezorging.

ANONIEM
8 MĂ€rz 2021

Zeer snelle bezorging, maar eten lauw , aardig van smaak

Jan
8 MĂ€rz 2021

Het eten was verrukkelijk! We hebben ontzettend genoten. Vriendelijke bezorger, die keurig op tijd kwam. We gaan hier zeker vaker bestellen.

P. Borum
8 MĂ€rz 2021

Het eten kwam een half uur te laat en Veel gerechten waren niet meer warm

Anoniem
7 MĂ€rz 2021

Het eten was erg lekker, maar niet meer zo warm. Pas 40 minuten na het bericht dat de bestelling onderweg was, kwam het bij ons aan. Misschien onderweg ook andere bezorgingen gedaan waardoor het eten kon afkoelen? Maar alsnog genoten van de maaltijd!

Katinka
5 MĂ€rz 2021

Ik heb nu een aantal keer eten besteld bij de Namaskar en dit is het beste Indiase restaurant die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heerlijk eten, fantastische balans van smaken, zeker een aanrader. Mijn favoriete gerecht tot nu toe is de vegetable biryani.

Saskia
5 MĂ€rz 2021