Facebook

Beoordelingen van Namaskar Utrecht

Recente recensies van Namaskar Utrecht

4 sterren na 469 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed maar bezorging een uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd wel tevreden geweest over het eten bij Namaskar, maar de laatste paar keren dat ik besteld heb was het eten koud en kwam het eten pas na twee uur (ondanks dat ik gebeld heb en ze gezegd hebben dat het eten zo onderweg was). Ik bestel super graag Indiaas eten maar weet niet of ik nog een keer ga bestellen.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd zoals aangegeven

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en een snelle bezorging!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

2,5 uur later ook niet bezorgd!!!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker. Bezorging wederom drama. 16.45 besteld, na 19.00 het eten. Drie keer telefonisch contact gehad, telkens waren ze aan het inpakken en kwam het er snel aan. Verbeter de communicatie en bezorging en ik blijf fan, want het eten is goed.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker verschillende maaltijden besteld, altijd heel tevreden. Lekker vers eten dat altijd goed warm wordt bezorgd. Nooit een fout gemaakt bij de bezorging. Ook vriendelijke bezorgers.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar Heel slordig bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, zoals altijd!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse vegetarisch menu en een chicken tikka masala. Wat een genot.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, lekker, maar lauwwarm helaas, zoals ook eerder ....

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, dankjewel!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke chicken tikka masala en een vegetarische spinazie met aardappels. Vers en kwalitatief uitstekend.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd. Het duurde alleen een uur (!) langer dan was aangegeven voordat het er was. In totaal moesten we nu ruim 2 uur wachten. Als we dat hadden geweten was er een andere keuze gemaakt. De pappadums hadden de reis naar ons huis helaas ook niet gered, die waren veranderd in gruis.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Heerlijke vegetarische maaltijd.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten op mijn bestelling belde ik om te kijken of er wat mis ging. Er bleek een probleem te zijn geweest met bestellingen die niet binnen kwamen. Ik snap natuurlijk dat zoiets kan gebeuren. Ze gingen direct met de bestelling aan de slag en het zou z.s.m. gebracht worden. Na een tweede keer bellen en nog 1,5 uur later werd mijn eten zo goed als koud bezorgd. Ik weet dat het soms erg lang kan duren bij Namaskar, maar dit is wel echt belachelijk. Bij de volgende bestelling een gratis bijgerecht vind ik eerlijk gezegd ook niet voldoende ter compensatie.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige service zoals altijd. Namaskar is altijd lekker!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer bijzonder lekker, maar het eten was lauw tot koud bij aflevering.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd ontzettend lekker (ook al varieert de smaak van het zelfde gerecht soms van keer tot keer), maar vandaag was het tóch extra smakelijk! Bedankt!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het gemelde tijdstip bezorgd (op zondag!) en wederom gewoon lekker!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste curry in Utrecht! Bezorging duurt vaak wat lang. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische gerechten zijn top!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier later dan besteld kwam dan ons eten. De bezorger zei er iets onbegrijpelijks bij: ik kan wel zeggen sorry dat ik te laat ben, maar daar wordt het eten niet lekkerder door...

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd super snel berzorgd, ook al was het spitsuur. Het eten van Namaskar is tip top in orde en door direct via hun website te bestellen krijg je er een gratis blikje frisdrank bij en spaar je punten voor korting op je volgende bestelling. Namaskar is mijn favoriete restaurant om eten bij te bestellen.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 min wachten: koud eten

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardig van smaak; is wel eens veel beter geweest. Eten was lauw(rijst) tot mild warm (curry) en matig van smaak, raita bijna volledig smaakloos

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er keurig om 17:40 (17:45 besteld), en de Vindaloo was vandaag (maandag 30 augustus) een stuk lekkerder dan normaal. Ik weet niet wie er vandaag in de keuken stond, maar complimenten en huur hem vaker, zou ik zeggen.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu kaart is uitgebreid. Ook mensen die vegetarisch hebben voldoende keuze. Het bestellen via de site is vrij eenvoudig. Het eten is altijd heel erg lekker. Bezorging was ook goed.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer omdat het wat drukker was. Hierover werden we geïnformeerd en dat was prettig. Verder was het meer dan overheerlijk eten! Naanbrood was alleen aangebakken

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker zoals altijd alleen leek de portie iets kleiner dan de vorige keer

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en zeer snel bezorgd !

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte vindaloo chicken. Gloeiendheet en razendsnel bezorgd.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, mooi op tijd en lekker!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd, maar was bij een eerdere bestelling aanzienlijk smaakvoller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde veel te lang. Bestelling werd pas na telefonisch kontakt in behandeling genomen. Ca. 1uur duurde de aflevering.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Late delivery. Surly delivery guy.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en, zoals gebruikelijk bij Namaskar, smakelijk :-)

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld om te checken of er eventueel eerder bezorgd kon worden dan mijn gewenste bezorgtijd. Dit was voor mij niet mogelijk maar dit was geen probleem. Bij andere restaurants heb ik wel eens gehad dat zonder dit te checken ze een half uur eerder al kwamen bezorgen. Ik was dan ook zeer blij dat ze hier van te voren even over belde. Maaltijd ook heerlijk.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische maaltijd.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd heel tevreden met mijn bestellingen bij Namaskar. Vandaag kwam ik echter voor een onaangename verassing te staan: tussen mijn bakjes ingepakt eten vond ik een dood insect wat ik niet een hele hygiënische indruk vond maken. Ik ben altijd tevreden dus zal de volgende keer weer bij jullie bestellen maar vond het belangrijk om even te vermelden.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling helaas vertraagd. Werd netjes op de hoogte gehouden via telefonisch contact. Met de belofte dat er wat extras bij zou zitten. Dit is niet gebeurd. Wel was het eten van goede kwaliteit.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gerecht en binnen 20 minuten bezorgd!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik probeer de pittigste vindaloo te vinden, vaak hebben andere restaurants toch een mildere versie, gelukkig kan ik bij jullie toch wel een vindaloo eten die recht doet bij zijn naam.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee uur nog geen eten... even gebeld: iets mis gegaan, bestelling is niet goed doorgekomen. Ok, kan gebeuren! Maar dat het daarna nog een uur en 40 minuten duurt is echt bizar. We hebben ondertussen maar wat anders gegeten. Namaskar heeft echt het allerlekkerste Indiaas van de stad maar ik word echt hopeloos van die wachttijden altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na anderhalf uur bezorgd en koud.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat iuk twee na de bestelling nog niets had ontvangen heb ik gebeld en werd het daarna snel gebracht maar was het wél al 20:45 uur geworden ! Het eten was bijna volledig koud en een bak met currysaus had gelekt en was in de tas leeggelopen. Niettemin, de smaak van het eten was weer bijzonder goed nadat ik het had opgewarmd.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 2 uur voordat eten bezorgd was. Gebeld, werd gezegd dat bezorger op dat moment net vertrok. Toen duurde het nog een half uur voordat eten kwam, terwijl het met een scooter 5 min rijden is..

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooo lekker

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Namaskar was de Raita vergeten. Kan gebeuren. Werd vriendelijk te woord gestaan, en na enig aandringen kwamen ze keurig de 2 euro even in de bus gooien. Heel netjes opgelost, dus 5 sterren voor bezorging. Nu weer lekker curry besteld - het is wel eens lekkerder geweest, en het was ook niet heel erg veel. Maargoed - het blijft een toprestaurant.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke fijne smaak. Verse producten, knapperige groenten, Mijn meest favoriete Indiaase restaurant in Utrecht met de meeste keuze en de beste kwaliteit.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden: tandoori chicken massala en vega thali. Zeker aan te raden. Top,

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd 👍🏽

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd goed, helaas zaten de bakjes niet goed dicht waardoor de curry eruit gelopen was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We enjoyed it very much, and so still gave 5 stars - but we missed the poppadoms that we received last time, but not this time ! We will be back!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde en bezorging op tijd

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk lekker eten, maar alles was erg lauw helaas.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Beetje op tijd bestellen, want de bezorging duurt wel even (ruim een uur-vijf kwartier zeker). Kregen lekker veel en meerdere drankjes en heerlijk veel saus doordat we een grote bestelling hadden. Aanrader!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer voortreffelijk en door de weeks is er een snelle bezorg service.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 16:30 en de bestelling was er al een half uur later. Verder vind ik het eten super, ook de nieuwe gerechten op de kaart en ik bestel graag hier. Aanrader!

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Goede hoeveelheid en vers.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, als uitzondering, niet helemaal warm meer. Verder gewoon alles erg goed.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker wel had het iets warmer gemogen, maar ja het is ook erg koud buiten en wonen aan de andere kant van de stad. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang en er ontbrak 1 naan. Eten was wel (weer) heerlijk

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meer dan ander half uur op mijn bestelling moeten wachten. Toen het er eindelijk was, was het koud. Ook was de bestelling niet compleet. Erg jammer. Normaal is het een fijn restaurant maar ik zou bestellen afraden.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer gegeten van ons favoriete indiasche restaurant in Utrecht. Op tijd bezorgd en goed heet. Perfect.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en snel geleverd in LR! Heel content met dit restaurant!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke groente Biryani. De bezorg was niet snel , maar het duurde ook niet te lang. Ik kan Namaskar aanraden.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rogan josh: echt heerlijk gerecht. Levering erg snel, maar ook vroeg besteld (einde middag)

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd super, bezorger prima, maar dit keer koud eten na ruim 1,5 uur wachten. Bestel de volgende keer gewwon weer, maar jammer van deze keer.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer erg lekker en snel bezorgd, heerlijke tandoori butter chicken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier elke week! Het eten is meestal perfect... maar het bezorgen??... als je s’avonds besteld duurt het een anderhalf uur voordat het er is! Elke keer neem ik zelf contact op na een uur! Om vervolgens te horen dat het eten al klaar licht (te wachten tot er een koerier terug is) voor ze komen bezorgen.. Gister bestelde ik 18:51 het eten was er pas om 20:38 bijna 2 uur gewacht!!! Mijn trek was al weg toen het eten aankwam! Is dus niet eenmalig dit is standaard hun ritueel (en goedkoop is het zeker niet helemaal niet als je bedenkt dat je eten al een uur lig af te koelen voor je het eet)

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne maaltijd (chicken tikka massala, met naan en lassi mango) die goed warm werd bezorgd door een vriendelijke bezorger! De smaak was wat anders dan ik gewend ben bij jullie maar de kip weer goed mals. De naan was wat hard gebakken, de helft ervan was daardoor niet echt lekker om te eten en heb ik laten liggen. De mango lassi is altijd fijn. En een gratis blikje frisdrank als je besteld via jullie eigen site is een leuk extraatje!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Vriendelijke bezorger aan de deur. Bezorgtijd is lang, maar dat is normaal bij Indiase restaurants :)

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lekkerste!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging duurde wel heel lang.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

90 min. wachten is wel erg lang, maar eten weer super en bezorging altijd netjes en aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn grote fans van Namaskar maar helaas viel het ons dit keer tegen. De bestelling duurde twee uur voordat het bezorgd werd, de papadoms waren alleen maar kruimels en de Jalfrezi was tien keer heter dan normaal. We zijn vaste bezoekers bij Namaskar maar op deze manier zullen we er goed over nadenken voordat we weer eten bij ze afhalen.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papadam was compleet versnipperd. bezorging na 1 uur en 45 minuten!!!!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De bezorging was binnen 30 min.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittig, maar niet té pittig. Precies wat ik er van verwacht had!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling pas na 2 uur bezorgd (na herhaaldelijk bellen). Wel veel eten, maar allemaal vrij smakeloos.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en makkelijk te bestellen. Waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 2 uur om het eten bij ons te bezorgen. Na anderhalf uur heb ik gebeld en de bezorger zou al 10 minuten onderweg zijn. Daarna duurde het nog eens 20+ minuten voordat de bezorger eindelijk bij ons aan de deur stond. In die tijd had ik zelf vanuit Leidsche Rijn naar het restaurant kunnen fietsen en nog bijna terug ook. Dit is de 3e keer op rij dat het eten veel te laat op komt dagen.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld met optie 'bezorging zo snel mogelijk. Na een uur gebeld: "de bezorger is onderweg en komt over 5 minuten". Dat was niet waar. Daarna duurde het nog 3 kwartier.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. Ik vond de Nan niet vers ruiken deze keer, erg muf. Stukjes kip bevatten een paar rare ondefinieerbare dingetjes. Verder wel erg lekker maar door de twijfel of alles wel helemaal goed was toch niet zo lekker gegeten als anders. Kan een keer gebeuren.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Uiteraard begrijp ik dat het druk was. Maar een berichtje dat het ruim 1 uur zou duren had geholpen bij het wachten. Daarbij was de temperatuur niet optimaal= het eten was tussen warm en lauw. Misschien bij koud weer meer isolatie ? Conclusie : ik bestel zeker weer , want de smaak is gewoon TOP !

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd en snelle bezorging!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al een tijdje graag bij Namaskar. Vooral de curry's zijn heerlijk! Gisteren een nieuw gerecht geprobeerd:"Vegetable Achari. Superlekkere smaak en je krijgt voldoende. Ik kom graag weer terug!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. De bezorging was op vriendelijk en keurig op tijd.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, al was het nan-brood wat aan de vochtige kant. Het geheel had ook wel iets warmer gemogen, maar het was nog in orde. Bezorging was aan de late kant. Het eten zou er om 19:15 zijn, en we kregen het om 19:50. Wel moet worden gezegd dat er eerlijk op de website staat vermeld dat er op zaterdag langer over kan worden gedaan. Daarnaast was het misschien ook glad op de weg.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling stond precies op het afgesproken tijdstip klaar. Ideaal

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel geregeld en het eten is altijd goed (normaal minstens 4 sterren). Deze keer was echter de malai kofta heel erg doorlopen met olie en gewoon niet zo lekker.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naan was niet vers en keihard. Weinig kip jammer. Wel een goede bezorging.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken malayen met groenten was een vernieuwing van Namaskar, de groenten bij dit gerecht is een heerlijke toevoeging en mag van mij blijven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en authentiek eten, heerlijk!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (3 versch hoofdgerechten), bezorgd binnen de beloofde tijd, aardige bezorger.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als vanouds en vertrouwd: heelrijk gegeten en uitstekende kwaliteit.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker zoals altijd.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten vooral de goede currys en meestal snel bezorgd l

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om ca 18.45 uur besteld wilde de aflevering om ca. 19,45 uur maar helaas, pas om 20.15 uur. Jammer. Wel complimenten voor de bezorgers, het was zeer nat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren om iets voor zes eten besteld, en om half acht zijn we alsnog naar de snackbar gegaan omdat ik na een half uur bellen nog steeds niemand aan de telefoon had gekregen die me kon vertellen wanneer het eten zou komen. De ene ster is voor de Sorry van de bezorger. Vandaag het eten opgewarmd, was lekker maar vast niet zo lekker als het gisteren was.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 18.30 uur mijn bestelling geplaatst, uiteindelijk kwam de bezorger om 22.00 uur... Mijn eetlust was vergaan. Een aantal keer gebeld, maar telefonisch onbereikbaar. De bezorger kon er ws niets aan doen, maar verzekerde mij dat we het betaalde geld teruggestort krijgen, dat zou een fijne tegemoetkoming zijn. Mijn zoon, die ook besteld had bij Namaskar gisteravond, is precies hetzelfde overkomen.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestel niet online by Namaskar! We hebben 3 uur op de bestelling gewacht. Na 1,5 uur heb ik 10 keer moeten bellen voordat iemand opnam. Ze zeiden dat het eten net werd ingepakt. 1 uur later kregen we ze eindelijk weer na 10 keer te pakken. erg waren te weinig bezorgers. Ze zouden onze iDeal betaling terugstorten en ook het eten sturen. Beiden zijn nu, een dag later, nog niet gebeurd. Ik zal maandag de bank bellen om te kijken of ik de overmaking terug kan draaien.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Uiteindelijk na 2uur geen bezorging gehad en Friet gehaalt. Misschien moest het eten uit india komen dan snap Ik het maar het duurde uiteindelijk zo lang dat we het niet hebben gekregen....

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, alles goed op temperatuur, goed van smaak, en keurig op tijd. Prima.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Maar we hebben meer dan 2 uur moeten wachten.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging geen 5 sterren omdat ze een kwartier te vroeg waren, waardoor ik nog niet thuis was en mijn vriend het eten den kwartier heeft moeten bewaren waardoor het niet meer zo warm was. Helaas, maar verder was het eten zelf echt perfect.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 1 persoons rijsttafel was heerlijk en lekker veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of eten 19:45 bezorgd kon worden. Dat werd uiteindelijk 20:30. Nu was er weinig haast maar is toch wel een groot verschil. Het eten was zoals altijd goed en lekker veel. Voor bestellen via de eigen site wordt je beloond met een gratis blikje fris. Misschien zou dit een blikje per persoon of 15 euro kunnen worden. De commissie voor Thuisbezorgd wordt immers bespaard

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Vonden de vindaloo wel echt te pittig (was voor gewaarschuwd dus eigen schuld)

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was best lekker, hoewel ik niet helemaal zeker was dat het alkemaal klopte. Maar het duurde bijna 1,5 uur voor het werd bezorgd, en het was niet erg heet meer.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en echt heerlijk eten.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde 2 uur voordat de bestelling aankwam en het was afgekoeld. Na opwarmen was het eten wel goed

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld voor bijna 34 euro. Kreeg 4 stukje's kippenvlees, 7 stukken lamsvlees en 4 garnalen en dat voor 34 euro. Nooit meer Namaskar.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en altijd te laat.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij Namaskar omdat ik het eten erg lekker vind. Zorg dat je op tijd besteld, want het duurt 9 van de 10 keer erg lang voor het eten er is. Deze keer (dinsdagavond) om 18:05 besteld en om 19:40 in huis.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd erg lekker. Soms kan het lang duren voordat de bestelling wordt bezorgd.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed eten en fijne bezorger!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede porties , warm ondanks 20 minister scooteren en vers

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tandoori Chicken Massallah was dit keer anders en zeer smakelijk. Complimenten voor de chef!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik neem altijd chicken makhani en malai kupta, lekkerste curry's ever!

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling is na anderhalf uur aangekomen en het eten was dus ijskoud geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb best veel besteld bij Namskar, en normaal is alles prima, maar dit keer kwam het pas na 2 uur en was de cola helemaal uitgelekt in het zakje. Maar goed, hopelijk blijft dat bij deze uitzondering.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a regular customer, great food as always but I notice that delivery is taking longer and longer in recent months. Last night I waited over 1.5 hours for food, despite the wait being supposedly shorter.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen een uur en de kip was super mals!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, zoals altijd.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker eten en goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easily the best curry in Utrecht

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tandoori gamba’s besteld zo vlak voor een vergadering. Snelle bezorging en uitstekend gegeten.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food arrived cold and after 1.5 hours. Usually very good but was disappointed this time.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Vorige keer was er iets fout gegaan bij de bestelling, dit keer kreeg ik een gerecht gratis. Goed geregeld!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te laat bezorgd, waren de bestelling vergeten. Prijs / kwaliteit verhouding niet goed. Eten best prima, maar naar verhouding erg duur.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie curry zoals altijd. Beetje laat, zal wel druk geweest zijn. En terecht, want het eten is goed ;-)

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vegetarisch gegeten.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb op 19 uur besteld, was bezorgd om 20 uur. Verkeerde bestelling geleverd. Opnieuw gestuurd om 20:45uur. Ongelofelijk!!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, heet is ook echt heet en op tijd bezorgd 👍🏻

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vrijdag om 19u een bestelling geplaatst en deze pas om 21.45 gekregen. Daarbij was het eten niet echt warm meer, miste er een ding en was de het naanbrood kei hard. Ik heb altijd graag bij Namaskar besteld, en hoewel het soms is voorgekomen dat ze dingen vergeten waren was het over het algemeen altijd wel goed. Dit was echt onder de maat en doet met twijfelen of ik nog vaker ga bestellen.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daar moet je niet over schrijven.... Dat moet je gewoon proeven!!!

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was dit keer helemaal top. Shashlic Chicken was heerlijk met lekkere dikke curry. En de Tandoori Lamb Tikka Jal Friazi goed pittig en ook lekkere dikke curry. Bestelling was er in 45 min. Niet slecht voor een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar het brood was wel een beetje verbrand op sommige plekken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en super veel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk. Goede smaken, veel variatie en snelle service. We eten heel regelmatig Indiaas, in diverse restaurants en ook bij Indiase vrienden. Onbegrijpelijk dat sommige reviews negatief zijn.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en bezorgd op de gewenste tijd.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandag om half 7 besteld. Om 7 uur aan tafel! Heerlijk gegeten, ondanks dat het verkeerde bezorgd was. Na een telefoontje geregeld dat ik het gerecht de volgende keer gratis krijg. Toppie!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Toppers!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Chicken Tika Massala. Erg lekkere, malse kip met een smeuïge saus. De bestelling was ook precies op tijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!! Ik had linzensoep en een vegetarisch gerecht met groentenballetjes , was volgens afspraak bezorgd, warm en een goede portie!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best Indian in town!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste indier van Utrecht!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistente top kwaliteit.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, flinke porties, nog goed warm toen het bezorgd werd. Her naanbrood is een aanrader. Enige minpuntje is dat je een uur moet wachten op je eten, maar uiteindelijk is het dat wel waard.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er na iets meer dan een half uur, alles krakelvers. Vindaloo lekkerder dan ooit. Het is leuk dat het elke keer een beetje anders smaakt!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat 5 kwartier tussen bestellen en bezorgen maar het eten was erg goed

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse Eten Service Super na een zéér klein foutje keurig en correct afgehandeld en ongevraagd zelfs nog extra ontvangen Echt Super......

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al 17 jaar bij Namaskar, nooit een klacht tot vandaag...die werd goed ontvangen en er werd supergoed op ingespeeld, top! En het eten was weer heerlijk, dank jullie.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat en geen frisdrank afgeleverd

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curries en deze keer ook snelle bezorging!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. En weer snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd binnen 25 minuten bezorgd op donderdagavond. Heel erg netjes, en lekker zoals altijd. Leuk dat de curry's altijd weer net even wat anders smaken. Deze keer was het niet zo heet als anders.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diner voor tien personen met diverse bijgerechten: iedereen dik tevreden! Ook over de bezorgtijd. Fijn dat de salade in een grote bak werd gepresenteerd en de rijst ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke vegatarische maaltijd en snel bezorgd Top!

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zeer goed eten, voor relatief weinig geld he je ook genoeg, dit is echt een aanrader.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet wie er vandaag in de keuken stond, maar de Vindaloo was echt voortreffelijk. De nan was vers, de papadum heerlijk zoet, en zelfs de doorgaans matige salade smaakte me goed. 19:00 besteld, 18:55 dampend heet geleverd. Fantastisch gedaan, Namaskar!!!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een uur wachten, maar het was dan ook wel zondag etenstijd. Eten was ietjes lauw, maar nog steeds heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende Vindaloo, zoals altijd. Prettig ook dat de bijgerechten de laatste tijd nooit meer vergeten worden. Goed bezig, Namaskar!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was helemaal top. Smaak van de curry ook erg goed, maar het vlees had wat malser gemogen.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Zalm is niet goedkoop maar wel goed gedaan. Minder is dat bezorging een uur te laat was omdat ze de gewenste tijd niet hadden opgemerkt. En zelfs dan duurde het meer dan anderhalf uur. Reden voor ons hier niet meer te bestellen voortaan. We hebben vaker te laat, verkeerde eten of dat er iets ontbrak gehad.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde deze keer wat lang, maar de kwaliteit is altijd goed! Weer lekker gegeten.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op het gevraagde tijdstip geleverd. Wij zijn tevreden!

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd weer geweldig. Bezorging laat vaak wat op zich wachten, gisteren werd er snel bezorgd!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, kruidig en voldoende. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na 1,5u bezorgd en prijzig, maar redelijk eten

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Namaskar! Heerlijk en goede service!?

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling na een 80 minuten bezorgd en in de biryani zat meer kip dan rijst.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, heerlijke curry's. Enige minpuntje was dat we maar 1 mixed salad aantroffen terwijl we 2 curry's, met mixed salads, hadden besteld.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer bijna twee uur (!) gewacht op eten. Het is het beste indiase rest van utrecht maar ze zijn zeer traag. Je krijgt excuses maar geen enkel klein gebaar qua een blikje drank ofzo. Dat kan beter.. het eten is geweldig, maar als je haast hebt beter een ander kiezen

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten kwam snel en smaakte goed.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, zoals meestal. Lekker, goed en genoeg. Bezorging: De bestelling zou komen om 19u, was er om 19:30u. Bestelde blikje Cola was geen Cola maar Fanta.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt supergoed; waardoor ik hier blijf bestellen. Beste Indier van Utrecht als je het mij vraagt. Helaas laat de bezorging het liggen; niet zozeer de bezorger zelf maar juist de planning van de keuken. Dit was de 2e keer dat het eten meer dan 30 min te laat kwam. De eerste keer werd ik gebeld, 20 min na afgelopen levertijd. Deze keer heb ik zelf na 30 min maar gebeld. Slechte zaak! Als je je planning niet in de hand hebt, dat kan nl, moet je proactief contact opnemen en ook voor de afgesproken bezorgtijd. Je zult zien dat dat heel anders overkomt en de klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. Doe er aub wat aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eten van Namaskar zo lekker dat ik dit elke dag wel wil eten. Bezorging is altijd op tijd. En de menu's zijn zo rijkelijk dat ik er twee dagen van kan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een verwennerij ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet voor het eerst meer dan een uur te laat met bezorgen. Na half uur gebeld en beloofd dat het eraan kwam. Drie kwartier later pas. Ondanks het heerlijke eten zal ik nooit meer iets online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste we een portie rijst en de nan. Dit is gecompenseerd in de vorm van korting op onze volgende bestelling aangezien de bezorger er langer dan 45 minuten over zou doen om de rijst en nan te komen brengen. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk, echt mijn favoriete restaurant om Indiaas te bestellen!

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 10 minuten na de bestelde tijd. De papadam was tot miniscule stukjes geplet, rijst en andere gerechten waren lauw en moesten we opwarmen. Kipgerecht smaakte uitstekend. Mango lassi was een grote portie en smaakte goed. Vegetarische biryani was gevuld met een enkele rozijn, heel veel groene bonen met harde draden, er zat (ws) te veel turmeric in waardoor het geheel zeer stoffig proefde; het was een vrij klef geheel. Al met al besloten dat we, als dít de kwaliteit van een bezorgmaaltijd bij Namaskar is, we dit niet meer gaan doen. Jammer, want we eten regelmatig met plezier bij het restaurant zelf.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging. Bezorgtijd binnen 45 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens Indiaas besteld. Menu voor 1 persoon. Geweldig! De nan een iets te harde bodem, maar verder een grote verwennerij.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 19:30 besteld maar kwam om 20:40 lauw aan, dat was wel jammer. Volgende keer beter ;-) Vindaloo was zoals gewoonlijk wel weer van topkwaliteit.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker en mooi op tijd.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd zoals altijd. Erg blij met de varietie, vooral het uitgebreide vegatarische aanbod.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo zoals altijd.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een favoriet restaurant van mij! altijd goed!

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer (75 minuten), maar keurig gebeld erover. Daardoor geen punt, soep ietswat zout deze keer maar verder was al het eten weer top!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, super delicious and spicy hot!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds: heelrijk gegeten. Constante kwaliteit.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo opnieuw, zeer mals vlees. Gerecht met aardappelen en doperwtjes was voor 7.50 een beetje mager (vooral veel olie). Helaas weer iets vergeten: de papadams. Jammer, die had ik mijn dochter beloofd.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 2 uur gewacht op onze bestelling. Na 1 uur gebeld, toen zou het nog een half uur duren. Ook het beloofde gratis extra blikje cola light voor het lange wachten bleek niet geleverd. Eten was ok, maar amper warm.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zo lekker Dit is echt!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het formulier aangegeven of het eten om 6 uur bezorgd kon worden, om 3 over 6 stond de bezorger voor de deur. Helemaal goed dus !! Het eten was heerlijk, het had iets warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat wij bestelden via Namaskar en de Lam-saag was een absolute topper. Ook het gratis blikje fris kon worden geruild met pappadum. Wij komen zeker terug.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer te laat bezorgd, en het eten was al afgekoeld. Stom genoeg had ik ook een fooitje gegeven, omdat ik zat te bellen had ik niet opgelet dat het te laat bezorgd was.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd goed, bezorging 1.45 uur gewacht

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze tweede keer bestellen bij Namaskar. De eerste keer vonden we een plastic tandenstoker in het eten. We kregen telefonisch een excuus en 50% korting voor de volgende bestelling, hartstikke netjes. Vandaag opnieuw besteld. Ten eerste werd ik een half uur na het bestellen gebeld dat de soja op was en dat dat vervangen zou moeten worden door groenten.. Dat was al een domper. Vervolgens wordt het eten anderhalf uur na het bestellen geleverd, en mist de rijst! Over de rijst hebben we gebeld en er werd ons 10% korting voor de volgende keer geboden.. Waar wij een luie avond wilde hebben moesten we wachten op een incomplete bestelling en moesten we zelf de rijst waar we al voor betaald hadden zelf nog koken. Echt geen stijl..

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit ieder keer weer! Heerlijke maaltijd.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op me bestelling

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en super lekker zoals altijd

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wat later maar wat ik heel prettig vond was dat ik werd gebeld met de mededeling dat er wat vertraging was. Dan is het niet zo heel erg om te wachten. Het eten was voortreffelijk!

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde zo'n vijf kwartier, dat vond ik wat aan de lange kant maar het eten was erg lekker, goed warm en ruim voldoende.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papadam was totaal verkruimeld- konden we helaas niet met de sausjes combineren. Dit is overigens regelmatig het geval. Op de bakken stond niet aangegeven welke gerecht het betrof. Uitermate onhandig.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische curry.! Echt indiaas, dus let op met heet want dat is hier ook echt heet :-) 100% aanrader

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo. Fijn dat alles er bij zat: raita, naan. Enorm lekker.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, vooral de rijsttafels zijn een aanrader. Heerlijk eten en keurig op afgesproken tijd bezorgd.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek Heerlijk Indiaas gegeten

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima in orde en het meeste van het eten ook. Helaas waren de meeste van de stukjes lamsvlees erg droog en taai. Pluspunt: tegenwoordig zijn de koude gerechten (sla, sausjes) ook echt koud, want apart van de warme gerechten verpakt. Dank! Veel beter.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch, enige puntje: Gratis drankje zat er niet bij, de overige bestelde drankjes wel....

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen helaas niet het gerecht wat we hadden besteld en belden met Namaskar. Gelukkig kwam de bezorger kosteloos snel het juiste brengen, wat heel fijn was. Bij het openen van het zakje was het inderdaad wat we besteld hadden, maar het was in het zakje gelekt en het was koud, we mochten er er uit scheppen om er nog wat van te kunnen eten. Er zat ook een verrassing in mee gebakken: stukjes van een rubber elastiek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag was er een vergissing gemaakt in de keuken waardoor ik een vindaloo met citroen kreeg ;-) Da' geen kooktip, haha, en heb na een paar happen de rest maar weggegooid. Vandaag bezorgde Namaskar mij kosteloos een nieuwe Vindaloo met nan+raita+salade : zee goed opgepakt dus. Door dat soort service blijf ik graag vaste klant! Want een foutje kan gebeuren.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het menu voor 1 persoon meerdere keren besteld maar vandaag was het voor het eerst tegen gevallen. Ook zat toch paprika in het gerecht. En wa ma de gratis cola niet geleverd

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toevallig paar weken geleden ontdekt en vanavond voor de derde keer eten besteld. Alle keren heerlijk gegeten! En door een misverstand had ik geen gepaste betaling, maar de bezorger was zo vriendelijk elders het geld voor ons te wisselen. Wij zijn fan!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Without doubt the best Indian food in Utrecht Keep it going guys!!

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke personeel en vlot geholpen. Bezorgservice is ook zeer goed! De keuken krijgt een dikke voldoende! Wij bestellen vaker en zal dat ook blijven doen.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, alles nog goed warm. Belangrijker nog, de kwaliteit van het eten was ook geweldig.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

They took almost 2 hrs to deliver food and even when I called then they kept telling it's on the way

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd Goed en super bezorgd Prima prijs kwaliteit verhouding Zeker een aanrader

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed maar niet goedkoop. Bezorgd na ruim 1.5 uur zonder excuses. Jammer.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg koud

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en erg vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging was iets aan de late kant maar we werden netjes gebeld daarover.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!! Echter niet warm genoeg. Misschien kwam dit door de bezorgtijd vs. besteltijd. Planning kan dus beter. Bestelling geplaatst rond 16:20, bezorging gevraagd om 18:30, dus ruim op tijd. Werkelijke bezorgtijd 18:15. Het vermoeden is dat het eten te vroeg klaar was en dus te veel was afgekoeld. Zou fijn zijn als Namaskar daar voortaan op let.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde vrij lang om te bezorgen (75 min) (het was een vrijdagavond). Verder was het lekker en goed warm.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar het had wat warmer mogen zijn.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de bestelling. Toen ik na anderhalf uur belde, duurde het nog een behoorlijke tijd. Wel goed eten verder.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veel minder van kwaliteit dan ik van ze gewend heb. Bovendien duurde de levering ruim 2 uur. Toen ik belde werd ik eerst gewoon 5 minuten neergelegd en hoorde ik allerlei geruzie op de achtergrond. Toen ik de tweede keer belde werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. De levering bevatte een kapot blikje cola, lekkend en al. Heb al vaak bestel bij Namaskar, altijd goed, maar dit was echt heel teleurstellend.

Reactie van Namaskar:Beste Jonathan, na het lezen van je review is mijn vermoeden dat je afgelopen zaterdag had besteld. Deze dag was een dag om van te leren voor ons als restaurant. Alhoewel we hadden geanticipeerd op immense drukte en alle voorbereidingen hadden getroffen konden we drukte organisatorisch niet aan. U als onze klant hoort hierdoor natuurlijk niet benadeeld te worden. Mijn excuses voor alle ellende. Ik neem spoedig contact met u op om u tegemoet te komen voor de teleurstelling van afgelopen weekend. Gr. Namaskar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel. De eerste keer op zaterdag om 18u was het binnen een half uur in huis. Gisteren echter om 18:25 besteld en pas na ruim twee uur in huis. Twee keer geprobeerd te bellen, maar in gesprek of namen niet op. Jammer... want het eten is wel erg lekker!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saag dal, dal tarka en tandoori chicken massala: heerlijk! Bezorgd binnen een uur door een heel aardige bezorger.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, maar bijna 2 uur moeten wachten ...

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig, warm, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naan verbrand, eten was koud, curry was superheet... ik ben vaker bij jullie geweest om af te halen, maar dit was de eerste keer dat ik niet tevreden was. Desondanks wel tevreden over de bezorging. Volgende keer kies ik ervoor om maar weer zelf af te halen.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie keer moeten bellen, de bestelling kwam ruim twee uur te laat en zonder naan brood

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit als altijd en uiterst vriendelijke bezorging

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed. Het eten was nog redelijk warm. Diverse sausjes en salade meegeleverd. Wel jammer dat op hun website staat dat je kan kiezen uit rijst of naan brood, maar als je bestelt, heb je die keuze niet en wordt alles standard geleverd met rijst. De bezorging duurde 1 uur op een donderdagavond.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging had wat sneller gekomen

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje raar dat de bezorger opbelt met de mededeling dat hij niet durft te bezorgen omdat er in de straat een slapende hond in zicht is en hij bang voor honden is.Aardige jongen verder.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Elke keer weer. Tandoori chicken tikka masala is echt goed, naan erbij besteld en als je via hun eigen site besteld krijg je korting en een gratis blikje fris. Geen idee of dat eenmalig is of altijd, maar voor nu extra fijn :-). In een uur bezorgd op vrijdagavond (17.00 besteld, 18.00 bezorgd). Netjes verpakt, vriendelijke bezorger. Indiaas bestel ik altijd hier :-).

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, het enige dat mij weerhoudt weer te bestellen dat alles in zoveel plastic en meters aluminiumfolie gewikkeld zit. Volgens mij zijn er alternatieve minder milieu-belastende bakjes te vindend Maar t eten is goed!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en trage bezorging. Je moet even wachten, maar het eten is het wachten altijd waard :)

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en erg snel.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim anderhalf uur voordat het eten bezorgd werd en de lassi was niet echt goed koud. Het eten was wel lekker.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan een pizza bestellen niet tegenop. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Nieuwe curry was geweldig, garlic naan nog altijd heerlijk, alleen het bakje salade mag wat ons betreft achterwege gelaten worden (vorige keer matig en deze keer zag het er ook niet appetijtelijk uit) Verder alles goed warm en bezorging was er binnen drie kwartier (sneller dan verwacht). Doen we nog eens!

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De bezorging was binnen 40 min. Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Alleen komen de naan en de pappa dums nooit goed aan. De naan is altijd erg slap en vochtig en de pappa dums in kleine stukjes. Voor de rest heerlijk!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The veg(aloo mutter) curry that was served with the tandoori chicken was very bad. Dint like the smell of green peas.Packaging was too good. and neat.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, de maaltijden zijn altijd genoeg voor 2 personen. Bezorging is wat traag maar dat is begrijpelijk door de drukte.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar werd pas na ruim 1,5 uur bezorgd...geen regen, sneeuw, slecht weer oud vandaag...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en eten super. Vegetable jal fraizi en lamb bhuna. Eerste pittig zoals beloofd, tweede lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd .. 4 sterren voor de bezorgtijd niet de bezorger. Maar ik begrijp natuurlijk ook dat goed eten bereiden wat langer duurt.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot en sympathiek bezorgt.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, erg lekker en werd snel bezorgd!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd en op tijd bezorgd op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed pittig. Porties en extra's waren top! Bezorger was niet snel maar wel heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn om 19:14 geplaatste bestelling werd tegen 21 uur bezorgd. dan kan ik in die tijd natuurlijk ook zelf koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker en vriendelijke personeel.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een curry met sojabonen besteld, maar kreeg iets met een soort vage sojaworstjes die niet erg lekker waren. Ik raad ze dan ook aan om de beschrijving op de site aan te passen, want dit was nogal teleurstellend. Ook vond ik de hoeveelheid groente erg klein. De bezorging was goed, alleen eerder dan ik had gevraagd, waardoor ik het een beetje koud moest laten worden.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik heel tevreden over het eten maar vanavond was helaas de garlic naan aangebrand waardoor deze bitter en verbrand smaakte en dus niet echt eetbaar was.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Op tijd bezorgd. Enige minpuntje was de temperatuur van t eten. Was al wat afgekoeld. Op zich wel begrijpelijk voor n afstand van ongeveer 5 Km.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een rugulier klant. Eten is altijd lekker !! Bezorging duurde 70 minuten. Wel jammer

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Beste prijs kwaliteit indish restaurant in Nederland. heerlijk!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tandoori chicken tikka massala is heerlijk, net als de sausjes die meegeleverd worden.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry van Namaskar, altijd lekker

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer uitstekend van smaak!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging kwam een half uur te vroeg, toen was ik niet thuis. Een half uur later nogmaals.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op de onion bahji na, erg goed. Het liet wel even op zich wachten, maar was nog wel goed heet en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keren leek de kwaliteit wat af te nemen maar deze keer was het gewoon weer ouderwets TOP

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat het eten iets later zou worden bezorgd dan gepland. Geen probleem aangezien ik toch al geen specifieke tijd in m'n hoofd had. Het eten was -zoals altijd- erg lekker. Helaas was het eten niet echt meer heet of warm te noemen, wat ik niet gewend ben van Namaskar. Bestelling iets te lang op de counter staan te wachten? Of stonden we onderaan de lijst van het bezorgrondje?

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was eerder dan aangegeven, maar werden netjes gebeld van tevoren hierover. Helft papadums was verkruimeld, maar het was allemaal erg lekker.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, snel, netjes nog even bellen. En goed eten.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd. Vindaloo nooit solo bestellen, geen Nederlander kan dat dinee consumeren zonder in brand te vliegen.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer ontzettend lekker gegeten. Bedankt voor de heerlijke gerechten!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mega lekker en super veel! De gratis Fanta hebben we echter nooit gekregen ;)

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte duurde het behoorlijk lang voor de bestelling er was. Wel werden we netjes hierover gebeld (wel wat laat gebeld, door de drukte). We wisten echter dat het normaal gesproken wat langer duurt. Dus als je liever snel dan goed eet, kun je beter friet bestellen. Het eten was zoals altijd heerlijk. De shashlick paneer was erg spicy, heerlijk!!

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische schotel (1 pers.). Heerlijk eten. En meer dan genoeg voor 2 personen. Wel lang (ruim een uur) wachten voor bezorging, maar we kregen er gratis 2 flesjes bier bij ter compensatie.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indiaans eten en snel bezorgd. Met wat extra's dus ook prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, maar de naan zat er niet bij helaas

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde anderhalf uur ( was wel op een zondag). Eten was veel en lekker.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk is het eten uitstekend van kwaliteit. De plastic bak met curry had wel behoorlijk gelekt in de papieren verpakking. Eten donderdagavond om 20:00 besteld, om 20:05 een berichtje dat het eraan kwam, 30 minuten later bezorgd. Goed gecommuniceerd.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima service.

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de twee bestelde hoofdgerechten was niet hetgeen we besteld hadden. Het voorgerecht, Hot Wings waren slap en zeker niet Hot zoals ik normaal gewend ben. Deze keer bewust besteld bij Namaskar in plaats van Tash Mahal omdat het hier inhet restaurant erg tegenviel. Na de verbouwing, schaalvergroting door ons als erg fabriekerig en nog onpersoonlijker ervaren. De. Hoop op Namaskar, viel erg tegen. Platgekookte en dus verkeerd bezorgde dinners. 38.50 eur voot 2 personen afgerekend. Had max 25e mogen zijn en dan nig was een enorme marge behaald. Doe beter je best mannen!

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food! - Very popular restaurant as the food is authentic Indian. Be aware then that delivery can be a bit hit and miss. - suggestion do NOT pay before delivery. - Cash on delivery seems to secure a better delivery time (2 years experience).

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en het eten is altijd bijzonder lekker. Doorgaans is de bezorging redelijk snel maar ik heb ook wel eens erg lang moeten wachten. Gisteravond besteld en de Nan zat er niet bij. Het gebeurt helaas vaker dat een bestelling niet compleet is. Het aan te bevelen om bijvoorbeeld de rijst in te kunnen wisselen voor Nan.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heeeeeeeerlijk gegeten. Alles was vers en warm.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwd goed en keurige bezorging mocht het iets tegen zitten brengen ze je keurig telefonisch op de hoogte

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er gaat vaker iets mis met de bestelling, dat iets ontbreekt. Elke keer waren we te lui om erachter aan gegaan, tot gisteren. Gisteren ontbrak een nan brood, direct gebeld, uitstekende service! Meteen excuses aangeboden via de telefoon en de nan (+1 extra voor het ongemak!) werd drie kwartier later alsnog) bezorgd. Bezorger bood ook zijn excuses aan, allemaal heel netjes geregeld. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle en vriendelijke service. Heerlijk eten met veel gratis extra's. Ik bestel heel graag keer op keer bij Namaskar.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service (bezorging binnen 30 min.) Heerlijk eten

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam supersnel! Heel fijn, maar mijn man was nog niet thuis doordat hij vertraging had, haha! Het eten zat goed ingepakt en was nog warm genoeg toen we eindelijk begonnen met eten. Het was weer lekker!

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten wel de kroepoek bij onze bestelling.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het eten was warm en lekker vers. Bezorging binnen een uur.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en makkelijk Indisch eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar 35 minuten te laat

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde lang, de 23e december (1h45m), dat was jammer. Curry (Al friazi oid) was zeer lekker maar een beetje te zout, en niet al te veel 'curry'. Veel vlees, dat wel ;-) Volgende keer weer Vindaloo.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer goed en mocht er eens een vertraging zijn bij de bezorging dan brengen ze je hiervan keurig op de hoogte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd,kwaliteit!

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt even voor je wat heb maar dan heb je ook wel wat ! Erg lekker. Meedenkend personeel is ook zeker een plus

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg om wat extra salade bij de bestelling en kreeg een bakje extra. Bedankt Namaskar!

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt altijd wat langer bij Namaskar, dus dat ben ik gewend. Deze keer duurde het nog wat langer dan verwacht (nl. 1,5 uur), maar ze hadden het vast druk. Het eten was nog warm, en overheerlijk! En dat is het belangrijkst. Bedankt!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd met leuke onverwachte verjaardags felicitatie.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging precies op tijd.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gemarineerde kip fijne bezorging

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heel erg teleurgesteld. Kijk altijd heel erg uit naar dit eten, want normaal gesproken heel erg tevreden. Deze keer gekozen voor de 2 persoonsrijsttafel, hoopte op een soort verrassingspakket met zoveel verschillende onderdelen, maar vond de soep en groentegerechten erg smakeloos, de gefrituurde gerechtjes waren lauw en dat smaakt dan toch niet erg lekker. Alleen de kip en lam waren warm genoeg en smaakvol. Echt een teleurstelling. Normaal is dit een enorme verwenpartij waar we 2 of 3 dagen van kunnen eten, nu hebben we geeneens zin om wat over is op te eten helaas. Mijn tip om voor zo'n rijsttafel toch nog eens goed in overweging te nemen welke gerechten je aanbied, ik vind het geen goede representatie van het smaakvolle eten dat ik gewend ben/was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Helaas duurde het bijna 2 uur voordat het eten kwam, wat niet handig is met kleine kinderen. Wij kregen bij levering het advies om niet op zondagavond te bestellen. Voortaan dus 's middags al bestellen of iets anders bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde zoals meestal

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 minuten een gloedhete en ontzettend lekkere Vindaloo aan de deur bezorgd. Ik blijf vaste klant.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heerlijk als altijd.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd. Ging ff iets mis maar is heel goed opgelost, bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extremely rude delivery guy. Food is the beat quality. Delivery can be hit and miss with regards to timing but generally pretty good This time the guy who delivered was impatient, surly and damn eight extremely rude..

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en snel bezorgd

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Bezorging is snel, het eten is warm en de kwaliteit is top.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder, wij eten hier heel vaak, maar dit keer heel weinig rijst en extreem zout! Het bakje met salade had letterlijk een mini bodem met sla. Wellicht was alles op?

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker Indiaas eten van goede kwaliteit. Ik ontvang altijd de juiste bestelling en bezorging is meestal binnen redelijke tijd.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer een waterachtige curry. Dit is niet wat ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een barst in het saladebakje waardoor het lekte. Ik kon kiezen welke gratis vriedrank kon ik hebben. Hierbij gewoon een vlesje water mag er ook zijn. Prima bezorging - precise op tijd. Kwalitatief goed eten.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compleet en tijdig, lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker maar 30 minuten Te laat

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is heerlijk, zoals telkens! Bezorging wel langzaam: het was weliswaar zondag, maar dan nog is 85 min. toch erg lang

Reactie van Namaskar:Bedankt voor de positieve woorden:) onze excuses voor de lange wachttijden die soms voorkomen. Vooral op een zondag kan het weleens voorkomen dat het bij ons in het restaurant vol zit en daarbovenop wij nog eens 60 bestellingen ontvangen om te bezorgen in 4 uur tijd. Dat kan soms zorgen voor totale chaos! Toch proberen wij voortdurend te verbeteren en hoop ik dat u de volgende keer binnen 45 minuten uw eten ontvangt. Gr. Namaskar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het druk is op de zaterdag maar 1,45 vindt ik toch net iets te lang. Bestel altijd de kip madras, hij was anders bereid dit keer, anders van smaak en donkerder. Beetje jammer, maar wel nog steeds lekker.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maybe the best Indian in Utrecht

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always, maybe a bit to much chicken :)

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (45 min.) en het eten was nog heerlijk warm en vers. Werkelijk genoten van de rijsttafel!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super qua portie en snelheid

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn gekruid, goede hoeveelheid.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren vaste klant bij Namaskar en kan deze tent alleen maar aanraden. Zoals ze zelf zeggen: de beste curryboer van Utrecht. Kwaliteit is altijd hoog. Bestelling was goed op tijd. Lang leve de Vindaloo Curry! ;-)

Reactie van Namaskar:Dag Daniel! Bedankt voor je leuke review :) tot de volgende curry, Gr. Namaskar