Beoordelingen van Namaskar Utrecht

Recente recensies

4.0
Lies
26 januari 2023

Bezorging was snel en eten was heerlijk!

Nijman
24 januari 2023

Heerlijk eten, en vriendelijke bezorgers

Hans Teklenburg
24 januari 2023

Ik ben een curry liefhebber en ik vond het super lekker! Dank je wel. Chicken Tikka Jal Frezi , Jeraa Aloo, Dal Tarka, :)

YK
24 januari 2023

De bak was goed gevuld ditmaal met ook veel stukjes kip en stevige saus. Perfect! Fijn dat alles in 1 plastic zak zat bij a afhalen en niet strak geknoopt zat, dan kan ik de tas hergebruiken.

Stefan
23 januari 2023

Bezorging duurde even maar dit werd duidelijk van tevoren aangegeven. Eten waren grote porties en zeer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
23 januari 2023

Om 16:50 besteld en om 20:00 pas kunnen eten. Het was ook vrij lauw. Derde keer achter elkaar dat dit gebeurt. Ben er klaar mee. Zonde want het eten is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
21 januari 2023
Johan
21 januari 2023

Bestelling kwam bijna een uur te laat. Maar wel erg lekker!

GK
19 januari 2023

Tasty lam manchurian. Tender meat and spicy. nice! Samosa was not so special. But curries very good. Thank you!

Ton van Klaveren
17 januari 2023

Heerlijk!

yo
16 januari 2023

Zoals altijd heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josetta
15 januari 2023

Alles wederom erg lekker. Graag wel weer Kheer bezorgen als dessert ipv de zoete bal. Ik heb t gemist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YK
15 januari 2023

Heerlijk eten, het is nèt wat te weinig (vooral de saus en kipstukjes). Fijn dat er zo goed rekening gehouden wordt met de opmerkingen bij mijn bestelling (geen sauskuipjes en alles graag in 1 plastic zak), dat scheelt voor het milieu. Wie weet zou het zelfs een idee zijn om mensen te laten aanvinken óf/welke saus ze willen? Dat geeft minder verspilling. Door de nietjes in de plastic tas en de stevige knoop, kan ik de tas helaas niet hergebruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wibbien
7 januari 2023

Altijd ontzettend goed!! Bestel al 22 jaar!

Martijn
6 januari 2023

Volgens mij is of de kok of de uitbater veranderd, want de kwaliteit is er sinds 2 maanden voor de volle 300% op vooruitgegaan

MFeitz
6 januari 2023

Alle geuren en smaken waren weer heerlijk zoals gewoonlijk. Ik haal hier erg graag lekker eten. Maar er waren deze keer wel wat hiaten in de levering. Een kip gerecht was vega geleverd. Daar was 1 persoon niet blij mee. De papadam waren èn maakten zwartgeblakerd, ze waren helemaal gebroken. Dat stop je toch gewoon niet meer in een zak? En dan heb je op een bestelling van 150€ een gratis drankje,.. wordt het niet meegeleverd. Dat geeft een rare nasmaak. Hierover mag u best contact opnemen.

Samantha
28 december 2022

We moesten een uur langer wachten op onze bestelling. Heel teleurstellend

van Kralingen
28 december 2022

uitstekend

Sofie
25 december 2022
Cees
18 december 2022

Overmacht enzo. Maar 2 uur wachten na de genoemde tijd is echt niet goed. Bestelling niet compleet. Uiteraard koud. Smaak prima maar in zijn geheel ervoor niet okay.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne R
18 december 2022

Altijd heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sadé
18 december 2022

Bezorging was te laat maar het eten was goed, net als altijd tevreden.

Amar
17 december 2022

De smaak van de bestelde gerechten was weer top. De smaken waren zoals het hoort. Minpunten zijn : - de bestelling was 2 uur van tevoren besteld en nog waren ze te laat en van de bezorger kon er geen goedenavond of vriendelijke groet vanaf. Eten werd afgegeven en dat was het. Als je toch wat later bent kan het in mijn ogen wat netter en beleefder afgegeven worden. - De mixed kebab viel ook tegen, niet qua smaak, maar wel de hoeveelheid. Als ik zie dat een sheekh kebab 3 grote stukken zijn en de mixed kebab 4 kleine stukken vlees, terwijl je hier meer voor betaald, dan vind ik dat wel karig. Conclusie voor nu is dat ondanks een paar minpunten Namaskar een van de beste Indiase restaurants van Utrecht is.

YK
17 december 2022

Heéérlijk eten, het bakje met kipfilet in de saus zou nog wat voller mogen, een iets groter portie. Bij de salade zaten nu standaard 3 verschillende bakjes saus, dat is wat 'too much'. Zou fijn zijn als je bij de bestelling kunt aanvinken óf (en zo ja, wèlke) saus je wilt. Ik heb ze nu alle 3 weggegooid, maar eigenlijk verkwistend. Verder zou ik de plastic zakjes graag hergebruiken vanuit millieu-oogpunt. Maar doordat ze zo stevig aan elkaar gebonden zitten (bijna niet open te krijgen zonder schaar) en de bon aan de pas geniet zit, is dat lastig.

Sandra
14 december 2022

Heeerlijk en snel!

Niki
10 december 2022
Sharon
10 december 2022

Bezorging op tijd. Eten super lekker

Richard
6 december 2022

Heerlijk!

Simon van Esch
5 december 2022

Was erg lekker. Duurde wel heel lang, eten was lauw, meerdere bakjes lekten en de bestelling was incompleet. Aardig dat er nog dingen nagestuurd werden, maar we waren om 21:10 uur pas klaar met eten. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
1 december 2022

Ietsje later dan verwacht, maar dat had alles te maken met het WK. En het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! 👍🏼

Lachchi
26 november 2022

Het eten was erg lekker. De nan was iets hard geworden maar was nog te doen. Ook de bezorger was mooi op tijd. We hebben genoten van het eten. Bedankt!

Reeta Ali
16 november 2022

Eten was op tijd bezorgd en heerlijk!

Hans
15 november 2022

Eten was veel later dan aangegeven, maar dat was niet zo'n punt. De smaak viel wel tegen in vergelijking met wat we gewend zijn. Niet direct een reden om hier snel weer te bestellen

RONALD Verstegen
14 november 2022
Neeltje
10 november 2022
Y.K.
9 november 2022

Heerlijk eten, voor de prijs zou het portie iets groter mogen. Qua milieubelasting zou het ook in 1 plastic zakje mogen. Ze zijn bovendien vaak zo dichtgeknoopt, dat je ze lastig los krijgt voor hergebruik, ook het nieten van de bon erop, maakt hergebruik lastiger.

Ton
6 november 2022

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyon
4 november 2022

Bestelling was een tikkie laat, maar weer heerlijk gegeten!

Giovanni Dammers
4 november 2022

Zoals altijd TOP!

Rohit
29 oktober 2022

Awesome food

Jorritsma
29 oktober 2022
Luuk
27 oktober 2022
Bhartie Mahabier
27 oktober 2022

Wij bestellen al heel lang Vandaag was het heel erg minder Allereerst alle verpakkingen zijn open gegaan tijdens het bezorgen en alles was doorgelekt Beiden naan verpakkingen waren nat. Rijst bak was open gesprongen Tandoori chicken was taai en niet vers Tandoori paneer was dit keer mer 1 stukje paprika? Onion bhadjie was doorweekt in de verpakkingen Enige wat goed was de filet. Dit zijn we niet gewend van jullie + het feit jullie waren niet telefonisch bereikbaar

Kazem Khazer
27 oktober 2022

Heerlijke eten en de bezorger was erg vriendelijk. Een fijne ervaring.

Y.K.
24 oktober 2022

Eten is lekker als altijd (Tandoori Malai Kababi Curry Kip), portie van de Tandoori (dus niet zozeer de gele rijst) zou nog iets groter mogen of in ieder geval wat meer kipstukjes. Het is nu vooral saus.

Sonja
23 oktober 2022

Heerlijk eten, aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
22 oktober 2022

Als wij iets te vieren hebben, dan bestellen we bij Namaskar. Gisteren was weer zo'n dag. Het was weer heerlijk!

Matthijs
21 oktober 2022

Vegetable bahji was niet geleverd. In plaats daarvoor kregen we een bakje groente. De hoofdgerecht curry's bevielen niet echt. Ik verwachte een diep kruidige smaak maar dat was helaas niet zo. Het bakje groente was uiteindelijk nog het lekkerst... De bestelling kwam 50 minuten later aan dan verwacht. We hadden om 18:30 de bestelling geplaatst en deze kwam pas om 20:45 aan!

Anoniem
19 oktober 2022

Het eten was niet heet en ook niet warm. Koud!!! Ik heb het zelf nog moeten opwarmen. Het bakje met salade dat was geen salade te noemen. Zat nog niet voor de helft vol! Heel jammer.

anna
17 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Dank je! Een tip: Het zou fijn zijn als jullie milieubewuste verpakkingen kunnen gebruiken, in plaats van plastic bakjes.

Famke
16 oktober 2022
Wim
15 oktober 2022

Het eten van Namaskar is heerlijk alhoewel de porties iets kleiner lijken te worden (prijs hetzelfde voor een paar scheppen minder ihkv bezuinigingen?). Bezorging onder de maat! Bijna een half uur na afgesproken tijd zonder enig excuus

Richard
8 oktober 2022

Heerlijk zoals altijd

Veerle
7 oktober 2022

Het eten was lekker maar als ik voor 4 uur 's middags een bestelling doorgeef om te laten bezorgen om half 6 snap ik niet hoe het kan dat jullie die een uur later pas bezorgen. Ik snap dat het druk kan zijn maar deze bestelling geef ik niet voor niks zo vroeg al door...

JW
5 oktober 2022

Aanrader ! Supertop curries. Zalig. Snel en warm bezorgd. Goed verpakt. Snelle aardige bezorger. Bedankt aan de koks! Heerlijk.

Dyon
2 oktober 2022

Heerlijk gegeten; bestelling is helaas alleen anderhalf uur later bezorgd dan aangegeven, nadat we hadden gebeld toen ze 3 kwartier te laat waren. Ze hadden het erg druk... Wel fijn dat we drankjes cadeau hebben gekregen :).

Patrick
1 oktober 2022
Paul
30 september 2022

Heerlijk. Maar ik ben niet anders gewend van Namaskar!

Anoniem
27 september 2022
Lara
24 september 2022

Heerlijk eten, duurde erg lang voor het er was. Maar het was het wachten waard

Krista
24 september 2022

Het eten is altijd goed, echt waar. Dit keer vond ik wel de champignons tegenvallen. Ik heb die eerder besteld en dan kreeg ik ook echt champignons. Nu was het bakje erg karig gevuld en het meeste was paprika! Dus er waren wel champignons maar erg weinig. Als ik champignons bestel wil ik ook graag champignons en niet bijna alleen paprika. Dus zowel de inhoud als de hoeveelheid vond ik echt tegenvallen.

Monique
21 september 2022

1 gerecht was helemaal top, andere tandoori tikka massala was de saus beetje waterig, smaak verder prima

Suzan
21 september 2022

Eten was heerlijk!! Bezorging duurde wel erg lang waardoor het erg afgekoeld was.

Huib
20 september 2022
Saskia
19 september 2022

Het was erg lekker en t eten werd goed beoordeeld door mijn familie .

Anoniem
19 september 2022

Zelden malse stukken kipfilet bij jullie gehad. Het eten was heerlijk! Voor de zondag nog best op tijd bezorgd. Ongeveer 10 minuten later, voor mij geen probleem .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
18 september 2022

Relatief lange bezorgtijd maar wel binnen 1.5 uur die vooraf werd aangegeven. Smaak goed maar helaas niet zo warm meer. Verkeerde dessert geleverd bij de rijsttafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
11 september 2022

Eten was heerlijk zoals gebruikelijk. Bezorger was op tijd!

Ton
10 september 2022

Het was weer heerlijk!

Nanni
5 september 2022

Heerlijke smaken, vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theresa
4 september 2022
Patrick
29 augustus 2022
Angela
28 augustus 2022

De bezorging werd door een enthousiaste bezorger op tijd bezorgd en het eten was heerlijk, net als wanneer je in het restaurant eet! Bedankt, we hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sadé
26 augustus 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Nieuwe gerechten van de kaart geprobeerd, lekker romige zoete curry. Een aanrader!

Marchien Smith
22 augustus 2022
Paul
19 augustus 2022

Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk

Giovanni Dammers
19 augustus 2022

Toppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Piet
19 augustus 2022

Eten was te laat en smaak was te zoet voor een curry

Jeroen Kummer
14 augustus 2022
RONALD Verstegen
13 augustus 2022
Van Alphen
7 augustus 2022

Heerlijk gegeten en ben blij dat ik extra saus kan bestellen. Tot de volgende keer 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van Klaveren
2 augustus 2022

Het was weer genieten!

Marlieke
31 juli 2022

We bestellen graag bij namaskar maar zijn dit keer niet geheel tevreden. De bestelling duurde maar liefst 1,5u tot bezorging, de onion bahjee was ontzettend zout, er zat weinig kip bij de tikka massala (andere keren veel meer), naan en papadum waren taai en het blikje cola dat erbij zat was niet light (zoals besteld) en over de datum, met een bedorven smaak. Zo’n cola hebben we de vorige keer ook al ontvangen. Erg jammer. De saag en rijst waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jana Smirnova
29 juli 2022

De bestelling ging goed, binnen drie kwartier stond het eten op tafel. Het systeem dat je geïnformeerd wordt over de status van je bestelling is zeer prettig. De porties (ik had 1 rijsttafel tali voor 1 persoon) zijn groot. Het enige minpunt is het hoofdgerecht: lam achari was het zoet, en er zat meer ananas in dan lam (4 kleine stukjes). Een teleurstelling.

Penelope
27 juli 2022

Voor de 1e keer laten bezorgen. Bestelling was compleet en werd warm en op afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Giovanni Dammers
22 juli 2022

Smaakte weer top! ga zo door :-)

Chantal Tukker
22 juli 2022

Het was weer heerlijk! Altijd goed, veel vegetarische gerechten! 👏

Anoniem
22 juli 2022
M
20 juli 2022

Lekker lekker lekker!

Suzan
20 juli 2022

Het eten was weer verrukkelijk en dan ook nog thuisbezorgd ondanks de hitte van vandaag. Dank jullie wel!

Daniël
19 juli 2022

Eten was volledig smakeloos; een enorm contrast met hoe het normaal is. De Rogan Josh leek niets meer dan wat gepureerde tomaten met wat lamsvlees, enige smaak ontbrak. Ook de mushroom bhaji had geen smaak. Erg jammer, temeer omdat het altijd gesmaakt heeft tot op heden.

Patrick
12 juli 2022
cholle bhatura
9 juli 2022

i've been ordering from namaskar for years. enough said

Reactie van Namaskar

Thank you for these words even after receiving your order delayed today. See you next time!

Curry
4 juli 2022

Wij waren net te laat thuis voor de bezorger. Hij belde op om te vragen waar we waren en heeft toen het eten op onze aanwijzing aan de deur gehangen. Dus toen we thuiskwamen konden we meteen aan tafel. Bedankt bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maddy
2 juli 2022

Zoals altijd topkwaliteit eten. Voortreffelijk! Beste van de stad 😍

anoniem
2 juli 2022
RONALD Verstegen
2 juli 2022
Richard
1 juli 2022

Heerlijk zoals altijd

Kees
27 juni 2022

Heerlijk eten!

Geert Mulder
27 juni 2022

Het eten was prima, maar werd ruim een half uur later bezorgd dan in de e-mail werd aangegeven. Daarnaast had ik aangegeven geen gratis drankje te willen ontvangen maar deze werd toch bijgeleverd. Geklungel met de bezorger bij het afrekenen. Dit alles ben ik niet gewend bij Namaskar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
26 juni 2022

Het eten was super lekker en de service super goed. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sadé
20 juni 2022

Eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyon Keupink
19 juni 2022

Weer heerlijk gegeten, jammer dat de bezorging wat lang duurde maar da’s niet zo gek op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
17 juni 2022

heerlijke Indiase tikha massala, perfect voor een warme avond.

Theresa
16 juni 2022
Vale
13 juni 2022

Heerlijke eten!!

Harmen Greven
11 juni 2022

Namaskar is India zoals het hoort en dan in flinke hoeveelheden. Spicy Zo goed!

Jacco
9 juni 2022
Sabar
8 juni 2022

Ik bestel altijd graag bij jullie, maar de rijst vandaag was helaas niet te eten. Kreeg smakeloos plakrijst.

S DADI
7 juni 2022

We ordered for Paneer Makhani and delivered shahi paneer, Naan's are not good it's not Indian Naan. Delivery within Utrecht 3 KM radius took 90 mins

Wisse van der mee
7 juni 2022

altijd heerlijk

Tijn
3 juni 2022

Heerlijk en genoeg eten en snel bezorgd.

Sabrina
2 juni 2022

Eten was lekker zoals altijd minpuntje is dat ik een verbrande naan kreeg, jammer vandaar 1 ster minder

Ton van Klaveren
2 juni 2022

Het was weer heerlijk. En lekker op tijd!

Marlous
1 juni 2022
Coriene
1 juni 2022

Voor de eerste keer bij Namaskar besteld. Het was erg lekker en prima bezorging. Gaan we zeker vaker doen!

Sadé
30 mei 2022

Lekker eten en bezorging netjes op tijd

Reda Mansouri
30 mei 2022

Delivery never arrived!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Else
29 mei 2022

Om 19:15 eten besteld, de hele avond gewacht maar niks gekregen. 20x gebeld maar ze zijn totaal onbereikbaar. Erg vervelend en jammer, want heb er eerder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Hendriks
29 mei 2022

Ik ben zeer ontevreden: mijn bestelling is nooit geleverd!! Na 3 kwartier na de afgesproken tijd probeerde ik maar eens te bellen maar geen gehoor. Dus: wel betaald, geen eten gekregen en alsnog naar de supermarkt om 2 diepvriespizza's te halen. Hoe kan dit zo gegaan zijn??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mimi
29 mei 2022

Hebt genoten Was heerlijk super lekker

Chris
27 mei 2022

Bestel hier vaker en het eten was weer goed. Enige is dat er nog botjes in de kip kunnen zitten. Goed om daar op te letten. Helaas zat de papadam er niet bij. Voor nu hebben we dat laten zitten. Bezorging zou 1,5 uur duren, maar was er al na 35 min, dus top. Goed dat we tussendoor niet weg waren. Kreeg wel pas na 1,5 uur een melding dat de bezorging er aan kwam, dus dat ging niet goed.

Iris
26 mei 2022

Heel veel en smaakvol eten. Wij zijn fan!

Erik
24 mei 2022

Heerlijk gegeten

Teun
24 mei 2022

Wij hadden de Soy Chunk Curry en Paneer Makhani; allenbei enorme aanraders, passen ook erg goed bij elkaar. De Samosas waren ook heel erg lekker! Voor de rest was het personeel heel aardig bij afhalen en was het precies klaar op de aangegeven tijd.

Bart
20 mei 2022
Ram
11 mei 2022
Marlieke
10 mei 2022
M&S
9 mei 2022

Viel enorm tegen (weer). Er zit enorm qei ig snaak aan de (bij) gerechten. En ook weer een salade (nu zelfs ook zonder dressing) vergeten. Zeker geen aanrader. Dan ook besloten om hier niet meer te bestellen.

Sadé
8 mei 2022

Super lekker eten. Netjes op tijd bezorgd. Was een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winnifred
7 mei 2022
Anoniem
5 mei 2022
Ron Verstegen
1 mei 2022
David
24 april 2022

Snel en zeer smakelijk. Zou de bezorger graag een tip willen geven, dat kon alleen niet digitaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
23 april 2022
Sofie
21 april 2022

Altijd heeeeel erg lekkere curry’s! Alleen jammer dat er maar 7 hotwings in het bakje zaten voor €16 :(.

anoniem
19 april 2022
Mandar K
17 april 2022

Er was geen hoofdgerecht. Alle gerechten waren klein.

Theresa
11 april 2022
Maria
10 april 2022

De bezoegrijd was niet accuraat. Ze zijn doorgaans veel sneller.

Y.
7 april 2022

Bestelling was te laat, maar ik werd er keurig over gebeld. Wel wat weinig kopstukken, de bak was half gevuld. Het eten is altijd eeg lekker! Wel jammer dat de plastic tasjes zo stevig en ingewikkeld geknoopt worden, waardoor ik ze altijd moet open knippen en niet kan hergebruiken. Zonde voor het milieu want het zijn stevige tasjes.

J
3 april 2022

Heerlijk eten en waar voor je geld. Je besteld voor 2 personen en je kan er 3 avonden van eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
2 april 2022

Het eten is heerlijk. Ik hou alleen echt niet van koriander en heb gisteren de groenteballetjes gegeten, daar zat het in ondanks dat het niet in de beschrijving stond. Daardoor minder van mijn eten kunnen genieten.

Hilda
29 maart 2022

Heerlijk eten. Bezorging is snel en vriendelijk. En als je via de site bestelt krijg je een gratis drankje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard van der Vlist
29 maart 2022

Snelle en correcte afhandeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
29 maart 2022

Lekker als altijd!

Rania
26 maart 2022

Besteld om 19.55, verwachte bezorgtijd 21.25. Hellaas was het eten er nog niet dus besloot ik even te bellen. Echter geen gehoor na meerdere malen te bellen. Gezien het restaurant 22.00 zou sluiten volgens hun site heb ik een bezorger van ons die kant op gestuurd om te vragen of het eten nog zou komen. Hij heeft het meegenomen, naan was hard en koud, eten maar weggegooid. Jammer gezien wij vaker bij jullie bestellen. Vooral vervelend dat de telefoon niet opgenomen word en ik me eten eigenlijk nieteens bezorgd heb gekregen

Syl
23 maart 2022

Het was heerlijk. Sausen waren vers gemaakt en vond alles beter klaar gemaakt dan n paar maanden geleden.

Lotte Groen
21 maart 2022

Heerlijk en veel! heel aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
20 maart 2022
anoniem
20 maart 2022
Reinier
20 maart 2022

Zoveel lekkerder dan het eten van IK.

Paul
20 maart 2022

Ietsje later dan verwacht, maar zolas altijd weer heerlijk gegeten

Willie
20 maart 2022

Het duurde wel anderhalf uur voor de bestelling kwam, veel te lang. Het eten was oké maar niet geweldig

Anoniem
13 maart 2022
Anoniem
10 maart 2022

Mijn lievelings!!! Chicken makhani en Malai kupta!

Rina
9 maart 2022

Vandaag ook de vega soep geprobeerd.

Anoniem
8 maart 2022
Rikje Maria Ruiter
7 maart 2022

Het is zoals altijd...... Eten van de hoogste kwaliteit.....! Met veel Zorg en Liefde toebereid!

Marta
5 maart 2022

Super! We always love it, thanks! And generous portions!

Bart Jan
28 februari 2022

Helaas bijna 2 uur moeten wachten tot het eten bezorgd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ada
26 februari 2022
Anoniem
23 februari 2022
L
22 februari 2022

Bezorgtijd was erg lang maar begrijpelijk in het weekend en met slecht weer. In een van de kipgerechten zat echter rauwe kip wat teleurstellend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB van den Berg
19 februari 2022

De bezorger was een half uur te laat, twee uur nadat we bestelden. Pas nadat ik zei dat ie erg laat was gaf hij aan dat het erg druk was en in een file zat. Erg onwaarschijnlijk allemaal, zo in de stad zaterdagavond.

Carlijn
16 februari 2022
Fedde
15 februari 2022

Wij bestellen de ik al ruim 10jaar bij Namaskar. Zo goed als tijd naar volle tevredenheid, soms is perfect soms is het goed en heel zelden matig. Uiteraard in al deze jaren veranderen dingen, zijn er goede tijden en slechte tijden. De meegeleverde salade is voor mij altijd een kenmerk hoe het gaat… vaak hebben wij grappen gemaakt over de groene olijf bij de curry, maar vandaag miste ik deze toch wel. Mag ik jullie adviseren om de salade gewoon te laten vallen als dit op dit moment het beste is wat jullie kunnen me leveren. Gewoon niet meer vragen, het is goed zo. De curry’s zijn als vanouds geweldig, geen komkommertje met wat wortel nodig. Ik blijf bij jullie bestellen maar denk nu twee keer om het gratis boxje salade aan te klikken. Dank en tot de volgende keer.

Krista
14 februari 2022

Het eten kwam pas 2 uur nadat ik besteld had en 45min na de door mij opgegeven tijd (30 minuten na de tijd die als verwachte bezorgtijd werd aangegeven). Lang gewacht dus! Helaas was alles ook koud geworden. Ik vond de bakjes niet zo riant vol zitten als anders. Voor die prijs wil ik toch wel een goede volle bak eten krijgen. Het eten smaakte zoals altijd goed. De bezorger was vriendelijk en belde me netjes zoals ik gevraagd had omdat de deurbel het niet doet. Altijd een leuke actie van dat gratis drankje. Alles bij elkaar voldoende, maar vandaag geen perfecte ervaring vanwege een paar minpunten.

M
14 februari 2022

Lekker eten en het eten kwam op het tijdstip dat door hen was aangegeven!

Cameron
14 februari 2022

We have been supporting Namaskar for years and been happy with the quality of the food. Sometimes it varies but overall it's been good. The delivery times have always been an issue and it's frustrating not knowing when your food will arrive. On this occasion the food was very bland, not up to the usual standard. Even the rice was overcooked. In addition it took 2 hours to arrive and was 1 hour later than we scheduled. We ordered early to make sure Namaskar had plenty of time to get close to our scheduled time. Disappointing on the food and delivery front.

Hestee
7 februari 2022

Heerlijk eten, rijk van smaak en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loet Kuipers
5 februari 2022

Bestelling kwam een uur later binnen dan verwacht. Op zich verder correct

Sarina Riet
5 februari 2022

Eten was heerlijk, maar had ruim van te voren voor een specifieke bezorgtijd gekozen (en deze was per mail bevestigd) en toch werd het meer dan een half uur te vroeg bezorgd. Was maar net op tijd thuis.

De jongh
5 februari 2022

Superlekker. Vegetarische rijsttafel is een aanrader. Voor ons zijn al die minisausjes bij de papadum een beetje teveel, die gaan nooit op en ik zou wel de optie van zilvervliesrijst willen. Maar ik ga sowieso nog heel vaak bestellen, want heerlijk gegeten!

Janneke Heetvelt
4 februari 2022

Heerlijk eten en goed op tijd bezorgd, wat voor onze groep belangrijk was, aanrader!

Patrick
3 februari 2022
Rikje Maria Ruiter
1 februari 2022
Mieke
30 januari 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Satish
29 januari 2022

Eten is perfect! En heerlijk

Hans Post
29 januari 2022

Bij de bestelling aangegeven dat wij die dag ons 10-jarig huwelijk vierden. Dit ter verklaring voor het bestellen van een gerecht uit het restaurant dat niet op de online kaart stond. Bij de bezorging zat een fles wijn. Wat attent! Het eten was weer heerlijk.

Paul
28 januari 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

S
26 januari 2022
Lisa
24 januari 2022

Wij hebben hier al zo’n tiental keren besteld, het blijft de beste Indiase restaurant in Utrecht en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
22 januari 2022

Omdat de bezorging een half uurtje te vroeg was konden we eerder beginnen aan het heerlijke eten! Echt genoten van de smaak van de Indiaase gerechten.

Milou
22 januari 2022

Ik kom hier al zolang meer dan 20 jaar mijn favo indisch restaurant

Bob Barlag/Alexander Wentzel
19 januari 2022

Ons favoriete Indiase restaurant! Dit was de 5e keer dat we er bestelde. Eten was zoals altijd mega lekker en bezorging was deze keer erg snel (40m)! Meneer aan de telefoon en bezorger was super vriendelijk.

Marijke Boot
15 januari 2022
Patrick
15 januari 2022
Wieb
15 januari 2022

Altijd goed!!

Julia
15 januari 2022

Heerlijk eten, communicatie heel fijn, 10/10!

Esther
14 januari 2022

Het eten was weer heerlijk. Ik weet dat het druk kan zijn in het weekend, maar 2,5 uur vindt ik echt veel te lang om te wachten. Als ik dat had geweten had ik doordeweeks een keer besteld. Jullie site gaf aan 1,5 uur wachttijd en om er dan nog een uur aan te plakken vindt ik niet oke. Neem mijn bestelling dan niet aan of meld dat het heel erg druk is. Ik heb gebeld waar het bleef en of mijn eten nog kwam, werd vriendelijk te woord gestaan. Bezorger was vriendelijk.

Suzan
11 januari 2022

Zoals altijd top. Fijn dat de vegetarische gerechten ook zo heerlijk zijn. En vriendelijke bezorger.

Jo
8 januari 2022

Heerlijk

RONALD Verstegen
6 januari 2022

Een standaard hoge kwaliteit, elke keer weer. Ook nu dus. Heerlijk gegeten en mijn bezoek was onder de indruk van deze heerlijke maaltijd!

Anoniem
4 januari 2022
Casper
3 januari 2022
Bart
1 januari 2021
Ton van Klaveren
1 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Hans
31 december 2021

prima service en top kwaliteit

Simon van Esch
30 december 2021

In één woord: heerlijk!

Arjen
30 december 2021

Bezorging duurde helaas bijna twee uur. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik daarnaar informeerde. Het eten was lekker maar - ongetwijfeld door de lange bezorgtijd - lauw geworden.

Rune
28 december 2021

Het eten was perfect en de service goed, heel erg bedankt!

JS
28 december 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging was zeer laat en eten was niet helemaal warm. Bestelling gedaan om 16.00 met bezorgtijd om 17.45. eten kwam pas na 18.30, dat vind ik niet ok als je de bestelling al om 16.00 uur hebt gekregen.

C van beek
28 december 2021

Goede smaak en kwaliteit van het eten. Voor smaak liefhebbers zeker een aanrader!

Ram
23 december 2021

Waardeloos

YK
22 december 2021

Héérlijk eten! Bezorging was wel bijna 2 uur na bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling zou ik eigenlijk graag voor het bevestigen de verwachte bezorgtijd zien (nu koos ik zo snel mogelijk, maar rekende ik om 6 uur niet erop dat ik pas rond 8 uur zou eten). iDeal-betaling zou ik geen €0,25 voor rekenen, zeker niet in coronatijd.

Marleen
20 december 2021
Fauzia
20 december 2021

Eten was echt super lekker. We hebben enorm van genoten. Hartelijk dank

Marleen
20 december 2021
Lisa
20 december 2021

Altijd weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
17 december 2021
Richard
16 december 2021

Heerlijk! Elke keer weer een feest

Hans de Maar
13 december 2021
henk westbroek
13 december 2021

Het duurde langer dan gebruikelijk, was kouder dan gebruikelijk maar nog steeds erg lekker. Prima Indiaas restaurant.

Brenda
13 december 2021

Bezorging was op de afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Versteeg
10 december 2021

Ongelooflijk lekker! En mooi op tijd bezorgd. Blij dat dit restaurant naar ons komt, zolang wij niet naar het restaurant kunnen

henk@henkwestbroek.nl
10 december 2021
Jim R. Tewarie
7 december 2021

Top kwaliteit. Vegetarisch eten.

Andrea
5 december 2021
Maggie
5 december 2021

Eten was lauw en alles smaakte hetzelfde. Erg jammer. In de zaak hebben we lekkerder gegeten. Was dus een beetje teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adel
5 december 2021

Erg lekker en goede grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen Greven
5 december 2021

Fantastisch. Indiaas zoals de keuken bedoeld is. Let dus op dat heet ook heet is ^_^ Je krijgt alleen veel meer dan je normaal zou krijgen in een restaurant

Devi
4 december 2021

Super lekker

Chris
3 december 2021

Niet zo goed als altijd. Het eten was koud toen het bezorgd werd en de naam was taai. Daarnaast 1,5 uur op deze bezorging moeten wachten wat pas duidelijk was na bestelling. Nu 2e keer mindere ervaring op rij. Jammer!

kanchan
29 november 2021

8 x mix gril besteld, 8 x in de prullenbak. echte en teleurstelling, 1 keer nooit meer

Onno
28 november 2021
Ton van Klaveren
26 november 2021

Het was weer verrukkelijk!

Bastiaan
21 november 2021
A
20 november 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging meer dan een half uur te laat. Maar na de uitleg begreep ik waarom. Misschien de volgende keer als dit gebeurt fijn om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Mendel
19 november 2021

Bezorging Ruim een uur later dan aangegeven zonder daar over te communiceren . Dat is dus duidelijk een verbeterpunt. Niet duidelijk wat wat is en wat waar bijhoort

Anoniem
16 november 2021

Alles was heel lekker. Bedankt voor de service!

Ton van Klaveren
13 november 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn
12 november 2021

3u gewacht…

Vgeen
6 november 2021

Later dan afgesproken.

Paul Versteeg
6 november 2021

Ongelooflijk lekkere vegetarische rijsttafel! Daarbij al vroeg in de middag besteld en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Aanrader 👍🏼

Dyon
6 november 2021

Weer heerlijk gegeten, dank!!! :)

noor
5 november 2021

Er zat een stukje folie in t bakje van de chicken tikka en ook bot nog in de kip, ook geen salade erbij gekregen. bezorging duurde 70 min.

Gast
2 november 2021

Bellen naar de klant dat de bestelling 45 minuten later komt is handiger dan het maar op zijn beloop laten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
2 november 2021

Vlot bezorgd en ontzettend lekker eten! Wederom top.

Henriette
1 november 2021

Wij bestellen heel vaak bij Namaskar. Maar de bezorging... we hebben letterlijk 2,5 uur moeten wachten in plaats van de toegezegde 1 tot 1,5 uur, wat al lang was. Het eten was inmiddels lauw toen het aankwam. Vandaar de vier sterren in plaats van vijf, want het eten is daar zoals altijd voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
31 oktober 2021

Helaas, vanavond ging het mis. Eten een uur later bezorgd dan geland. Besteld om 17:15 en pas om 20 uur eten gekregen dat ook niet hellemaal warm meer was. Al lang goede ervaringen met namaskar, maar vanavond even niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
31 oktober 2021

Het was weer lekkerrrrrrr!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
31 oktober 2021

Dit was de lekkerste maaltijd, en veel ook, die ik ooit voor deze prijs heb gekregen. Hartelijk dank!

Eva
30 oktober 2021
Brenda
29 oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Klever M.J.
26 oktober 2021
Steffan
26 oktober 2021

De Rogan Josh was heel heet en de kip in de Tandoori was behoorlijk droog. We hebben wel eens beter van Namaskar gehad en bestellen ook zeker wel weer een keer.

M faqi Ali
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Meer
24 oktober 2021

Het eten was ok maar niet bijzonder en helaas lauw. Ook was de naan niet vers, leek me meer van de dag ervoor.

Lineke
24 oktober 2021

Heerlijk eten, het wachten waard. Maar een uur is wel lang.

Ton van Klaveren
23 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
23 oktober 2021
Ouiam
22 oktober 2021

Super vers en lekker. Het eten was warm bij aankomst en de bezorger was vriendelijk. De hotwings waren echt hot. Als je van pittig houdt, raad ik ze zeker aan.

Mirjam
19 oktober 2021

Lekker eten, stond op tijd klaar.

Jeanne
15 oktober 2021

Keurig op tijd. Heerlijke gerechten.

Richard
10 oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd

Peter
8 oktober 2021

Flexible approach (instead of pickup ask for delivery after the order was placed) and very tasty food.

Rina
6 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Neem altijd het veg menu voor 1 persoon. Met 1 extra naan kan je er bijna 3 dagen van eten!

Martens
5 oktober 2021

De bezorger was snel en heel vriendelijk

Gvdberg
4 oktober 2021

goed eten en goede bezorging.

Dyon Keupink
4 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Eline
1 oktober 2021

Bezorging duurde zonder bericht 2 uur, wel met excuses van de bezorger. Eten smakelijk, helaas zelf wel op moeten warmen.

A
29 september 2021

Duurde heel lang, zeker 30 minuten later dan beloofd waardoor het eten koud was. Naan was helemaal zwart.

Caro
27 september 2021

Bezorging was netjes op tijd, eten was lekker. Jammer dat de naan al koud was...

Karuna
26 september 2021

Super lekker!

Benjamin
14 september 2021

De kaas naan zat helemaal geen kas op. En de boter kip was niet warm maar lauw en kwa smaak viel het erg tegen. En de gratis cola erbij die was warm dus daar had ik ook niks aan.

Patrick Greve