Beoordelingen van Namaskar Utrecht

Recente recensies

4.0
Nicoline
20 juni 2021

Eten is prima, bezorgtijd was wel lang. Na bestellen kreeg ik mail, eten zou na 1u en 20 min komen. Dat vond ik al lang, maar ja, toen had ik al besteld. Maar het kwam nóg een half uur later. Ik vind dat zo’n lange bezorgtijd vóóraf aangekondigd moet worden, en bij zo veel vertraging mag je ook wel een compensatie geven (korting volgende keer?) of misschien zelfs de optie om te annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bashar Shaat
20 juni 2021

Top service en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Post
20 juni 2021
Peter
15 juni 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chai
14 juni 2021

ik heb niet lang moeten wachten op mijn eten.

Adriaan
12 juni 2021

Uitstekende vegetarische curry met nan. Was iets aan de late kant, maar het eten maakte het helemaal goed

Dom
5 juni 2021

Awesome as always.

Ton van Klaveren
30 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ve
29 mei 2021
Katja Goes
28 mei 2021

De smaken zijn altijd heerlijk! Wat wel jammer is dat de naam altijd te hard gebakken is. Dit keer zat er in mijn kipgerecht maar 6 kleine stukjes kip en de rest alléén maar saus. Ondanks alles toch voor herhaling!

Willem
28 mei 2021

De hoeveelheden waren voor de currygerechten de helft van normaal. En we hebben de gerechten al heel vaak besteld, maar dit nog nooit meegemaakt. Wel heel veel saus, maar weinig lam en kip. De smaken waren wel zoals altijd prima.

Suzan
27 mei 2021

Binnen een halfuurtje bezorgd, en heerlijk eten. Van de eerste geuren krijg je al trek.

Y.K.
26 mei 2021

Heerlijk eten, aanrader! De bezorger was hele vriendelijke/aardige jongeman, maar de plastic zakken met eten roken ontzettend naar sigarettenrook, vermoedelijk omdat hij of de man met wie hij in de auto bezorgde, in de auto rookte. Dat was niet zo fris, de geur was ook in het papier en plastic saladebakje getrokken. Verder alles perfect.

Liesbeth
25 mei 2021

Kwartiertje later dan besteld is prima voor vrijdagavond, eten was zoals altijd weer heerlijk

Sophie
25 mei 2021

Eten was heerlijk! Menu voor 1 persoon is ruim en lekker divers! Bezorging duurde lang (van tijd tot bestellen tot aan levering ongeveer 1 uur en 45 minuten)

jaap Zwart
25 mei 2021

correcte bezorging op tijd. de maaltijd was heerlijk en warm

Laura
24 mei 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Het viel wel op dat er weinig vulling in de curry’s zat. Te weinig kip in de masala, te weinig aardappel in de jeera aloo, te weinig paneer in de saag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dom
22 mei 2021

Best Indian Restaurant in Town. Always delicious and spicy means spicy. LOVE IT

Michèle
22 mei 2021

Het is de 2e keer deze week dat ik Namaskar eet!! Dat zegt genoeg ;)

Albert
20 mei 2021

Heerlijk eten!

Mariola
20 mei 2021
Britt
18 mei 2021

Echt overheerlijk gegeten! Veel eten voor je geld en het liefst zou ik hier elke dag wel bestellen;)

Karin
16 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten. We hadden het menu voor 2 personen, waar we 2 dagen van aten, echt een aanrader! Lekker gevarieerd en echt Indiaas.

Rina
16 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Steffan
14 mei 2021

Heerlijke tandoori kip en madras curry gegeten, en vlot bezorgd.

Saskia
13 mei 2021

Een aanrader. Heerlijk gegeten. Alles goed bevallen. Tot de volgende keer.

Linda
11 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Gertrude
10 mei 2021

snel bezorgd, erg lekker! Alleen onhandig dat we eerst via de site namaskar-utrecht wilden bestellen en dat dit niet de juiste site blijkt te zijn. Dat is erg verwarrend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
8 mei 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Bezorging was top, binnen 45 minuten bezorgd.

Ton
7 mei 2021

Was weer uitstekend!👍

M. Smith
7 mei 2021

Héérlijk 'uit eten thuis' in Corona tijd. Bezorging was op tijd. We hebben er erg van genoten, eten was erg lekker, heel goed van smaak!

Anoniem
6 mei 2021

Meestal is de kwaliteit oké maar vandaag was het niet normaal (minder zout en specerijen) :-(

Tamara
6 mei 2021

Normaal is de kwaliteit perfect maar vandaag was de naan droog en de sausjes van de pandam waren anders en bakje groentes was een beetje koud. Wel weer de super snelle levering en de andere gerechten waren heerlijk.

Max
5 mei 2021

Goede prijs/kwaliteit. Bezorging precies op aangegeven tijd (het mailtje dat de bezorger onderweg was, was ook fijn). Zeer tevreden!

Jasper
2 mei 2021

Erg heerlijk vegetarisch gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
2 mei 2021

Hoeveelheid vlees in de gerechten was kleiner dan als je in t restaurant krijgt. Daarom vond ik t iets aan de te dure kant. Maar verder was alles erg lekker! Dus dat maakt t weer goed!

de Jonge
28 april 2021

Heerlijk eten, zoals altijd! Bezorging ook vriendelijk en snel.

Pedro
28 april 2021

Tasty food, fast service. Totally recommended.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Post
26 april 2021

Elke keer weer heerlijk!

Dyon
26 april 2021

Was weer heerlijk! Bestelling erg snel bezorgd ook :)

Patrick
20 april 2021
Timo
19 april 2021
Sumeet
18 april 2021

Top, top, top en nog eens top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nora
17 april 2021

We bestellen al meer dan tien jaar bij Namaskar, en dit is ronduit de beste Indier in Utrecht. Wederom super lekker gegeten, Goed op smaak, snel aangekomen en goed warm. Bedankt weer!

Steffan
17 april 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, geen probeem dus. Eten heerlijk! Houden zo!

Smullers
15 april 2021

Heerlijk gegeten!!

Tim
12 april 2021

Super lekker eten zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josefien
11 april 2021

Wij hebben (zoals altijd bij Namaskar) erg lekker gegeten! We wilden het eten ophalen vanwege tijdgebrek maar werden gebeld dat het eten zonder tijdverlies ook gebracht kon worden. Zeer attent en het eten is echt een aanrader!

Jo
11 april 2021

Veel te laat bezorgd, het eten was koud en smakeloos. Bezorging was niet compleet en moest nageleverd worden. Eerder ook enkele keren een dergelijke ervaring meegemaakt. Dit was voor ons wel de laatste keer Namaskar helaas.

Kenneth
10 april 2021

Wat hebben we heerlijk gegeten gisteren! We bestelden samosas, nan broden en een twee persoonsvegetarisch menu. We kregen een heel divers palet aan heerlijkheden. Alles smaakte perfect en overvloedig. Zeer aan te bevelen. En het mooiste was, dat we toch in Bunnik van de bezorging konden genieten aangezien we in de Uithof afspraken, waar ik naar toe was gefietst om het eten op te halen! Aanrader! हर मुस्कुराहट आप बाहर भेजते हैं फिर से आपके पास लौटता है

Tamara
7 april 2021

Wederom een heerlijke maaltijd met zulke heerlijke en diverse smaken en volgens verwachting geleverd.

Joris
7 april 2021

Erg lekker, veel en optijd! Aanrader!

Jeroen
6 april 2021

Bestelling was vertraagd maar daar werd netjes over gebeld. Compliment daarvoor. Eten was zoals altijd goed van smaak. Enig minpuntje: voorgerecht mixed kabab was helaas koud. De rest was wel goed warm.

Inge
5 april 2021
Ekaterina
5 april 2021

Thank you for delivery, super tasty, exceed expectations! Will come back again to order

Peter Pothoven
5 april 2021

We kennen dit restaurant al 20 jaar en altijd goed. Na de verhuizing 14 jaar niet meer gedaan. Nu wel weer en wederom zeer goed. Deze mensen weten wat service, een goede prijs en super lekker eten is. Bravo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
5 april 2021

Precies op tijd, goede temperatuur en heerlihk6

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asha
4 april 2021

Het eten werd ruim op tijd bezorgd. Wij hebben weer heerlijk ervan genoten en de porties waren zoals altijd groot en erg lekker. Ook goed qua temperatuur. Tot snel!! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
2 april 2021

Het eten was lekker zoals altijd, goeie nieuwe verpakking voor de nan, helpt echt. Wel jammer dat de curry koud was. De nan was wel heet. Perfect in orde verder.

Jamila
29 maart 2021

Er zat geen salade bij, had dit wel aangevinkt bij bestelling. Het was ook niet echt meer warm terwijl afstand heel kort is, moest het opwarmen. Bezorging was binnen een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jona
29 maart 2021

wij hadden besteld met gewenste leverdatum om 18:00 U het eten kwam iets later (18:50) maar dat was het enige min punt. het lambsvlees was lekker ( met een goeie pittige smaak) de kip was heel mals en de paneer was heerlijk. Ik heb voor het eerst de oker esteld en die was ook goed.

Hester
28 maart 2021

Namaskar vind ik een van de lekkerste restaurants van Utrecht met een prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
28 maart 2021
Igor
28 maart 2021
Y.
28 maart 2021
Arjen
27 maart 2021
JG te Utrecht
27 maart 2021

duurde beetje lang , 1.30 uur :-(

Ron
27 maart 2021

Top zoals gebruikelijk

Arjen
26 maart 2021

Erg lekkere en gevarieerde Indiase ‘rijsttafel’!

Linda
25 maart 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht. Eten was heerlijk en snel bezorgd door eigen bezorgservice .

Didi
22 maart 2021
Sofie
22 maart 2021

Lekkaaaaaaar!

Floris
22 maart 2021

Op zaterdagavond is het altijd druk en duurt de bezorging vaak ruim anderhalf uur. Het eten daarentegen is altijd heerlijk, en er wordt goed naar verzoeken geluisterd

Wilma Thomas
21 maart 2021

Het was heerlijk allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
21 maart 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
20 maart 2021

Helaas een hele kleine portie gekregen en de maaltijd was deze keer erg droog en smaakloos. Erg jammer want ik ben normaliter altijd een tevreden klant.

frank
18 maart 2021
L. van Hoogevest
17 maart 2021

Veel en lekker

Rina
17 maart 2021

Heerlijk eten

Ano
16 maart 2021
Anoniem
15 maart 2021
Hanne
12 maart 2021

Heerlijke gerechten, vriendelijke bezorging.

ANONIEM
8 maart 2021

Zeer snelle bezorging, maar eten lauw , aardig van smaak

Jan
8 maart 2021

Het eten was verrukkelijk! We hebben ontzettend genoten. Vriendelijke bezorger, die keurig op tijd kwam. We gaan hier zeker vaker bestellen.

P. Borum
8 maart 2021

Het eten kwam een half uur te laat en Veel gerechten waren niet meer warm

Anoniem
7 maart 2021

Het eten was erg lekker, maar niet meer zo warm. Pas 40 minuten na het bericht dat de bestelling onderweg was, kwam het bij ons aan. Misschien onderweg ook andere bezorgingen gedaan waardoor het eten kon afkoelen? Maar alsnog genoten van de maaltijd!

Katinka
5 maart 2021

Ik heb nu een aantal keer eten besteld bij de Namaskar en dit is het beste Indiase restaurant die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heerlijk eten, fantastische balans van smaken, zeker een aanrader. Mijn favoriete gerecht tot nu toe is de vegetable biryani.

Saskia
5 maart 2021

Het was weer heerlijk, en conform afspraak op tijd bezorgd.

Sonja
4 maart 2021

Prima. Alleen was het al behoorlijk afgekoeld. Maar erg lekker.

Jolien
4 maart 2021

Prima. Lekker eten, op tijd bezorgd

Anoniem
3 maart 2021
Jet
3 maart 2021

1 petsoon

Anne
3 maart 2021

heerlijk weer, als altijd! ook na 30 minuten naar huis rijden nog helemaal op temperatuur. goede porties, rijst mag wel gehalveerd worden, is wel erg veel zo'n bak bij elk gerecht. zal ik volgende keer ook zelf aangeven. Naan voortreffelijk en kip en lam malser dan bij andere restaurants! laardag ook dat gratis drankje erbij.

Bas
28 februari 2021

Heerlijk!, en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naresh
28 februari 2021

Top! Heerlijke vegetarische spinazie met paneer.

Vos
28 februari 2021

Het was weer erg lekker en de bezorger heeft zijn best gedaan om het op tijd te bezorgen, ondanks dat de bel en mobiel het niet deden, top!

Isabel
27 februari 2021

Ik vond het eten heerlijk. Heel goede smaak en ook nog eens goede porties. Voor herhaling vatbaar!

Simon
27 februari 2021
Simone
27 februari 2021
YK
27 februari 2021

Het eten is eigenlijk altijd erg lekker, ik geniet ervan. De prijs blijft wel wat aan de dure kant (daarom kom ik ook zelden meer afhalen onderweg naar huis, terwijl ik dagelijks langs jullie fiets) en voor die prijs zou ik wel een groter portie willen. Het duurde meer dan 1,5 uur voordat het werd bezorgd. Heerlijk eten, prijs is eigenlijk net een paar euro te duur.

Marijke Boot
27 februari 2021

Prima gegeten, en meer dan voldoende!

Maarten
25 februari 2021

Heerlijk eten, maar bezorging na meer dan twee uur kan echt niet.

T Noordenbos
25 februari 2021

eten was bijna een uur later dan beloofd en moest weer opgewarmd worden. Jammer

Mirjam
24 februari 2021

Dit keer minder tevreden: het eten was lauw warm. Ik had cola besteld en kreeg cola light. Het eten kwam een half uur later dan aangekondigd, daarover kreeg ik wel keurig bericht.

Jolien
24 februari 2021

Eten was lekker en bezorger aardig. Alleen om 19 uur besteld en pas om 21.15 kregen wij ons eten. Terwijl we al een mail om 20.20 kregen dat het eten onderweg was. Om 20.55 gebeld en bleek dat het eten net weg was. Dit duurde te lang.

Vaste klant
24 februari 2021

Eten was op zich niet slecht qua smaak maar die porties waren veeeel minder dan normaal. Bakjes waren serieus maar tot de helft gevuld. Iets wat ik niet gewend ben van Namaskar

JS
23 februari 2021

Eten was goed maar helaas al wat afgekoeld door de late en trage bezorging. Van de melding dat de bezorging onderweg was tot werkelijke bezorging zat bijna 45 minuten. Erg jammer van het goede eten.

Saskia
23 februari 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en was nog lekker warm. Aanrader.

Fedde
22 februari 2021

Vooruit besteld en goed optijd bezorgd. Meestal kiezen wij voor een Madras curry, deze keer de Garlic Chilli Chicken genomen. Die was zeker zo goed als de Madras, dus ook een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sinon
21 februari 2021

Heel gie

Mattia
20 februari 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, enige verbeterpuntje zou zijn dat je een indicatie krijgt van de bezorgtijd via een sms’je ofzo.

Marcel
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, ondanks dat ik nog drie kwartier moest reizen. Gesmuld van de boterkip en de lekkerste lassie ever gedronken. Top.

Anoniem
18 februari 2021
Koen
17 februari 2021

Uitgebreid menu met goed eten. Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Lars
16 februari 2021

Gister de hele dag ziek geweest van het eten. Voedselvergiftiging of de hygiëne is/was onvoldoende. Kwalijke zaak..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
16 februari 2021
Zimmerman
14 februari 2021

3 zeer kleine Butterfly King Prawn voor 8euro is zeer karrig. Aflevertijd is 2 uur en 20 dat is echt te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ez
14 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Anneke
14 februari 2021

Fantastisch eten weer. Kleine tip voor het restaurant: koop eens andere bakjes. Ik bestel wel vaker bij jullie omdat het eten echt heerlijk is, maar heb altijd moeite met het openmaken van deze bakjes.

Gianluca
14 februari 2021

Smaakvolle en rijke maaltijden, top kwaliteit. Na het eten ben ik voldaan en voel ik me energiek.

Ellen
14 februari 2021
Esther
12 februari 2021

Heerlijk gegeten en gedronken. Had voor het eerst de lassie mango besteld, echt heel erg lekker. Het eten kwam precies op de tijd die ik gevraagd had. De bezorger was super aardig, tot de volgende keer!

Patrick
10 februari 2021
Deepak
8 februari 2021
Simon
8 februari 2021

was weer toppie!

Annemiek
7 februari 2021

Eten was uur later dan gepland. Snap de drukte en omstandigheden (ben half uur na aflevertijd gebeld), maar de vorige keren was het niet anders. Jammer want eten was lekker

Ron
6 februari 2021

Wederom van de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Steffan
6 februari 2021

Eten (curry met zalm, curry met kip en vooraf hotwings) was heerlijk! Bezorger halfuurtje later. Kunnen wij mee leven.

Kasper
5 februari 2021

Eten was er eerder dan verwacht, bezorger was heel vriendelijke en eten was heerlijk. 10/10

Avci
4 februari 2021

Goed eten, goede service. Had iets warmer gemogen, maar neemt niet weg dat t zeer goed smaakt.

PO
4 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Precies op tijd en warm bezorgd (nb: wij wonen aan de andere kant van de stad).

Suzan
4 februari 2021

Zeer lekker eten wederom en vriendelijke bezorging.

Gert
3 februari 2021

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Keurig op tijd werd de bestelling thuis afgeleverd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
3 februari 2021

Heerlijk gegeten is weer eens wat anders Vooral de lâm vond ik persoonlijk erg 😋

Dirk
2 februari 2021

Uitgebreid menu, alles even smakelijk.

Josephine van Itallie
1 februari 2021

Heerlijk gegeten!!

Maurice
31 januari 2021

Heerlijk - ruime portie-exact op tijd bezorgd. Gaan we snel weer doen !

Sumeet
31 januari 2021

Heerlijk mang! Lekker snel en warm bezorgd ook.

Igor
30 januari 2021
Harlon
28 januari 2021

We moesten een uurtje wachten maar dat was netjes van tevoren gecommuniceerd. En het was erg lekker, warm en meer dan genoeg!

Patrick
28 januari 2021
JG te Utrecht
27 januari 2021

levering was beetje traag, 1 uur en 1 kwartier na bestellen

Zac Chapman
27 januari 2021

Absoluut de best en meest authentieke Indiase restaurant van Utrecht, bij Namaskar kan je niet misgaan.

Klaske Bos
27 januari 2021
Sanne
27 januari 2021

Zoals altijd, super lekker eten!! En snel bezorgd.

Han van Dobben
25 januari 2021

precies op tijd gebracht, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
24 januari 2021

Op zich best lekker, maar ik heb beter Indiaas gegeten.

Tom Bruijnen
22 januari 2021

The order was a bit late ~20 min, but the food was extremely good.

anoniem
22 januari 2021
Daniel
21 januari 2021

Eten was erg lekker zoals altijd. Helaas was de curry ditmaal koud, misschien iets te lang in een open brommerbakje gelegen oid. Ik had het toch even op moeten warmen want eigenlijk was het niet lekker zo.

Adinda
21 januari 2021

Enige jammere was dat we niet zo goed wisten wat was, maar oh wat heerlijk!!!

Saskia
21 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd en we hebben gesmuld!

Wessel
20 januari 2021

Uitstekend eten!

Michelle
17 januari 2021

Het was heerlijk! Ondanks de sneeuw was alles nog warm en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger!

Jasper
17 januari 2021

Waarom hebben we hier nog nooit eerder besteld? De vega rijsttafel was ongelooflijk! Dikke aanrader.

Nedo
16 januari 2021

Het bestellen ging gemakkelijk en het werd op tijd bezorgd. Je krijgt altijd grote porties en het eten was echt verrukkelijk. Zeker een aanrader.

Sabita
16 januari 2021

Lekker eten, meer dan voldoende voor 1 persoon

Patrick
12 januari 2021
Anne
11 januari 2021

Fijne porties, warm en vriendelijk bezorgd, heerlijk eten.

Rolf
8 januari 2021

Lekker gegeten. 4 curries (van 0 tm 3 pepertjes). De heetste was erg heet, maar voor geoefende eter prima. Helaas van bestelde 4 salades, er maar 2 gekregen (dan wel weer gratis papadum). Een variatie/keuze in inbegrepen rijst zou wel fijn zijn; nu 4 keer identieke rijst erbij.

Rina
8 januari 2021

Heerlijk gegeten

Smits
7 januari 2021

Heerlijk eten weer!

Jeffrey
7 januari 2021
Rikje Maria Ruiter
6 januari 2021

Ook in 2021......TOP KWALITEIT !

Richard Innemee
5 januari 2021

Top gerechten, waren super blij met de kwaliteit. In alle opzichten. Een tip echter. Nu het weer kouder wordt verpak en of doe de maaltijden in een 'beschermende hoes' of iets vergelijkbaars. Dan kunnen de plastic tasjes weggelaten worden (milieu...) en blijft alles warm.

Manon
2 januari 2020

Sneller bezorgd dan gepland was, en zoals altijd heerlijk!

wiebe
2 januari 2020

helemaal top

Leonie
2 januari 2020

Heerlijke gerechten Tijd van bezorging aangegeven Eten was nog lekker warm👌🏾

Anoniem
1 januari 2020

Op tijd, aardige bezorger, ruime porties en heerlijk gegeten!

Dyon
1 januari 2020

Was weer heerlijk, fijn gegeten!!!

Dorien
1 januari 2020

Heerlijk eten (as always), veel keuze en goede bezorging. Altijd weer lekker om hier te bestellen!

Hessel Schaaf
29 december 2020

Beste (Indiaas) eten van Utrecht!

Enile
27 december 2020

Ik vond het eten zo/zo. Het was niet echt warm meer en voor een deel (de doperwtjes in saus) wel erg vettig. De naan was ok, de kipcurry ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Utrecht030
27 december 2020
John van Luijn
26 december 2020

Snelle levering, keurig ingepakt, heerlijk eten en dat nog wel op 2e kerstdag....kortom wat wil je nog meer.....ontzettend bedankt!

Sylvia
25 december 2020

Wat een heerlijk eten!

Mieke
25 december 2020

Jammer dat er geen bier was

Anoniem
24 december 2020
Anoniem
23 december 2020
Abby Cary
21 december 2020

Het eten was heerlijk alleen het spinaziegerechtje was afgekoeld. En de bezorging duurde een uur en twintig minuten dat vonden we een beetje lang... MvG Abby Cary

Diederik
21 december 2020

Het was heerlijk

Pbt
20 december 2020

Naan is superdroog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
18 december 2020
Suzan
18 december 2020

Snel bezorgd en ontzettend lekker eten wederom.

Mar
15 december 2020

Super hete curry Vindaloo, vier dagen plezier van gehad. Worth it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
13 december 2020
Ton
13 december 2020

Het was weer heerlijk!

ar
12 december 2020

Super lekker en gevarieerd Prima bezorging

Syl
11 december 2020

heerlijk gegeten

Patrick
10 december 2020
Maurits R.
9 december 2020

Heerlijke pittige lamsgerecht en visgerecht besteld. Netjes op tijd. Bestel hier regelmatig dus zeker een aanrader.

Chris
6 december 2020

Duurde veel te lang en niet op de hoogte gehouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krista
3 december 2020

Tandori mixed grill - vlees was aan de droge kant. Verder tevreden!

Daniel
2 december 2020

Perfect op tijd, en hartstikke lekker. Heerlijke rijst ook. Fijn dat de bestelling helemaal compleet was ;)

Hassan
2 december 2020
Rikje Maria Ruiter
2 december 2020

Bij Namaskar.....altijd heel goede kwaliteit! Dat heeft de Sint ook in 2020 zeer verblijd!

Anoniem
30 november 2020
Patrick
30 november 2020
Marjan
26 november 2020

Het eten was lekker. Vond wel dat er weinig groente te zien was.

Sylvia
20 november 2020

Verrukkelijk eten met authentieke smaken.

Gvdberg
18 november 2020

Prima levering en goed eten.

Marjolein
16 november 2020

Lekker eten, ruime hoeveelheid. Van tevoren even gebeld om te vragen naar vegan opties en er werd wat dat betreft goed met ons meegedacht en duidelijk aangegeven wat wel en niet veganistisch was. Voor herhaling vatbaar!

Yessin K
16 november 2020

Lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
15 november 2020

Zoals gebruikelijk uitstekend !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
15 november 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
14 november 2020

Eten was geweldig en perfect op tijd.... volgende keer weer!

Hans
8 november 2020

19:30 afgesproken om te bezorgen dit werd na gebeld te hebben 20:00 Meest vervelend was dat het eten niet meer warm was. Doe hier iets mee graag. Het eten was verder goed.

Susan Boon
8 november 2020

We waren niet tevreden over de salade: te weinig Ook niet tevreden over de dressing: niet lekker. Verder hadden we niet verwacht, dat het zo pittig zou zijn. Er stond nl. geen pepertje bij in de menukaart.

Oog in Al
6 november 2020

Super goed, ruim voldoende en heel snel bezorgd.

Patrick
4 november 2020
Rikje Maria Ruiter
4 november 2020

Zoals ik gewend ben van Namaskar..... Met Grote Zorg en Veel LIefde bereid!

ilona
4 november 2020
Liesbeth de Saint-Obin
2 november 2020

We hebben vaker de rijsttafel besteld. Het vlees was nu te pittig en het naanbrood niet vers en warm. Zowel de kip als het vlees waren bedolven onder enorm veel saus, kip was aan de taaie kant. We hebben het wel eens beter gegeten, jammer.

Klaske
2 november 2020

Bestelling kwam super snel. Heerlijk gegeten zoals altijd.

An
2 november 2020

De smaak was zondermeer lekker. Mijn milde curry (medium van smaak, geen pepertje toegevoegd op de site) was me toch net iets te pittig. De chicken tandoori Massala daarentegen had weer pittiger gekund. 3 kingprawns voor 8 euro vonden we veel geld. Maar nogmaals de smaken zijn goed. De bezorging prima en toch nog sneller dan we dachten. Binnen het uur nl. Voor herhaling vatbaar! Succes in deze gekke tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joran
1 november 2020

Het was heerlijk! Intense smaken en ook de pappadum was bijzonder.

Hilly Smidts
31 oktober 2020

Keurig op tijd

Dieuwer
29 oktober 2020

Super!

Agnes
29 oktober 2020

goede curry, veel keus en exact op tijd geleverd

Lisa
28 oktober 2020

Altijd heerlijk eten, onze vaste keuze voor Indiaas. Let erop dat je op tijd bestelt, de bezorging duurt ongeveer een uurtje. Maar het wordt wel altijd goed aangegeven.

Christianne
27 oktober 2020

Heerlijk gegeten, we bestellen graag weer!

Simon van Esch
26 oktober 2020

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
23 oktober 2020

Superlekker en supersnel

Lodewijk
21 oktober 2020

Altijd heerlijk eten, we bestellen hier ook vaker. Helaas deze keer een verkeer gerecht ontvangen tov de bestelling.

Patrick
19 oktober 2020
J.Houtgraaf
19 oktober 2020

Lekker eten, prima prijs, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
18 oktober 2020

Was weer tip top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
17 oktober 2020
Laila
16 oktober 2020

Het eten was Heerlijk!!!!

N.
12 oktober 2020

Erg smaakvol en netjes op tijd geleverd.

Simin
12 oktober 2020

Het eten was erg lekker en op tijd wordt bezorgd.

Peter
11 oktober 2020

Het was weer als andere keren heerlijk eten en contactloze bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilm
10 oktober 2020

Super lekker gegeten! Er werd zelfs gebeld dat het 15 minuten later bezorgd zou worden, met excuses. Heel zorgvuldig, en natuurlijk geen enkel probleem. Aanrader.

Hassan
7 oktober 2020

Eten was zoals altijd heel lekker. Ook ben ik erg tevreden met het telefonisch gesprek. De meneer aan de lijn heeft mij erg goed geholpen

Jenny
5 oktober 2020

Altijd lekker eten!

Jeroen
4 oktober 2020

Veels te vet eten. Alles tot pap gekookt. Veels te laat bezorgd. 18:55 besteld. Ik kon kiezen tussen 1945 of zsm. Laatste gekozen. Het was er rond 20:35. Was laatste keer.

Sven
3 oktober 2020

De bezorging zou er in eerste instantie 70 min over doen, wat al lang is. Uiteindelijk heeft het bijna 2 uur geduurd, echt ongelooflijk! In de tussentijd telefonisch contact gehad, maar hier kwam vooral een zwak excuus over drukte en een systeem wat niet aansluit op de bezorgtijden. Het eten was niet heel heet meer, qua smaak okee. Maar na het lange wachten was het eetplezier ondertussen wel verdwenen. Al met al een overwegend negatieve ervaring voor mijn eerste keer hier als klant

Reinier
1 oktober 2020

Eten is super. Als we bestellen altijd wel een nieuw vegetarisch gerecht. Bezorging kwam een halfuur na het mailtje dat het eten onderweg was. Maar, wel heel vriendelijk, ook als het heel druk is.

Dyon
28 september 2020

Eten was erg lekker, maar door drukte was de bestelling wat later en daardoor ook al helaas wat afgekoeld.

Naresh
27 september 2020

Heerlijke kwaliteit. Al jaren.

Sluijk
25 september 2020

17.55 een e-mail gehad dat de bestelling vertrok. Om 18.00 gebeld dat het 15 min later zou worden. 18.15 werd verteld dat door werkzaamheden de bestelling vertraagd was. 18.45 kwam de bestelling binnen, 45 minuten na aangegeven bezorgtijd. De kwaliteit van het eten is als altijd erg goed, maar het eten was inmiddels lauw.

Jacqueline
21 september 2020

Het was heerlijk. Wat een enorme porties!

Mirjam
20 september 2020

Snelle bezorging, heerlijk eten!

Fred
16 september 2020

We hadden een grote bestelling. Erg lekker was de malai kupta, soya chunk curry en de malai paneer. Het naanbrood was echter bijzonder taai! Ook de papadums waren niet rond en plat, maar driedubbel gevouwen. Het moet beter kunnen.

Hans
8 september 2020

Het was weer heerlijk.

M vd Venne
6 september 2020

Ontzettend lekker gegeten. Ook kregen wij een extra sausje erbij zonder munt, dat hadden we in de opmerking gevraagd. Top!

anoniem
6 september 2020

Bezorging drue kawrtier te laat. Eten zeer matig van smaak en lauw. Erg duur.

Jeske
5 september 2020
Danny
2 september 2020

Het eten is heerlijk. Service ook goed; netjes gebeld dat bestelling iets later geleverd wordt. Alleen saus bij ‘snack’ mag meer. Ik heb 5 keer papadam besteld en de hoeveelheid saus van 1 bestelling gekregen.

Rikje Maria Ruiter
2 september 2020

zoals altijd.......hoge kwaliteit!

Chris
29 augustus 2020

Moest ruim uur wachten op 1 gerecht en het eten was koud en moest het eerst opwarmen. Volgende keer beter om dit niet met de auto te brengen. Eten goed zoals altijd. Ik zou graag een optie zien waar je nan ipv rijst kan kiezen.

Dyon
20 augustus 2020

Het was weer heerlijk!!!!!

anoniem
20 augustus 2020
Ton
20 augustus 2020

Ivm corona thuis mijn verjaardag gevierd. Was weer heerlijk!

Jim
19 augustus 2020

Top kwaliteit. Heerlijke maaltijd.

Nathalie
16 augustus 2020

Zoals altijd heerlijk eten, lekker warm, goede bezorgservice. Top, blijft een van mijn favoriete in Utrecht!

anoniem
5 augustus 2020
Rikje Maria Ruiter
5 augustus 2020

Zoals altijd.....Grote Klasse!

nobody
3 augustus 2020
Jacobi
2 augustus 2020
Naresh
1 augustus 2020

heerlijke vegetarische maaltijd. Consistente top kwaliteit.

Asha
30 juli 2020

Het eten was weer erg lekker!

Petra Deij
29 juli 2020

Helaas was het eten niet zo goed als we gewend zijn.

Eljoh
29 juli 2020

Snelle bezorging en het eten was heerlijk, en echte aanrader!

Asha
23 juli 2020

Was weer erg lekker eten!!! Werd netjes gebeld of het eten eerder bezorgd mocht worden dan de aangegeven tijd, was voor mij geen probleem. Bezorging was snel en ‘n aardige bezorger.

jwh
22 juli 2020

Uitstekend in alle opzichten. Ramroo tsa!

Asha
21 juli 2020

Het eten was warm en erg lekker. De service was uitstekend!!

Sjoerd
20 juli 2020

Super!

Erik
19 juli 2020

De bestelling kwam drie kwartier later dan gepland, dat was wel vervelend. Twee gerechten besteld, bij het ene gerecht ontbrak de salade. De kwaliteit van het eten was wel goed.

anoniem
17 juli 2020
Zeineb Alhakim
16 juli 2020
Sumeet
14 juli 2020

Alles was lekker, warm en op tijd!

Kees
13 juli 2020

Heerlijke maaltijd die stipt op tijd werd bezorgd.

Vincent
13 juli 2020

Het was erg lekker en ruim voldoende, maar in de Lam Kurma zat geen Lam (gerecht verwisseld of vlees vergeten). De andere gerechten klopten wel.

Fransje
13 juli 2020

Heerlijk eten! Voor het eerst besteld hier, maar ik kom zeker terug. Het naanbrood is echt heerlijk en de lamscurry die ik had was lekker zoet en mals. Top :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
13 juli 2020

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naresh
13 juli 2020

Heerlijk gegeten. Verse ingrediënten. En smaak is precies goed ook voor mijn kinderen.

Asha de Bree
11 juli 2020

Wij hebben met ons 5en heerlijk gegeten! Het eten was warm en lekker. Aardige bezorger ook!

Robin
11 juli 2020

Goed geluisterd naar persoonlijke smaak wensen, snel geholpen en snel geleverd.

Demi
10 juli 2020

Altijd lekker!

Sanket Chimalwar
29 juni 2020

Really unhappy with the quantity and the quality that was provided. As compared to the last 10 years, the curry containers were not reasonably full and also seems to have a stone in dal tarkha. It was delivered 35 mins late also. If you need to have the photos please call me as i have taken photos of what was delivered to us.

Igor
27 juni 2020

Geweldige madras curry , mango lassie en een spicy naan besteld, in korte tijd bezorgd en enorm smaakvol