Beoordelingen van Namaskar Utrecht

Recente recensies

4.0
Lisa
24 januari 2022

Wij hebben hier al zo’n tiental keren besteld, het blijft de beste Indiase restaurant in Utrecht en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
22 januari 2022

Omdat de bezorging een half uurtje te vroeg was konden we eerder beginnen aan het heerlijke eten! Echt genoten van de smaak van de Indiaase gerechten.

Milou
22 januari 2022

Ik kom hier al zolang meer dan 20 jaar mijn favo indisch restaurant

Bob Barlag/Alexander Wentzel
19 januari 2022

Ons favoriete Indiase restaurant! Dit was de 5e keer dat we er bestelde. Eten was zoals altijd mega lekker en bezorging was deze keer erg snel (40m)! Meneer aan de telefoon en bezorger was super vriendelijk.

Marijke Boot
15 januari 2022
Patrick
15 januari 2022
Wieb
15 januari 2022

Altijd goed!!

Julia
15 januari 2022

Heerlijk eten, communicatie heel fijn, 10/10!

Esther
14 januari 2022

Het eten was weer heerlijk. Ik weet dat het druk kan zijn in het weekend, maar 2,5 uur vindt ik echt veel te lang om te wachten. Als ik dat had geweten had ik doordeweeks een keer besteld. Jullie site gaf aan 1,5 uur wachttijd en om er dan nog een uur aan te plakken vindt ik niet oke. Neem mijn bestelling dan niet aan of meld dat het heel erg druk is. Ik heb gebeld waar het bleef en of mijn eten nog kwam, werd vriendelijk te woord gestaan. Bezorger was vriendelijk.

Suzan
11 januari 2022

Zoals altijd top. Fijn dat de vegetarische gerechten ook zo heerlijk zijn. En vriendelijke bezorger.

Jo
8 januari 2022

Heerlijk

RONALD Verstegen
6 januari 2022

Een standaard hoge kwaliteit, elke keer weer. Ook nu dus. Heerlijk gegeten en mijn bezoek was onder de indruk van deze heerlijke maaltijd!

Anoniem
4 januari 2022
Casper
3 januari 2022
Bart
1 januari 2021
Ton van Klaveren
1 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Hans
31 december 2021

prima service en top kwaliteit

Simon van Esch
30 december 2021

In één woord: heerlijk!

Arjen
30 december 2021

Bezorging duurde helaas bijna twee uur. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik daarnaar informeerde. Het eten was lekker maar - ongetwijfeld door de lange bezorgtijd - lauw geworden.

Rune
28 december 2021

Het eten was perfect en de service goed, heel erg bedankt!

JS
28 december 2021

Eten was heerlijk, maar bezorging was zeer laat en eten was niet helemaal warm. Bestelling gedaan om 16.00 met bezorgtijd om 17.45. eten kwam pas na 18.30, dat vind ik niet ok als je de bestelling al om 16.00 uur hebt gekregen.

C van beek
28 december 2021

Goede smaak en kwaliteit van het eten. Voor smaak liefhebbers zeker een aanrader!

Ram
23 december 2021

Waardeloos

YK
22 december 2021

Héérlijk eten! Bezorging was wel bijna 2 uur na bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling zou ik eigenlijk graag voor het bevestigen de verwachte bezorgtijd zien (nu koos ik zo snel mogelijk, maar rekende ik om 6 uur niet erop dat ik pas rond 8 uur zou eten). iDeal-betaling zou ik geen €0,25 voor rekenen, zeker niet in coronatijd.

Marleen
20 december 2021
Fauzia
20 december 2021

Eten was echt super lekker. We hebben enorm van genoten. Hartelijk dank

Marleen
20 december 2021
Lisa
20 december 2021

Altijd weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
17 december 2021
Richard
16 december 2021

Heerlijk! Elke keer weer een feest

Hans de Maar
13 december 2021
henk westbroek
13 december 2021

Het duurde langer dan gebruikelijk, was kouder dan gebruikelijk maar nog steeds erg lekker. Prima Indiaas restaurant.

Brenda
13 december 2021

Bezorging was op de afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Versteeg
10 december 2021

Ongelooflijk lekker! En mooi op tijd bezorgd. Blij dat dit restaurant naar ons komt, zolang wij niet naar het restaurant kunnen

henk@henkwestbroek.nl
10 december 2021
Jim R. Tewarie
7 december 2021

Top kwaliteit. Vegetarisch eten.

Andrea
5 december 2021
Maggie
5 december 2021

Eten was lauw en alles smaakte hetzelfde. Erg jammer. In de zaak hebben we lekkerder gegeten. Was dus een beetje teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adel
5 december 2021

Erg lekker en goede grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen Greven
5 december 2021

Fantastisch. Indiaas zoals de keuken bedoeld is. Let dus op dat heet ook heet is ^_^ Je krijgt alleen veel meer dan je normaal zou krijgen in een restaurant

Devi
4 december 2021

Super lekker

Chris
3 december 2021

Niet zo goed als altijd. Het eten was koud toen het bezorgd werd en de naam was taai. Daarnaast 1,5 uur op deze bezorging moeten wachten wat pas duidelijk was na bestelling. Nu 2e keer mindere ervaring op rij. Jammer!

kanchan
29 november 2021

8 x mix gril besteld, 8 x in de prullenbak. echte en teleurstelling, 1 keer nooit meer

Onno
28 november 2021
Ton van Klaveren
26 november 2021

Het was weer verrukkelijk!

Bastiaan
21 november 2021
A
20 november 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging meer dan een half uur te laat. Maar na de uitleg begreep ik waarom. Misschien de volgende keer als dit gebeurt fijn om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Mendel
19 november 2021

Bezorging Ruim een uur later dan aangegeven zonder daar over te communiceren . Dat is dus duidelijk een verbeterpunt. Niet duidelijk wat wat is en wat waar bijhoort

Anoniem
16 november 2021

Alles was heel lekker. Bedankt voor de service!

Ton van Klaveren
13 november 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn
12 november 2021

3u gewacht…

Vgeen
6 november 2021

Later dan afgesproken.

Paul Versteeg
6 november 2021

Ongelooflijk lekkere vegetarische rijsttafel! Daarbij al vroeg in de middag besteld en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Aanrader 👍🏼

Dyon
6 november 2021

Weer heerlijk gegeten, dank!!! :)

noor
5 november 2021

Er zat een stukje folie in t bakje van de chicken tikka en ook bot nog in de kip, ook geen salade erbij gekregen. bezorging duurde 70 min.

Gast
2 november 2021

Bellen naar de klant dat de bestelling 45 minuten later komt is handiger dan het maar op zijn beloop laten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
2 november 2021

Vlot bezorgd en ontzettend lekker eten! Wederom top.

Henriette
1 november 2021

Wij bestellen heel vaak bij Namaskar. Maar de bezorging... we hebben letterlijk 2,5 uur moeten wachten in plaats van de toegezegde 1 tot 1,5 uur, wat al lang was. Het eten was inmiddels lauw toen het aankwam. Vandaar de vier sterren in plaats van vijf, want het eten is daar zoals altijd voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
31 oktober 2021

Helaas, vanavond ging het mis. Eten een uur later bezorgd dan geland. Besteld om 17:15 en pas om 20 uur eten gekregen dat ook niet hellemaal warm meer was. Al lang goede ervaringen met namaskar, maar vanavond even niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
31 oktober 2021

Het was weer lekkerrrrrrr!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
31 oktober 2021

Dit was de lekkerste maaltijd, en veel ook, die ik ooit voor deze prijs heb gekregen. Hartelijk dank!

Eva
30 oktober 2021
Brenda
29 oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Klever M.J.
26 oktober 2021
Steffan
26 oktober 2021

De Rogan Josh was heel heet en de kip in de Tandoori was behoorlijk droog. We hebben wel eens beter van Namaskar gehad en bestellen ook zeker wel weer een keer.

M faqi Ali
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Meer
24 oktober 2021

Het eten was ok maar niet bijzonder en helaas lauw. Ook was de naan niet vers, leek me meer van de dag ervoor.

Lineke
24 oktober 2021

Heerlijk eten, het wachten waard. Maar een uur is wel lang.

Ton van Klaveren
23 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
23 oktober 2021
Ouiam
22 oktober 2021

Super vers en lekker. Het eten was warm bij aankomst en de bezorger was vriendelijk. De hotwings waren echt hot. Als je van pittig houdt, raad ik ze zeker aan.

Mirjam
19 oktober 2021

Lekker eten, stond op tijd klaar.

Jeanne
15 oktober 2021

Keurig op tijd. Heerlijke gerechten.

Richard
10 oktober 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd

Peter
8 oktober 2021

Flexible approach (instead of pickup ask for delivery after the order was placed) and very tasty food.

Rina
6 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Neem altijd het veg menu voor 1 persoon. Met 1 extra naan kan je er bijna 3 dagen van eten!

Martens
5 oktober 2021

De bezorger was snel en heel vriendelijk

Gvdberg
4 oktober 2021

goed eten en goede bezorging.

Dyon Keupink
4 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, dank! :)

Eline
1 oktober 2021

Bezorging duurde zonder bericht 2 uur, wel met excuses van de bezorger. Eten smakelijk, helaas zelf wel op moeten warmen.

A
29 september 2021

Duurde heel lang, zeker 30 minuten later dan beloofd waardoor het eten koud was. Naan was helemaal zwart.

Caro
27 september 2021

Bezorging was netjes op tijd, eten was lekker. Jammer dat de naan al koud was...

Karuna
26 september 2021

Super lekker!

Benjamin
14 september 2021

De kaas naan zat helemaal geen kas op. En de boter kip was niet warm maar lauw en kwa smaak viel het erg tegen. En de gratis cola erbij die was warm dus daar had ik ook niks aan.

Patrick Greve
14 september 2021

Het eten is niet meer zo pittig als het ooit is geweest. Er was een tijd dat mijn vriendin per ongeluk de vindaloo had besteld en we daar een hele pot youghurt doorheen moesten roeren om het te kunnen eten, nu vind ik hem mild. Idem met de pepper tikka. De hot wings zijn nog wel goed pittig.

Peter Jansen
12 september 2021
MJJ Smith
10 september 2021

Er wordt wat te hard gereden bij ons hofje, op de stoep bij het afleveren en wegrijden. Bestelling is wel mooi op tijd!

ar
8 september 2021

Altijd lekker! Goede bezorging. Tevreden klant

Kate
7 september 2021

Heerlijk eten zoals altijd een mooi op tijd 😊

Saskia
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021
Hester
28 augustus 2021

Heerlijk smakelijk eten met lekkere kruiden, bezorger prima op tijd! Hartelijk dank.

RONALD Verstegen
27 augustus 2021

Zoals gewoonlijk van hoge kwaliteit. Het bijgerecht met tomaten en vruchten was een verrassende goede aanvulling bij de madras en achari.

Martin
23 augustus 2021

Bezorging was top, maar duurde wel lang voordat het er was. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blanka
22 augustus 2021

Heerlijk eten!

Margo
22 augustus 2021

Eten kwam mega laat, maar was tegen verwachting in nog wel warm. Helaas waren alle smaken een beetje nietszeggend, smaakte de gefrituurde dingen naar oud vet en was het brood taai.

Yvette
20 augustus 2021

Bestel hier al.jaren. Altijd goed van smaak. Top

Jaafar
19 augustus 2021

De kok van vandaag moet loonsverhoging krijgen. Niet normaal lekker!!

Thijs
18 augustus 2021

Netjes geleverd. Kwamen iets eerder maar belden vooraf om te vragen of dat kon. Super!

Roekalea
17 augustus 2021

Vlees was niet mals , maar taai Prijs verhoudinggewijs niet waard om nog een keer te bestellen

Anoniem
16 augustus 2021

Altijd erg lekker!!! Bezorging zou iets sneller kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
10 augustus 2021

Er was iets misgegaan, maar dit is super goed opgelost. Lekker eten super service!

Dyon Keupink
8 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten! Eigenlijk is Namaskar altijd lekker! Jammer dat de papadum’s dit keer door de bezorgscooter geplet waren tot kruimels, maar de smaak was er niet minder om ;)

Anoniem
8 augustus 2021
Eefje
5 augustus 2021

Echt heerlijk eten!

Dyon Keupink
1 augustus 2021

Weer erg lekker gegeten! Bezorging was tikkeltje laat maar dat geeft niet. Dank!

Ton van Klaveren
29 juli 2021

Was weer geweldig lekker!👍👌

Monika Mazur
29 juli 2021

Het was heerlijk!

Ram
26 juli 2021

Halve bak rijst?? En saag was ook niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
25 juli 2021

Eten smaakte weer goed en werd iets later afgeleverd dan gepland, maar daarover werd netjes contact opgenomen met mij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanne
19 juli 2021

Heerlijk gegeten weer. Altijd vriendelijke en correcte bezorgers

M Ahmed
18 juli 2021

Eerste keer dat ik heb besteld maar echt lekkkkkker en komt het eten echt warm zelf dat je in het restaurant eet .Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
17 juli 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel.

Denise
14 juli 2021

Super goed eten !

Hessel Schaaf
12 juli 2021

Super lekker en fantastische service. Ik had per ongeluk dubbel betaald en ze hebben me meerdere keren gebeld om te zorgen dat ik het geld snel terug zou krijgen. Daarna heeeerlijk gegeten. Lobi

Noraly
12 juli 2021
Lisa
3 juli 2021

Eten lekker zoals altijd, bezorging was binnen het uur, terwijl het onweerde. Thanks!!

Lars
2 juli 2021

Ik had een bestelling geplaatst met bezorgtijd 20:30. Arriveerde echter al om 19:45. Ik was gelukkig iets eerder thuis, anders had ik mijn eten gemist.

Viral Sheth
2 juli 2021
Oesha
2 juli 2021

Eten was heel slordig verpakt. Bij het bezorgen lag het eten op zijn kop en lekte.

Anoniem
1 juli 2021
Ko Geluk
30 juni 2021

lekker zoals altijd maar beetje veel rijst en naar verhouding (voor mij) te weinig groenten

Harmen Greven
30 juni 2021

Zeldzaaam goed india's curry ^_^

Iris
27 juni 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht!

Nikki
26 juni 2021

Eten was weer geweldig! Bezorgen duurt meestal wel lang maar het is zeker de moeite waard bij Namaskar.

Lieke
26 juni 2021

Altijd heerlijk!

RONALD Verstegen
25 juni 2021

zoals gewoonlijk top

Nicoline
20 juni 2021

Eten is prima, bezorgtijd was wel lang. Na bestellen kreeg ik mail, eten zou na 1u en 20 min komen. Dat vond ik al lang, maar ja, toen had ik al besteld. Maar het kwam nóg een half uur later. Ik vind dat zo’n lange bezorgtijd vóóraf aangekondigd moet worden, en bij zo veel vertraging mag je ook wel een compensatie geven (korting volgende keer?) of misschien zelfs de optie om te annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bashar Shaat
20 juni 2021

Top service en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Post
20 juni 2021
Peter
15 juni 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chai
14 juni 2021

ik heb niet lang moeten wachten op mijn eten.

Adriaan
12 juni 2021

Uitstekende vegetarische curry met nan. Was iets aan de late kant, maar het eten maakte het helemaal goed

Dom
5 juni 2021

Awesome as always.

Ton van Klaveren
30 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ve
29 mei 2021
Katja Goes
28 mei 2021

De smaken zijn altijd heerlijk! Wat wel jammer is dat de naam altijd te hard gebakken is. Dit keer zat er in mijn kipgerecht maar 6 kleine stukjes kip en de rest alléén maar saus. Ondanks alles toch voor herhaling!

Willem
28 mei 2021

De hoeveelheden waren voor de currygerechten de helft van normaal. En we hebben de gerechten al heel vaak besteld, maar dit nog nooit meegemaakt. Wel heel veel saus, maar weinig lam en kip. De smaken waren wel zoals altijd prima.

Suzan
27 mei 2021

Binnen een halfuurtje bezorgd, en heerlijk eten. Van de eerste geuren krijg je al trek.

Y.K.
26 mei 2021

Heerlijk eten, aanrader! De bezorger was hele vriendelijke/aardige jongeman, maar de plastic zakken met eten roken ontzettend naar sigarettenrook, vermoedelijk omdat hij of de man met wie hij in de auto bezorgde, in de auto rookte. Dat was niet zo fris, de geur was ook in het papier en plastic saladebakje getrokken. Verder alles perfect.

Liesbeth
25 mei 2021

Kwartiertje later dan besteld is prima voor vrijdagavond, eten was zoals altijd weer heerlijk

Sophie
25 mei 2021

Eten was heerlijk! Menu voor 1 persoon is ruim en lekker divers! Bezorging duurde lang (van tijd tot bestellen tot aan levering ongeveer 1 uur en 45 minuten)

jaap Zwart
25 mei 2021

correcte bezorging op tijd. de maaltijd was heerlijk en warm

Laura
24 mei 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Het viel wel op dat er weinig vulling in de curry’s zat. Te weinig kip in de masala, te weinig aardappel in de jeera aloo, te weinig paneer in de saag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dom
22 mei 2021

Best Indian Restaurant in Town. Always delicious and spicy means spicy. LOVE IT

Michèle
22 mei 2021

Het is de 2e keer deze week dat ik Namaskar eet!! Dat zegt genoeg ;)

Albert
20 mei 2021

Heerlijk eten!

Mariola
20 mei 2021
Britt
18 mei 2021

Echt overheerlijk gegeten! Veel eten voor je geld en het liefst zou ik hier elke dag wel bestellen;)

Karin
16 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten. We hadden het menu voor 2 personen, waar we 2 dagen van aten, echt een aanrader! Lekker gevarieerd en echt Indiaas.

Rina
16 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Steffan
14 mei 2021

Heerlijke tandoori kip en madras curry gegeten, en vlot bezorgd.

Saskia
13 mei 2021

Een aanrader. Heerlijk gegeten. Alles goed bevallen. Tot de volgende keer.

Linda
11 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Gertrude
10 mei 2021

snel bezorgd, erg lekker! Alleen onhandig dat we eerst via de site namaskar-utrecht wilden bestellen en dat dit niet de juiste site blijkt te zijn. Dat is erg verwarrend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
8 mei 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Bezorging was top, binnen 45 minuten bezorgd.

Ton
7 mei 2021

Was weer uitstekend!👍

M. Smith
7 mei 2021

Héérlijk 'uit eten thuis' in Corona tijd. Bezorging was op tijd. We hebben er erg van genoten, eten was erg lekker, heel goed van smaak!

Anoniem
6 mei 2021

Meestal is de kwaliteit oké maar vandaag was het niet normaal (minder zout en specerijen) :-(

Tamara
6 mei 2021

Normaal is de kwaliteit perfect maar vandaag was de naan droog en de sausjes van de pandam waren anders en bakje groentes was een beetje koud. Wel weer de super snelle levering en de andere gerechten waren heerlijk.

Max
5 mei 2021

Goede prijs/kwaliteit. Bezorging precies op aangegeven tijd (het mailtje dat de bezorger onderweg was, was ook fijn). Zeer tevreden!

Jasper
2 mei 2021

Erg heerlijk vegetarisch gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
2 mei 2021

Hoeveelheid vlees in de gerechten was kleiner dan als je in t restaurant krijgt. Daarom vond ik t iets aan de te dure kant. Maar verder was alles erg lekker! Dus dat maakt t weer goed!

de Jonge
28 april 2021

Heerlijk eten, zoals altijd! Bezorging ook vriendelijk en snel.

Pedro
28 april 2021

Tasty food, fast service. Totally recommended.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Post
26 april 2021

Elke keer weer heerlijk!

Dyon
26 april 2021

Was weer heerlijk! Bestelling erg snel bezorgd ook :)

Patrick
20 april 2021
Timo
19 april 2021
Sumeet
18 april 2021

Top, top, top en nog eens top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nora
17 april 2021

We bestellen al meer dan tien jaar bij Namaskar, en dit is ronduit de beste Indier in Utrecht. Wederom super lekker gegeten, Goed op smaak, snel aangekomen en goed warm. Bedankt weer!

Steffan
17 april 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, geen probeem dus. Eten heerlijk! Houden zo!

Smullers
15 april 2021

Heerlijk gegeten!!

Tim
12 april 2021

Super lekker eten zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josefien
11 april 2021

Wij hebben (zoals altijd bij Namaskar) erg lekker gegeten! We wilden het eten ophalen vanwege tijdgebrek maar werden gebeld dat het eten zonder tijdverlies ook gebracht kon worden. Zeer attent en het eten is echt een aanrader!

Jo
11 april 2021

Veel te laat bezorgd, het eten was koud en smakeloos. Bezorging was niet compleet en moest nageleverd worden. Eerder ook enkele keren een dergelijke ervaring meegemaakt. Dit was voor ons wel de laatste keer Namaskar helaas.

Kenneth
10 april 2021

Wat hebben we heerlijk gegeten gisteren! We bestelden samosas, nan broden en een twee persoonsvegetarisch menu. We kregen een heel divers palet aan heerlijkheden. Alles smaakte perfect en overvloedig. Zeer aan te bevelen. En het mooiste was, dat we toch in Bunnik van de bezorging konden genieten aangezien we in de Uithof afspraken, waar ik naar toe was gefietst om het eten op te halen! Aanrader! हर मुस्कुराहट आप बाहर भेजते हैं फिर से आपके पास लौटता है

Tamara
7 april 2021

Wederom een heerlijke maaltijd met zulke heerlijke en diverse smaken en volgens verwachting geleverd.

Joris
7 april 2021

Erg lekker, veel en optijd! Aanrader!

Jeroen
6 april 2021

Bestelling was vertraagd maar daar werd netjes over gebeld. Compliment daarvoor. Eten was zoals altijd goed van smaak. Enig minpuntje: voorgerecht mixed kabab was helaas koud. De rest was wel goed warm.

Inge
5 april 2021
Ekaterina
5 april 2021

Thank you for delivery, super tasty, exceed expectations! Will come back again to order

Peter Pothoven
5 april 2021

We kennen dit restaurant al 20 jaar en altijd goed. Na de verhuizing 14 jaar niet meer gedaan. Nu wel weer en wederom zeer goed. Deze mensen weten wat service, een goede prijs en super lekker eten is. Bravo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
5 april 2021

Precies op tijd, goede temperatuur en heerlihk6

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asha
4 april 2021

Het eten werd ruim op tijd bezorgd. Wij hebben weer heerlijk ervan genoten en de porties waren zoals altijd groot en erg lekker. Ook goed qua temperatuur. Tot snel!! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
2 april 2021

Het eten was lekker zoals altijd, goeie nieuwe verpakking voor de nan, helpt echt. Wel jammer dat de curry koud was. De nan was wel heet. Perfect in orde verder.

Jamila
29 maart 2021

Er zat geen salade bij, had dit wel aangevinkt bij bestelling. Het was ook niet echt meer warm terwijl afstand heel kort is, moest het opwarmen. Bezorging was binnen een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jona
29 maart 2021

wij hadden besteld met gewenste leverdatum om 18:00 U het eten kwam iets later (18:50) maar dat was het enige min punt. het lambsvlees was lekker ( met een goeie pittige smaak) de kip was heel mals en de paneer was heerlijk. Ik heb voor het eerst de oker esteld en die was ook goed.

Hester
28 maart 2021

Namaskar vind ik een van de lekkerste restaurants van Utrecht met een prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
28 maart 2021
Igor
28 maart 2021
Y.
28 maart 2021
Arjen
27 maart 2021
JG te Utrecht
27 maart 2021

duurde beetje lang , 1.30 uur :-(

Ron
27 maart 2021

Top zoals gebruikelijk

Arjen
26 maart 2021

Erg lekkere en gevarieerde Indiase ‘rijsttafel’!

Linda
25 maart 2021

Beste Indiase restaurant van Utrecht. Eten was heerlijk en snel bezorgd door eigen bezorgservice .

Didi
22 maart 2021
Sofie
22 maart 2021

Lekkaaaaaaar!

Floris
22 maart 2021

Op zaterdagavond is het altijd druk en duurt de bezorging vaak ruim anderhalf uur. Het eten daarentegen is altijd heerlijk, en er wordt goed naar verzoeken geluisterd

Wilma Thomas
21 maart 2021

Het was heerlijk allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
21 maart 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
20 maart 2021

Helaas een hele kleine portie gekregen en de maaltijd was deze keer erg droog en smaakloos. Erg jammer want ik ben normaliter altijd een tevreden klant.

frank
18 maart 2021
L. van Hoogevest
17 maart 2021

Veel en lekker

Rina
17 maart 2021

Heerlijk eten

Ano
16 maart 2021
Anoniem
15 maart 2021
Hanne
12 maart 2021

Heerlijke gerechten, vriendelijke bezorging.

ANONIEM
8 maart 2021

Zeer snelle bezorging, maar eten lauw , aardig van smaak

Jan
8 maart 2021

Het eten was verrukkelijk! We hebben ontzettend genoten. Vriendelijke bezorger, die keurig op tijd kwam. We gaan hier zeker vaker bestellen.

P. Borum
8 maart 2021

Het eten kwam een half uur te laat en Veel gerechten waren niet meer warm

Anoniem
7 maart 2021

Het eten was erg lekker, maar niet meer zo warm. Pas 40 minuten na het bericht dat de bestelling onderweg was, kwam het bij ons aan. Misschien onderweg ook andere bezorgingen gedaan waardoor het eten kon afkoelen? Maar alsnog genoten van de maaltijd!

Katinka
5 maart 2021

Ik heb nu een aantal keer eten besteld bij de Namaskar en dit is het beste Indiase restaurant die ik tot nu toe ben tegengekomen. Heerlijk eten, fantastische balans van smaken, zeker een aanrader. Mijn favoriete gerecht tot nu toe is de vegetable biryani.

Saskia
5 maart 2021

Het was weer heerlijk, en conform afspraak op tijd bezorgd.

Sonja
4 maart 2021

Prima. Alleen was het al behoorlijk afgekoeld. Maar erg lekker.

Jolien
4 maart 2021

Prima. Lekker eten, op tijd bezorgd

Anoniem
3 maart 2021
Jet
3 maart 2021

1 petsoon

Anne
3 maart 2021

heerlijk weer, als altijd! ook na 30 minuten naar huis rijden nog helemaal op temperatuur. goede porties, rijst mag wel gehalveerd worden, is wel erg veel zo'n bak bij elk gerecht. zal ik volgende keer ook zelf aangeven. Naan voortreffelijk en kip en lam malser dan bij andere restaurants! laardag ook dat gratis drankje erbij.

Bas
28 februari 2021

Heerlijk!, en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naresh
28 februari 2021

Top! Heerlijke vegetarische spinazie met paneer.

Vos
28 februari 2021

Het was weer erg lekker en de bezorger heeft zijn best gedaan om het op tijd te bezorgen, ondanks dat de bel en mobiel het niet deden, top!

Isabel
27 februari 2021

Ik vond het eten heerlijk. Heel goede smaak en ook nog eens goede porties. Voor herhaling vatbaar!

Simon
27 februari 2021
Simone
27 februari 2021
YK
27 februari 2021

Het eten is eigenlijk altijd erg lekker, ik geniet ervan. De prijs blijft wel wat aan de dure kant (daarom kom ik ook zelden meer afhalen onderweg naar huis, terwijl ik dagelijks langs jullie fiets) en voor die prijs zou ik wel een groter portie willen. Het duurde meer dan 1,5 uur voordat het werd bezorgd. Heerlijk eten, prijs is eigenlijk net een paar euro te duur.

Marijke Boot
27 februari 2021

Prima gegeten, en meer dan voldoende!

Maarten
25 februari 2021

Heerlijk eten, maar bezorging na meer dan twee uur kan echt niet.

T Noordenbos
25 februari 2021

eten was bijna een uur later dan beloofd en moest weer opgewarmd worden. Jammer

Mirjam
24 februari 2021

Dit keer minder tevreden: het eten was lauw warm. Ik had cola besteld en kreeg cola light. Het eten kwam een half uur later dan aangekondigd, daarover kreeg ik wel keurig bericht.

Jolien
24 februari 2021

Eten was lekker en bezorger aardig. Alleen om 19 uur besteld en pas om 21.15 kregen wij ons eten. Terwijl we al een mail om 20.20 kregen dat het eten onderweg was. Om 20.55 gebeld en bleek dat het eten net weg was. Dit duurde te lang.

Vaste klant
24 februari 2021

Eten was op zich niet slecht qua smaak maar die porties waren veeeel minder dan normaal. Bakjes waren serieus maar tot de helft gevuld. Iets wat ik niet gewend ben van Namaskar

JS
23 februari 2021

Eten was goed maar helaas al wat afgekoeld door de late en trage bezorging. Van de melding dat de bezorging onderweg was tot werkelijke bezorging zat bijna 45 minuten. Erg jammer van het goede eten.

Saskia
23 februari 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en was nog lekker warm. Aanrader.

Fedde
22 februari 2021

Vooruit besteld en goed optijd bezorgd. Meestal kiezen wij voor een Madras curry, deze keer de Garlic Chilli Chicken genomen. Die was zeker zo goed als de Madras, dus ook een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sinon
21 februari 2021

Heel gie

Mattia
20 februari 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, enige verbeterpuntje zou zijn dat je een indicatie krijgt van de bezorgtijd via een sms’je ofzo.

Marcel
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, ondanks dat ik nog drie kwartier moest reizen. Gesmuld van de boterkip en de lekkerste lassie ever gedronken. Top.

Anoniem
18 februari 2021
Koen
17 februari 2021

Uitgebreid menu met goed eten. Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Lars
16 februari 2021

Gister de hele dag ziek geweest van het eten. Voedselvergiftiging of de hygiëne is/was onvoldoende. Kwalijke zaak..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
16 februari 2021
Zimmerman
14 februari 2021

3 zeer kleine Butterfly King Prawn voor 8euro is zeer karrig. Aflevertijd is 2 uur en 20 dat is echt te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ez
14 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Anneke
14 februari 2021

Fantastisch eten weer. Kleine tip voor het restaurant: koop eens andere bakjes. Ik bestel wel vaker bij jullie omdat het eten echt heerlijk is, maar heb altijd moeite met het openmaken van deze bakjes.

Gianluca
14 februari 2021

Smaakvolle en rijke maaltijden, top kwaliteit. Na het eten ben ik voldaan en voel ik me energiek.

Ellen
14 februari 2021
Esther
12 februari 2021

Heerlijk gegeten en gedronken. Had voor het eerst de lassie mango besteld, echt heel erg lekker. Het eten kwam precies op de tijd die ik gevraagd had. De bezorger was super aardig, tot de volgende keer!

Patrick
10 februari 2021
Deepak
8 februari 2021
Simon
8 februari 2021

was weer toppie!

Annemiek
7 februari 2021

Eten was uur later dan gepland. Snap de drukte en omstandigheden (ben half uur na aflevertijd gebeld), maar de vorige keren was het niet anders. Jammer want eten was lekker

Ron
6 februari 2021

Wederom van de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Steffan
6 februari 2021

Eten (curry met zalm, curry met kip en vooraf hotwings) was heerlijk! Bezorger halfuurtje later. Kunnen wij mee leven.

Kasper
5 februari 2021

Eten was er eerder dan verwacht, bezorger was heel vriendelijke en eten was heerlijk. 10/10

Avci
4 februari 2021

Goed eten, goede service. Had iets warmer gemogen, maar neemt niet weg dat t zeer goed smaakt.

PO
4 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Precies op tijd en warm bezorgd (nb: wij wonen aan de andere kant van de stad).

Suzan
4 februari 2021

Zeer lekker eten wederom en vriendelijke bezorging.

Gert
3 februari 2021

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Keurig op tijd werd de bestelling thuis afgeleverd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
3 februari 2021

Heerlijk gegeten is weer eens wat anders Vooral de lâm vond ik persoonlijk erg 😋

Dirk
2 februari 2021

Uitgebreid menu, alles even smakelijk.

Josephine van Itallie
1 februari 2021

Heerlijk gegeten!!

Maurice
31 januari 2021

Heerlijk - ruime portie-exact op tijd bezorgd. Gaan we snel weer doen !

Sumeet
31 januari 2021

Heerlijk mang! Lekker snel en warm bezorgd ook.

Igor
30 januari 2021
Harlon
28 januari 2021

We moesten een uurtje wachten maar dat was netjes van tevoren gecommuniceerd. En het was erg lekker, warm en meer dan genoeg!

Patrick
28 januari 2021
JG te Utrecht
27 januari 2021

levering was beetje traag, 1 uur en 1 kwartier na bestellen

Zac Chapman
27 januari 2021

Absoluut de best en meest authentieke Indiase restaurant van Utrecht, bij Namaskar kan je niet misgaan.

Klaske Bos
27 januari 2021
Sanne
27 januari 2021

Zoals altijd, super lekker eten!! En snel bezorgd.

Han van Dobben
25 januari 2021

precies op tijd gebracht, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
24 januari 2021

Op zich best lekker, maar ik heb beter Indiaas gegeten.

Tom Bruijnen
22 januari 2021

The order was a bit late ~20 min, but the food was extremely good.

anoniem
22 januari 2021
Daniel
21 januari 2021

Eten was erg lekker zoals altijd. Helaas was de curry ditmaal koud, misschien iets te lang in een open brommerbakje gelegen oid. Ik had het toch even op moeten warmen want eigenlijk was het niet lekker zo.

Adinda
21 januari 2021

Enige jammere was dat we niet zo goed wisten wat was, maar oh wat heerlijk!!!

Saskia
21 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd en we hebben gesmuld!

Wessel
20 januari 2021

Uitstekend eten!

Michelle
17 januari 2021

Het was heerlijk! Ondanks de sneeuw was alles nog warm en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger!

Jasper
17 januari 2021

Waarom hebben we hier nog nooit eerder besteld? De vega rijsttafel was ongelooflijk! Dikke aanrader.

Nedo
16 januari 2021

Het bestellen ging gemakkelijk en het werd op tijd bezorgd. Je krijgt altijd grote porties en het eten was echt verrukkelijk. Zeker een aanrader.