Facebook

Beoordelingen van Namaskar Utrecht

Recente recensies van Namaskar Utrecht

4 sterren na 276 reviews

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en super veel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk. Goede smaken, veel variatie en snelle service. We eten heel regelmatig Indiaas, in diverse restaurants en ook bij Indiase vrienden. Onbegrijpelijk dat sommige reviews negatief zijn.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en bezorgd op de gewenste tijd.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandag om half 7 besteld. Om 7 uur aan tafel! Heerlijk gegeten, ondanks dat het verkeerde bezorgd was. Na een telefoontje geregeld dat ik het gerecht de volgende keer gratis krijg. Toppie!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Chicken Tika Massala. Erg lekkere, malse kip met een smeuïge saus. De bestelling was ook precies op tijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!! Ik had linzensoep en een vegetarisch gerecht met groentenballetjes , was volgens afspraak bezorgd, warm en een goede portie!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best Indian in town!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste indier van Utrecht!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistente top kwaliteit.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, flinke porties, nog goed warm toen het bezorgd werd. Her naanbrood is een aanrader. Enige minpuntje is dat je een uur moet wachten op je eten, maar uiteindelijk is het dat wel waard.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er na iets meer dan een half uur, alles krakelvers. Vindaloo lekkerder dan ooit. Het is leuk dat het elke keer een beetje anders smaakt!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat 5 kwartier tussen bestellen en bezorgen maar het eten was erg goed

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse Eten Service Super na een zéér klein foutje keurig en correct afgehandeld en ongevraagd zelfs nog extra ontvangen Echt Super......

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al 17 jaar bij Namaskar, nooit een klacht tot vandaag...die werd goed ontvangen en er werd supergoed op ingespeeld, top! En het eten was weer heerlijk, dank jullie.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat en geen frisdrank afgeleverd

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curries en deze keer ook snelle bezorging!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. En weer snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd binnen 25 minuten bezorgd op donderdagavond. Heel erg netjes, en lekker zoals altijd. Leuk dat de curry's altijd weer net even wat anders smaken. Deze keer was het niet zo heet als anders.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diner voor tien personen met diverse bijgerechten: iedereen dik tevreden! Ook over de bezorgtijd. Fijn dat de salade in een grote bak werd gepresenteerd en de rijst ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke vegatarische maaltijd en snel bezorgd Top!

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zeer goed eten, voor relatief weinig geld he je ook genoeg, dit is echt een aanrader.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet wie er vandaag in de keuken stond, maar de Vindaloo was echt voortreffelijk. De nan was vers, de papadum heerlijk zoet, en zelfs de doorgaans matige salade smaakte me goed. 19:00 besteld, 18:55 dampend heet geleverd. Fantastisch gedaan, Namaskar!!!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een uur wachten, maar het was dan ook wel zondag etenstijd. Eten was ietjes lauw, maar nog steeds heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende Vindaloo, zoals altijd. Prettig ook dat de bijgerechten de laatste tijd nooit meer vergeten worden. Goed bezig, Namaskar!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was helemaal top. Smaak van de curry ook erg goed, maar het vlees had wat malser gemogen.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Zalm is niet goedkoop maar wel goed gedaan. Minder is dat bezorging een uur te laat was omdat ze de gewenste tijd niet hadden opgemerkt. En zelfs dan duurde het meer dan anderhalf uur. Reden voor ons hier niet meer te bestellen voortaan. We hebben vaker te laat, verkeerde eten of dat er iets ontbrak gehad.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde deze keer wat lang, maar de kwaliteit is altijd goed! Weer lekker gegeten.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op het gevraagde tijdstip geleverd. Wij zijn tevreden!

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd weer geweldig. Bezorging laat vaak wat op zich wachten, gisteren werd er snel bezorgd!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, kruidig en voldoende. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na 1,5u bezorgd en prijzig, maar redelijk eten

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Namaskar! Heerlijk en goede service!?

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling na een 80 minuten bezorgd en in de biryani zat meer kip dan rijst.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, heerlijke curry's. Enige minpuntje was dat we maar 1 mixed salad aantroffen terwijl we 2 curry's, met mixed salads, hadden besteld.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer bijna twee uur (!) gewacht op eten. Het is het beste indiase rest van utrecht maar ze zijn zeer traag. Je krijgt excuses maar geen enkel klein gebaar qua een blikje drank ofzo. Dat kan beter.. het eten is geweldig, maar als je haast hebt beter een ander kiezen

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten kwam snel en smaakte goed.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, zoals meestal. Lekker, goed en genoeg. Bezorging: De bestelling zou komen om 19u, was er om 19:30u. Bestelde blikje Cola was geen Cola maar Fanta.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt supergoed; waardoor ik hier blijf bestellen. Beste Indier van Utrecht als je het mij vraagt. Helaas laat de bezorging het liggen; niet zozeer de bezorger zelf maar juist de planning van de keuken. Dit was de 2e keer dat het eten meer dan 30 min te laat kwam. De eerste keer werd ik gebeld, 20 min na afgelopen levertijd. Deze keer heb ik zelf na 30 min maar gebeld. Slechte zaak! Als je je planning niet in de hand hebt, dat kan nl, moet je proactief contact opnemen en ook voor de afgesproken bezorgtijd. Je zult zien dat dat heel anders overkomt en de klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. Doe er aub wat aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eten van Namaskar zo lekker dat ik dit elke dag wel wil eten. Bezorging is altijd op tijd. En de menu's zijn zo rijkelijk dat ik er twee dagen van kan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een verwennerij ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet voor het eerst meer dan een uur te laat met bezorgen. Na half uur gebeld en beloofd dat het eraan kwam. Drie kwartier later pas. Ondanks het heerlijke eten zal ik nooit meer iets online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste we een portie rijst en de nan. Dit is gecompenseerd in de vorm van korting op onze volgende bestelling aangezien de bezorger er langer dan 45 minuten over zou doen om de rijst en nan te komen brengen. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk, echt mijn favoriete restaurant om Indiaas te bestellen!

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 10 minuten na de bestelde tijd. De papadam was tot miniscule stukjes geplet, rijst en andere gerechten waren lauw en moesten we opwarmen. Kipgerecht smaakte uitstekend. Mango lassi was een grote portie en smaakte goed. Vegetarische biryani was gevuld met een enkele rozijn, heel veel groene bonen met harde draden, er zat (ws) te veel turmeric in waardoor het geheel zeer stoffig proefde; het was een vrij klef geheel. Al met al besloten dat we, als dít de kwaliteit van een bezorgmaaltijd bij Namaskar is, we dit niet meer gaan doen. Jammer, want we eten regelmatig met plezier bij het restaurant zelf.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging. Bezorgtijd binnen 45 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens Indiaas besteld. Menu voor 1 persoon. Geweldig! De nan een iets te harde bodem, maar verder een grote verwennerij.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 19:30 besteld maar kwam om 20:40 lauw aan, dat was wel jammer. Volgende keer beter ;-) Vindaloo was zoals gewoonlijk wel weer van topkwaliteit.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker en mooi op tijd.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd zoals altijd. Erg blij met de varietie, vooral het uitgebreide vegatarische aanbod.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo zoals altijd.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een favoriet restaurant van mij! altijd goed!

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer (75 minuten), maar keurig gebeld erover. Daardoor geen punt, soep ietswat zout deze keer maar verder was al het eten weer top!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, super delicious and spicy hot!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds: heelrijk gegeten. Constante kwaliteit.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo opnieuw, zeer mals vlees. Gerecht met aardappelen en doperwtjes was voor 7.50 een beetje mager (vooral veel olie). Helaas weer iets vergeten: de papadams. Jammer, die had ik mijn dochter beloofd.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 2 uur gewacht op onze bestelling. Na 1 uur gebeld, toen zou het nog een half uur duren. Ook het beloofde gratis extra blikje cola light voor het lange wachten bleek niet geleverd. Eten was ok, maar amper warm.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zo lekker Dit is echt!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het formulier aangegeven of het eten om 6 uur bezorgd kon worden, om 3 over 6 stond de bezorger voor de deur. Helemaal goed dus !! Het eten was heerlijk, het had iets warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat wij bestelden via Namaskar en de Lam-saag was een absolute topper. Ook het gratis blikje fris kon worden geruild met pappadum. Wij komen zeker terug.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer te laat bezorgd, en het eten was al afgekoeld. Stom genoeg had ik ook een fooitje gegeven, omdat ik zat te bellen had ik niet opgelet dat het te laat bezorgd was.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd goed, bezorging 1.45 uur gewacht

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze tweede keer bestellen bij Namaskar. De eerste keer vonden we een plastic tandenstoker in het eten. We kregen telefonisch een excuus en 50% korting voor de volgende bestelling, hartstikke netjes. Vandaag opnieuw besteld. Ten eerste werd ik een half uur na het bestellen gebeld dat de soja op was en dat dat vervangen zou moeten worden door groenten.. Dat was al een domper. Vervolgens wordt het eten anderhalf uur na het bestellen geleverd, en mist de rijst! Over de rijst hebben we gebeld en er werd ons 10% korting voor de volgende keer geboden.. Waar wij een luie avond wilde hebben moesten we wachten op een incomplete bestelling en moesten we zelf de rijst waar we al voor betaald hadden zelf nog koken. Echt geen stijl..

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit ieder keer weer! Heerlijke maaltijd.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op me bestelling

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en super lekker zoals altijd

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wat later maar wat ik heel prettig vond was dat ik werd gebeld met de mededeling dat er wat vertraging was. Dan is het niet zo heel erg om te wachten. Het eten was voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde zo'n vijf kwartier, dat vond ik wat aan de lange kant maar het eten was erg lekker, goed warm en ruim voldoende.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papadam was totaal verkruimeld- konden we helaas niet met de sausjes combineren. Dit is overigens regelmatig het geval. Op de bakken stond niet aangegeven welke gerecht het betrof. Uitermate onhandig.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische curry.! Echt indiaas, dus let op met heet want dat is hier ook echt heet :-) 100% aanrader

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende vindaloo. Fijn dat alles er bij zat: raita, naan. Enorm lekker.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, vooral de rijsttafels zijn een aanrader. Heerlijk eten en keurig op afgesproken tijd bezorgd.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek Heerlijk Indiaas gegeten

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima in orde en het meeste van het eten ook. Helaas waren de meeste van de stukjes lamsvlees erg droog en taai. Pluspunt: tegenwoordig zijn de koude gerechten (sla, sausjes) ook echt koud, want apart van de warme gerechten verpakt. Dank! Veel beter.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch, enige puntje: Gratis drankje zat er niet bij, de overige bestelde drankjes wel....

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen helaas niet het gerecht wat we hadden besteld en belden met Namaskar. Gelukkig kwam de bezorger kosteloos snel het juiste brengen, wat heel fijn was. Bij het openen van het zakje was het inderdaad wat we besteld hadden, maar het was in het zakje gelekt en het was koud, we mochten er er uit scheppen om er nog wat van te kunnen eten. Er zat ook een verrassing in mee gebakken: stukjes van een rubber elastiek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag was er een vergissing gemaakt in de keuken waardoor ik een vindaloo met citroen kreeg ;-) Da' geen kooktip, haha, en heb na een paar happen de rest maar weggegooid. Vandaag bezorgde Namaskar mij kosteloos een nieuwe Vindaloo met nan+raita+salade : zee goed opgepakt dus. Door dat soort service blijf ik graag vaste klant! Want een foutje kan gebeuren.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het menu voor 1 persoon meerdere keren besteld maar vandaag was het voor het eerst tegen gevallen. Ook zat toch paprika in het gerecht. En wa ma de gratis cola niet geleverd

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toevallig paar weken geleden ontdekt en vanavond voor de derde keer eten besteld. Alle keren heerlijk gegeten! En door een misverstand had ik geen gepaste betaling, maar de bezorger was zo vriendelijk elders het geld voor ons te wisselen. Wij zijn fan!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Without doubt the best Indian food in Utrecht Keep it going guys!!

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke personeel en vlot geholpen. Bezorgservice is ook zeer goed! De keuken krijgt een dikke voldoende! Wij bestellen vaker en zal dat ook blijven doen.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, alles nog goed warm. Belangrijker nog, de kwaliteit van het eten was ook geweldig.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

They took almost 2 hrs to deliver food and even when I called then they kept telling it's on the way

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd Goed en super bezorgd Prima prijs kwaliteit verhouding Zeker een aanrader

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed maar niet goedkoop. Bezorgd na ruim 1.5 uur zonder excuses. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg koud

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en erg vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging was iets aan de late kant maar we werden netjes gebeld daarover.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!! Echter niet warm genoeg. Misschien kwam dit door de bezorgtijd vs. besteltijd. Planning kan dus beter. Bestelling geplaatst rond 16:20, bezorging gevraagd om 18:30, dus ruim op tijd. Werkelijke bezorgtijd 18:15. Het vermoeden is dat het eten te vroeg klaar was en dus te veel was afgekoeld. Zou fijn zijn als Namaskar daar voortaan op let.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde vrij lang om te bezorgen (75 min) (het was een vrijdagavond). Verder was het lekker en goed warm.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar het had wat warmer mogen zijn.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de bestelling. Toen ik na anderhalf uur belde, duurde het nog een behoorlijke tijd. Wel goed eten verder.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veel minder van kwaliteit dan ik van ze gewend heb. Bovendien duurde de levering ruim 2 uur. Toen ik belde werd ik eerst gewoon 5 minuten neergelegd en hoorde ik allerlei geruzie op de achtergrond. Toen ik de tweede keer belde werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. De levering bevatte een kapot blikje cola, lekkend en al. Heb al vaak bestel bij Namaskar, altijd goed, maar dit was echt heel teleurstellend.

Reactie van Namaskar:Beste Jonathan, na het lezen van je review is mijn vermoeden dat je afgelopen zaterdag had besteld. Deze dag was een dag om van te leren voor ons als restaurant. Alhoewel we hadden geanticipeerd op immense drukte en alle voorbereidingen hadden getroffen konden we drukte organisatorisch niet aan. U als onze klant hoort hierdoor natuurlijk niet benadeeld te worden. Mijn excuses voor alle ellende. Ik neem spoedig contact met u op om u tegemoet te komen voor de teleurstelling van afgelopen weekend. Gr. Namaskar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel. De eerste keer op zaterdag om 18u was het binnen een half uur in huis. Gisteren echter om 18:25 besteld en pas na ruim twee uur in huis. Twee keer geprobeerd te bellen, maar in gesprek of namen niet op. Jammer... want het eten is wel erg lekker!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saag dal, dal tarka en tandoori chicken massala: heerlijk! Bezorgd binnen een uur door een heel aardige bezorger.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, maar bijna 2 uur moeten wachten ...

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig, warm, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naan verbrand, eten was koud, curry was superheet... ik ben vaker bij jullie geweest om af te halen, maar dit was de eerste keer dat ik niet tevreden was. Desondanks wel tevreden over de bezorging. Volgende keer kies ik ervoor om maar weer zelf af te halen.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie keer moeten bellen, de bestelling kwam ruim twee uur te laat en zonder naan brood

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit als altijd en uiterst vriendelijke bezorging

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed. Het eten was nog redelijk warm. Diverse sausjes en salade meegeleverd. Wel jammer dat op hun website staat dat je kan kiezen uit rijst of naan brood, maar als je bestelt, heb je die keuze niet en wordt alles standard geleverd met rijst. De bezorging duurde 1 uur op een donderdagavond.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging had wat sneller gekomen

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje raar dat de bezorger opbelt met de mededeling dat hij niet durft te bezorgen omdat er in de straat een slapende hond in zicht is en hij bang voor honden is.Aardige jongen verder.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Elke keer weer. Tandoori chicken tikka masala is echt goed, naan erbij besteld en als je via hun eigen site besteld krijg je korting en een gratis blikje fris. Geen idee of dat eenmalig is of altijd, maar voor nu extra fijn :-). In een uur bezorgd op vrijdagavond (17.00 besteld, 18.00 bezorgd). Netjes verpakt, vriendelijke bezorger. Indiaas bestel ik altijd hier :-).

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, het enige dat mij weerhoudt weer te bestellen dat alles in zoveel plastic en meters aluminiumfolie gewikkeld zit. Volgens mij zijn er alternatieve minder milieu-belastende bakjes te vindend Maar t eten is goed!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en trage bezorging. Je moet even wachten, maar het eten is het wachten altijd waard :)

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en erg snel.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim anderhalf uur voordat het eten bezorgd werd en de lassi was niet echt goed koud. Het eten was wel lekker.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan een pizza bestellen niet tegenop. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Nieuwe curry was geweldig, garlic naan nog altijd heerlijk, alleen het bakje salade mag wat ons betreft achterwege gelaten worden (vorige keer matig en deze keer zag het er ook niet appetijtelijk uit) Verder alles goed warm en bezorging was er binnen drie kwartier (sneller dan verwacht). Doen we nog eens!

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De bezorging was binnen 40 min. Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Alleen komen de naan en de pappa dums nooit goed aan. De naan is altijd erg slap en vochtig en de pappa dums in kleine stukjes. Voor de rest heerlijk!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The veg(aloo mutter) curry that was served with the tandoori chicken was very bad. Dint like the smell of green peas.Packaging was too good. and neat.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, de maaltijden zijn altijd genoeg voor 2 personen. Bezorging is wat traag maar dat is begrijpelijk door de drukte.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar werd pas na ruim 1,5 uur bezorgd...geen regen, sneeuw, slecht weer oud vandaag...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en eten super. Vegetable jal fraizi en lamb bhuna. Eerste pittig zoals beloofd, tweede lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd .. 4 sterren voor de bezorgtijd niet de bezorger. Maar ik begrijp natuurlijk ook dat goed eten bereiden wat langer duurt.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot en sympathiek bezorgt.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, erg lekker en werd snel bezorgd!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd en op tijd bezorgd op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed pittig. Porties en extra's waren top! Bezorger was niet snel maar wel heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn om 19:14 geplaatste bestelling werd tegen 21 uur bezorgd. dan kan ik in die tijd natuurlijk ook zelf koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker en vriendelijke personeel.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een curry met sojabonen besteld, maar kreeg iets met een soort vage sojaworstjes die niet erg lekker waren. Ik raad ze dan ook aan om de beschrijving op de site aan te passen, want dit was nogal teleurstellend. Ook vond ik de hoeveelheid groente erg klein. De bezorging was goed, alleen eerder dan ik had gevraagd, waardoor ik het een beetje koud moest laten worden.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik heel tevreden over het eten maar vanavond was helaas de garlic naan aangebrand waardoor deze bitter en verbrand smaakte en dus niet echt eetbaar was.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Op tijd bezorgd. Enige minpuntje was de temperatuur van t eten. Was al wat afgekoeld. Op zich wel begrijpelijk voor n afstand van ongeveer 5 Km.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een rugulier klant. Eten is altijd lekker !! Bezorging duurde 70 minuten. Wel jammer

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Beste prijs kwaliteit indish restaurant in Nederland. heerlijk!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tandoori chicken tikka massala is heerlijk, net als de sausjes die meegeleverd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry van Namaskar, altijd lekker

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer uitstekend van smaak!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging kwam een half uur te vroeg, toen was ik niet thuis. Een half uur later nogmaals.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op de onion bahji na, erg goed. Het liet wel even op zich wachten, maar was nog wel goed heet en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keren leek de kwaliteit wat af te nemen maar deze keer was het gewoon weer ouderwets TOP

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat het eten iets later zou worden bezorgd dan gepland. Geen probleem aangezien ik toch al geen specifieke tijd in m'n hoofd had. Het eten was -zoals altijd- erg lekker. Helaas was het eten niet echt meer heet of warm te noemen, wat ik niet gewend ben van Namaskar. Bestelling iets te lang op de counter staan te wachten? Of stonden we onderaan de lijst van het bezorgrondje?

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was eerder dan aangegeven, maar werden netjes gebeld van tevoren hierover. Helft papadums was verkruimeld, maar het was allemaal erg lekker.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, snel, netjes nog even bellen. En goed eten.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd. Vindaloo nooit solo bestellen, geen Nederlander kan dat dinee consumeren zonder in brand te vliegen.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer ontzettend lekker gegeten. Bedankt voor de heerlijke gerechten!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mega lekker en super veel! De gratis Fanta hebben we echter nooit gekregen ;)

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte duurde het behoorlijk lang voor de bestelling er was. Wel werden we netjes hierover gebeld (wel wat laat gebeld, door de drukte). We wisten echter dat het normaal gesproken wat langer duurt. Dus als je liever snel dan goed eet, kun je beter friet bestellen. Het eten was zoals altijd heerlijk. De shashlick paneer was erg spicy, heerlijk!!

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische schotel (1 pers.). Heerlijk eten. En meer dan genoeg voor 2 personen. Wel lang (ruim een uur) wachten voor bezorging, maar we kregen er gratis 2 flesjes bier bij ter compensatie.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indiaans eten en snel bezorgd. Met wat extra's dus ook prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, maar de naan zat er niet bij helaas

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde anderhalf uur ( was wel op een zondag). Eten was veel en lekker.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk is het eten uitstekend van kwaliteit. De plastic bak met curry had wel behoorlijk gelekt in de papieren verpakking. Eten donderdagavond om 20:00 besteld, om 20:05 een berichtje dat het eraan kwam, 30 minuten later bezorgd. Goed gecommuniceerd.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima service.

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de twee bestelde hoofdgerechten was niet hetgeen we besteld hadden. Het voorgerecht, Hot Wings waren slap en zeker niet Hot zoals ik normaal gewend ben. Deze keer bewust besteld bij Namaskar in plaats van Tash Mahal omdat het hier inhet restaurant erg tegenviel. Na de verbouwing, schaalvergroting door ons als erg fabriekerig en nog onpersoonlijker ervaren. De. Hoop op Namaskar, viel erg tegen. Platgekookte en dus verkeerd bezorgde dinners. 38.50 eur voot 2 personen afgerekend. Had max 25e mogen zijn en dan nig was een enorme marge behaald. Doe beter je best mannen!

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food! - Very popular restaurant as the food is authentic Indian. Be aware then that delivery can be a bit hit and miss. - suggestion do NOT pay before delivery. - Cash on delivery seems to secure a better delivery time (2 years experience).

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en het eten is altijd bijzonder lekker. Doorgaans is de bezorging redelijk snel maar ik heb ook wel eens erg lang moeten wachten. Gisteravond besteld en de Nan zat er niet bij. Het gebeurt helaas vaker dat een bestelling niet compleet is. Het aan te bevelen om bijvoorbeeld de rijst in te kunnen wisselen voor Nan.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heeeeeeeerlijk gegeten. Alles was vers en warm.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwd goed en keurige bezorging mocht het iets tegen zitten brengen ze je keurig telefonisch op de hoogte

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er gaat vaker iets mis met de bestelling, dat iets ontbreekt. Elke keer waren we te lui om erachter aan gegaan, tot gisteren. Gisteren ontbrak een nan brood, direct gebeld, uitstekende service! Meteen excuses aangeboden via de telefoon en de nan (+1 extra voor het ongemak!) werd drie kwartier later alsnog) bezorgd. Bezorger bood ook zijn excuses aan, allemaal heel netjes geregeld. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle en vriendelijke service. Heerlijk eten met veel gratis extra's. Ik bestel heel graag keer op keer bij Namaskar.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service (bezorging binnen 30 min.) Heerlijk eten

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam supersnel! Heel fijn, maar mijn man was nog niet thuis doordat hij vertraging had, haha! Het eten zat goed ingepakt en was nog warm genoeg toen we eindelijk begonnen met eten. Het was weer lekker!

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten wel de kroepoek bij onze bestelling.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het eten was warm en lekker vers. Bezorging binnen een uur.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en makkelijk Indisch eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar 35 minuten te laat

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde lang, de 23e december (1h45m), dat was jammer. Curry (Al friazi oid) was zeer lekker maar een beetje te zout, en niet al te veel 'curry'. Veel vlees, dat wel ;-) Volgende keer weer Vindaloo.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer goed en mocht er eens een vertraging zijn bij de bezorging dan brengen ze je hiervan keurig op de hoogte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd,kwaliteit!

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt even voor je wat heb maar dan heb je ook wel wat ! Erg lekker. Meedenkend personeel is ook zeker een plus

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg om wat extra salade bij de bestelling en kreeg een bakje extra. Bedankt Namaskar!

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt altijd wat langer bij Namaskar, dus dat ben ik gewend. Deze keer duurde het nog wat langer dan verwacht (nl. 1,5 uur), maar ze hadden het vast druk. Het eten was nog warm, en overheerlijk! En dat is het belangrijkst. Bedankt!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd met leuke onverwachte verjaardags felicitatie.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging precies op tijd.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gemarineerde kip fijne bezorging

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heel erg teleurgesteld. Kijk altijd heel erg uit naar dit eten, want normaal gesproken heel erg tevreden. Deze keer gekozen voor de 2 persoonsrijsttafel, hoopte op een soort verrassingspakket met zoveel verschillende onderdelen, maar vond de soep en groentegerechten erg smakeloos, de gefrituurde gerechtjes waren lauw en dat smaakt dan toch niet erg lekker. Alleen de kip en lam waren warm genoeg en smaakvol. Echt een teleurstelling. Normaal is dit een enorme verwenpartij waar we 2 of 3 dagen van kunnen eten, nu hebben we geeneens zin om wat over is op te eten helaas. Mijn tip om voor zo'n rijsttafel toch nog eens goed in overweging te nemen welke gerechten je aanbied, ik vind het geen goede representatie van het smaakvolle eten dat ik gewend ben/was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Helaas duurde het bijna 2 uur voordat het eten kwam, wat niet handig is met kleine kinderen. Wij kregen bij levering het advies om niet op zondagavond te bestellen. Voortaan dus 's middags al bestellen of iets anders bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde zoals meestal

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 minuten een gloedhete en ontzettend lekkere Vindaloo aan de deur bezorgd. Ik blijf vaste klant.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heerlijk als altijd.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd. Ging ff iets mis maar is heel goed opgelost, bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extremely rude delivery guy. Food is the beat quality. Delivery can be hit and miss with regards to timing but generally pretty good This time the guy who delivered was impatient, surly and damn eight extremely rude..

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en snel bezorgd

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Bezorging is snel, het eten is warm en de kwaliteit is top.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder, wij eten hier heel vaak, maar dit keer heel weinig rijst en extreem zout! Het bakje met salade had letterlijk een mini bodem met sla. Wellicht was alles op?

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker Indiaas eten van goede kwaliteit. Ik ontvang altijd de juiste bestelling en bezorging is meestal binnen redelijke tijd.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer een waterachtige curry. Dit is niet wat ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een barst in het saladebakje waardoor het lekte. Ik kon kiezen welke gratis vriedrank kon ik hebben. Hierbij gewoon een vlesje water mag er ook zijn. Prima bezorging - precise op tijd. Kwalitatief goed eten.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compleet en tijdig, lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker maar 30 minuten Te laat

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is heerlijk, zoals telkens! Bezorging wel langzaam: het was weliswaar zondag, maar dan nog is 85 min. toch erg lang

Reactie van Namaskar:Bedankt voor de positieve woorden:) onze excuses voor de lange wachttijden die soms voorkomen. Vooral op een zondag kan het weleens voorkomen dat het bij ons in het restaurant vol zit en daarbovenop wij nog eens 60 bestellingen ontvangen om te bezorgen in 4 uur tijd. Dat kan soms zorgen voor totale chaos! Toch proberen wij voortdurend te verbeteren en hoop ik dat u de volgende keer binnen 45 minuten uw eten ontvangt. Gr. Namaskar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het druk is op de zaterdag maar 1,45 vindt ik toch net iets te lang. Bestel altijd de kip madras, hij was anders bereid dit keer, anders van smaak en donkerder. Beetje jammer, maar wel nog steeds lekker.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maybe the best Indian in Utrecht

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always, maybe a bit to much chicken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (45 min.) en het eten was nog heerlijk warm en vers. Werkelijk genoten van de rijsttafel!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super qua portie en snelheid

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn gekruid, goede hoeveelheid.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren vaste klant bij Namaskar en kan deze tent alleen maar aanraden. Zoals ze zelf zeggen: de beste curryboer van Utrecht. Kwaliteit is altijd hoog. Bestelling was goed op tijd. Lang leve de Vindaloo Curry! ;-)

Reactie van Namaskar:Dag Daniel! Bedankt voor je leuke review :) tot de volgende curry, Gr. Namaskar